- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Köszönöm a válaszokat! És normál felhasználás esetén jobb az akkuideje, mint az S6-nak?
-
Srácok!
Úgy, hogy már belaktátok a telefont és használjátok, kb mennyi az akkuidő amit ki lehet hozni belőle? persze, itt most nem a szénnébutított dolgokra gondolok, hanem normális használat esetén?
Csak azért kérdezem, mert lehet váltanék S6-ról.Köszönöm a segítséget.
-
válasz
guriga1234 #320 üzenetére
Persze, mindenkinek más az igénye, meg az elképzelése. Így szép és változatos az élet.
Ahogy írtam, nekem sajnos nagy. Pedig sok esetben jobb a nagyobb kijelzőméret.(#322) leslien: Köszi, de én letettem az LG G4-ről. Nem jön be. Szép a bőr hétlap, főleg a barnában, de nem tetszik a szoftver kinézete. Akkuidőben meg nem lesz előrelépés. Ami pedig az Edgben zavar az a kis akkuidő. De, majd ez is megoldódik. A következő telefonom az S7 lesz, ha jól fog sikerülni, és nem cseszik el.
-
Most jöttem kis az Allee-ban lévő SES-ből és nekem túl nagy már a S6 Edge Plus. Mivel sima 128 gigás arany Edgem van nem ad olyan pluszt amiért lecserélném. Ettől függetlenül viszont szép mint az Edge.
-
válasz
Dr.FantastiK #306 üzenetére
Sima arany S6 Edgem van, de eladtam a Note-4m és kéne helyette más. Kérdés, hogy S6 Edge mellé érdemes-e az Edge Plus?
De amit írsz, az igaz. Gyönyörű telefon. Nincs párja. -
-
Srácok!
Aki hozzájutott az S6 Edge Plus-hoz, annak mi a véleménye, érdemes megvenni? A nagy kijelzőn kívül van érdemi előrelépés? Akkuidő? Stb?
Telefonvásárláson gondolkozom és vagy ez vagy az LG G4 között vacilálok. -
válasz
bulikavagyok #28 üzenetére
Nem javítalak ki, mert igazad van. Azt látom, hogy bizonyos szempontból nézve jó irányba megy a Samsung, bizonyos szempontból nézve meg éppen a rossz felé. Egy normális telefont kéne készíteni, és nem arra játszani, hogy minél rövidebb időn belül egyre többféle telefont kiadni. Ráadásul igen drágán.
Nem attól lesz jó a Samsung, ha a termékeit Apple áron adja. De, lehet rosszul látom. -
válasz
bulikavagyok #20 üzenetére
Nem, nem idióták dolgoznak. Mindig lesz olyan, hogy nem lesz tökéletes a telefon. Pont amiatt, hogy meglegyen vásárolva az új termék. Fogyasztói társadalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest