Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berkenye7
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám meg egy telefonról(sm-g925f), hogy milyen romot tudok rárakni?
Állandóan újraindul.
Hogyan tudom kikapcsolni? -
astra2657
újonc
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S6 (SM-G920W8) USA verziós telefonom, tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudnék rá felrakni egy Európai romot, vagy Magyar nyelvet. Előre is köszönöm! -
bikerlacee
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat; akkor belenyugszom, hogy ez így van jól.
-
icemad
nagyúr
válasz
bikerlacee #8790 üzenetére
Teljesen normális, ettől nem lesz lassabb. Nekem az s8 plusszon is kb. ennyi a szabad ram.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
bikerlacee #8787 üzenetére
Lood ki a Facebookot !
-
bikerlacee
csendes tag
Vettem a MM-ban egy készüléket, de borzasztóan zavar, hogy 200-500MB ram szabad a 3 gb-ból. Akadgat is rendesen. Mi okozhatja? Lehet-egyáltalán orvosolni ezt a problémát?
-
erik88
aktív tag
Nekem is van ilyen problémám. Jó ráverek egyet és csöndbe marad
knoxom már amúgy is ugrott szóval gari nincs. Majd ha tönkremegy akkor rakok bele egy másik kamera modult
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Én is pont ez miatt akartam ide írni. Pár hete vettem észre, korábban nem tapasztaltam, hogy amikor elindítom a kamerát néha cicereg a kamera és a kép is berezonál! (A legfrissebb nougat van rajta, lehet ezzel függ össze?)Most nem tudom mitévő legyek még csak fél éves, ez miatt lehet szervízbe küldeni?Amúgy jó képeket csinál semmi baja.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tamagocsi123 #8773 üzenetére
Nekem is ilyen egy ideje, nem különösebben zavar mivel már egy note is prodult ilyet és még évekig kiszolgált.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tamagocsi123 #8775 üzenetére
Az nem normális. Nálam nincs hang.
-
Tamagocsi123
tag
Siman fogom a kezemben és rendesen hallani, nem kell a fülemhez tapasztani. Esetleg valakinek volt már ilyen?
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem próbáltam egy ilyen készüléket és a következőt tapasztaltam. Amikor megnyitom a kamerát akkor sercegö, sistergö hangot hallani. Volt már egy pár mobil a kezemben és ilyet soha nem hallottam. Az eladó allitasa szerint ez az autofokusz hangja. Kernem a véleményeteket, van akinel ilyen hang van a kamera megnyitásánál? Köszönöm a segítséget.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
unicumnext #8770 üzenetére
Jó hogy benéztem. Ráböktem és nekem is tölti. Ez 112Mb-os.
-
unicumnext
aktív tag
Nem számítottam rá, de most jött le egy 121 mb frissítés ami tartalmazza az októberi biztonsági csomagot
-
Berkenye7
csendes tag
Utánaolvastam. De az angol nem megy annyira. Régebben csináltam ilyeneket csak más eszközökre és most be voltam sz**va, hogy tönkretettem. Olvastam már téglásításról. Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
Berkenye7
csendes tag
Amit utoljára linkeltem az eddig műxik és Magyar nyelv is van benne csak azt írja, hogy S7 Edge. De a lényeg megvan és működik. Ezer köszönet mindenkinek a segítségért.
-
Berkenye7
csendes tag
-
Berkenye7
csendes tag
-
Berkenye7
csendes tag
válasz
#20749568 #8759 üzenetére
Letöltöttem ezt: G925TUVU5FQE1_G925TTMB5FQE1_TMB_USA_7.0.zip de 1.9 giga és nem tudam felrakni a telóra. ...és ez milyen lenne? https://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/rom-xtrestolite-deodexed-mod-edition-1-3-t3119968
-
Berkenye7
csendes tag
válasz
#20749568 #8757 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/tmobile-galaxy-s6-edge/development/rom-5-15-t3109744 Ezt a romot raktam... de elötte sem ment tovább. Csak TWRP-be lép mindig. A TWRP 3.1.1.0. Megpróbáltam a gyári utolsó elöttit is de az nem ment. Ha tudnátok ajánlani romot azt is kipróbálom
-
Berkenye7
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #8755 üzenetére
Mit aktíváljak a TWRP-ben? Raktam rá egy romot, elméletileg fel is ment rá... de semmi. Köszönöm a gyors választ. Az USB Storage-t csak csatolni tudom ha csatlakoztatok egy pendrive-t. Sajnos a TWRP elött lefrissítettem a legújabb gyári 7.0 androidra.
-
Berkenye7
csendes tag
Sziasztok!
HELP! HELP!
Van egy sm-g925t-m. Szerettem volna másik romot rárakni. Azt írták, hogy először a TWRP-t rakja fel.
Néztem róla videót de ott nem volt, hogy a hibakeresést kapcsoljam be a fejlesztői beállításokban.
...elsőre nem ment fel a TWRP, megnéztem egy másik videót ott azt mutatták, hogy nem kell lehúzni a telót az usb-röl. Megvártam, hogy újrainduljon. Most csak TWRP van. Nem lép vissza a romba. Valaki segítsen legyen szíves. ...ha kérhetem minél elöbb mert nemsokára elmegy a netem több napra. ...ha PÜ-t kapnék azt elöbb észreveszem. -
CartmanLand0
senior tag
Üdv!
Valahogy meg tudom nézni egy s6 edgeen hogy független e sim kártya nélkül ? Ha jól emlékszem van valami kód, amit be kell ütni és ott lehet meglesni ... erre sajna nem emlékszem. Előre is nagy köszönet a segitségért
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy mostanában elég gyakran előfordul, hogy vezeték nélküli töltés közben újraindul a teló, PIN kódot kér. Újkora óta így töltöm, korábban sose volt ilyen gond. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
hadaway74
tag
Üdv. Valaki rakott már fel 8 androidot? Xda van már fent?
-
macsek18
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos beègett a kijelzőnk felül ès lett egy pixel hiba a tèrerő ès aksi% között. Decemberig mèg van rá gari. Gonolom mèg kicserèlik ingyen?! A háznál javítás már megszünt? Ha igen,csak a telemaxhoz lehet bevinni?
Köszi előre is -
tzsolesz
nagyúr
válasz
unicumnext #8741 üzenetére
Szerintem már befejezték......
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok. Már egy ideje van ugye 7.0 a télóra. Nem tettem fel mert sokan panaszkodtak,hogy nem jött be. Mik a mostani tapasztalatok? Érdemes feltenni? Sok a új dolog vagy nem éri meg?
-
phobos86
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudnám csekkolni idegen sim nélkül, hogy a készülékem független-e? Köszönöm előre is.
-
Marquess
tag
Engem nem nagyon érdekel a S8..nem az ára miatt,hanem csak simán nem tetszik,de azért köszi az infót
Nekem még mindig a S6E Zöld 64Gb) a First Love" -
tetova
tag
Telenorosok! Jött egy 455 megás rendszerfrissítés. Augusztus 1-jei. (Hurrá!)
-
Marquess
tag
Vicces,hogy pont 2napja mondtam,hogy mennyire szerelmes vagyok a S6E-be,erre ma látom,hogy a Media Markt-ba 500 Euro (150k) pénz a S7edge Coral Blue" .....Ilyenkor,mindig rám jön,hogy talán megéri lecserélni a S6E-t című story"...?! :S
-
Marquess
tag
Én még mindig szerelmes vagyok a S6 edge zöld telomba
..Ha esetleg lecserélném,akkor max LG v30-ra menne,vagy nagyon talán s7 edge-re,de a többi már nem nagyon jön be az újabb telokból...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #8708 üzenetére
Ezt találtam. De valami nem kóser az elején sem a végén. Mégpedig a ragasztás. Úgy szedi le, mintha már vagy tizedjére távolította volna el, de az akksit is úgy veszi ki. Más videókon meg melegítik vagy 2-3 percig a fedelet és az akksit is. A végén meg visszateszi egyszerűen a fedelet.
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdés.
Zárolt képernyőre ki lehet valahogy rakni a "samsung health" nek a lépésszámlálóját? (vagy akármilyen lépésszámlálót?)
Előre is köszi
-
Lt.zole
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest