- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
szuk_jozsef #53436 üzenetére
Nem nagyon hiszek ebben. Enyem 1 honap hijan 2 eves, 741 ciklussal, 81.39%-kal. Baratnome ugyanannyi idos, mivel egy napon vettuk. Ove 500 valahany ciklus, es neki is pont 81.39%-ot ir az app, ugy, hogy neki teljesen masok a felhasznalasi szokasai. Szoval szerintem ez az ertek nem pontos.
Mas. Nalatok nincs olyan, hogy amikor gorgettek, olyan mintha a megnyitott oldalon belul lenne meg egy ablak, ami egy nagyon kicsit kisebb, mint maga a telefon kijelzoje, emiatt a gorgetes elegge rossz. Ezt itt mobilarenan figyeltem meg, pl teszteknel. Azt hittem az oldal hibaja, de elofordult facebooknal is, asszem a kepeknel. Ettol fuggetlenul lehet az oldal hibaja.
Arra is gondoltam esetleg a "regi" kepernyo arany miatt lehet ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest