Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #168 üzenetére
Ez pl döglassú? Csak mert hivatalosan gyorsabb nem létezik...
64gb meg 13k-ért nem rossz. Pláne, hogy ennek igazából annyira kell gyorsnak lennie, hogy le tudj róla játszani/rá tudj írni egy max 4k-s videót valós időben, az appokat nem erről futtatod.Nokia-s példára: Én meg ismerek olyan embert, aki 15 éves kora óta napi több, mint 1 doboz bagót szív, és most múlt 90. És?
-
opr
nagyúr
válasz
TaS1kaaa #112 üzenetére
Félreértetted, igaz, félreérthetően fogalmaztam. Itt már nem csak a spórolásról van szó, bár továbbra is tatom, hogy attól ,hogy valaki csúcskategóriát vásárol, még nem a saját pénzének az ellensége.
Viszont nem lehet tudni, hogy mi lesz 2-3-4 év múlva. Sokan úgy vesznek csúcskategóriát, hogy nem szeretnék cserélni, amíg ki nem leheli a lelkét. Ezek az emberek nem évente vesznek középkategóriát, hanem 3-4 évente csúcsot, ugyan annyiért.
Namost, senki nem tudja, hogy 3-4 év múlva mekkora tárhelyre lesz szüksége. 5 évvel ezelőtt valaki 3-4gb-os mobiljátékokról beszélt volna, ~őrültnek tartják, a fejlődés meg exponenciális. Innentől megveszi a 32gb-os modellt, és a maradék megspórolt 30-60.000ft-ból egy akkora memóriakártyát, amit nem szégyell. Ráadásul szerintem 30-60.000ft azért nem mindegy, itt 10-20%ról beszéletünk.Ettől függetlenül olvasd el amit fenn írtam, Én nem szidom, szerintem az ár/érték aránya ugyanúgy fos, mint bármelyik másik csúcsmodellnek, csak éppen egy csúcsmodellnél ezt a legnagyobb marhaság vizsgálni.
Viszont az egy jogos elvárás, hogy a csúcsmodell az tudjon mindent, azért csúcsmodell. Ráadásul nem zárja ki egymást egy akár 128gbos belső tároló, meg egy sd-kártya hely.
Összefoglalva szerintem csúcsmodellek esetén az egyetlen dolog, amiért hülyeség sírni, az az ár. Bármi más esetén viszont rohadtul jogos, hiszen mint csúcsmodell, elvárható lenne, hogy tudjon mindent.
-
opr
nagyúr
És? Egy márka csúcsmodellje sem most, sem soha nem az ésszerűségről meg az ár/érték arányról szólt, hanem a puszta tényről, hogy az a csúcs, ennek megfelelő áron.
Pláne, hogy esetünkben az ár/értéket a konkurenciával kell összehasonlítani.
Tehát: samsung, htc, apple, sony, lg, stb abszolút csúcsmodellje mind ebben az ársávban mozog, sőt, a samu még pár fillérrel olcsóbb is (nem mintha ez számítana ebben a szegmensben).
Itt nem magát a készüléket fizeted meg, hanem a tényt, hogy ez nem egy, hanem a csúcskészülék. Sokkal inkább sznobizmus, mint észérvek szólnak mellette, de ez ilyen. -
opr
nagyúr
Nem igazán értem, hogy ez a telefon 260.000ft-ért miért túlárazott a mobilarena stáb szerint.
Egy márka csúcstelefonja, ami mellesleg még így is olcsóbb, mint az iphone. (64gb, 290k vs 310k)
Egyszerűen ezek már ennyibe kerülnek. Mondjuk nekem ez a telefon, meg a samuk úgy általában nem tetszenek, de ettől függetlenül el kell ismerni, hogy egy nagyon erős, nagyon jó készülék, az egyik legnagyobb márka csúcsmodellje, és mint ilyen, még mindig olcsóbb, mint a nagy konkurens csúcsmodellje, tehát nem értem, miért túlárazott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest