- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
Eljött ez a szép nap is végre, nyugdíjba megy az S6E és egy Note 8 váltja. Minden telómat imádtam de ez valahogy nem fog hiányozni
-
GeoJoe
senior tag
A szoftvert mindig frissen tartom de az elmúlt kb 2 hétben nagyon sokszor random restartot produkált. Wifi listát akkor frissít ha ki-be kapcsolom a wifit. Mobilnet/wifi váltás esetén újra kell indítanom az appokat, hogy menjen a net. Akku tragédia, fényképező se túl erős a jelenlegi mezőnyben.. azt hiszem itt az idő váltani, eljárt felette az idő.
-
GeoJoe
senior tag
karácsonyra érik a csere, sikerült megtörnöm a kijelzőt faltól falig. gondolom egy javítás annyiba kerülne mint maga a teló
-
GeoJoe
senior tag
válasz
Tamagocsi123 #8773 üzenetére
Nekem is ilyen egy ideje, nem különösebben zavar mivel már egy note is prodult ilyet és még évekig kiszolgált.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
unicumnext #7245 üzenetére
A messenger buborék miben befolyásolja a word elindítását?
a note nem dobott ilyen üziket :/ amúgy az akkutól eltekintve remek kis telefon.
-
GeoJoe
senior tag
"Ennek az engedélynek a módosításához először ki kell kapcsolnia a képernyőfedvényt a Beállíások / Alkalmazások menüben"
csak pár napja van meg a teló de kiidegel ezzel az üzenettel. Mi ez?
Illetve zárt képernyőn hiába simogatom az edge panelt nem jön elő semmi pedig beállítottam.
Köszi
-
GeoJoe
senior tag
Nagyon tetszik csak sajna kicsi. A micro sd bővíthetősége és az FM rádió hiánya engem is zavar de nem halálos, apróért lehet kapni külhonban korlátlan netes csomagokat.
Már nagyon jöhetne az új note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Honda topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest