- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tetova
tag
Telenorosok! Jött egy 455 megás rendszerfrissítés. Augusztus 1-jei. (Hurrá!)
-
tetova
tag
válasz
KFORboy #8676 üzenetére
Ami szerintem mellette szól: Szép. "Normális" méret. Gyors, kifogástalan működés. Kiváló képek, videók. Zenehallgatásra vagy éppen navigálásra is tökéletes.
Ami ellene: Az S8 kicsit jobb, csak sajnos nekem nem "fussa" rá...
Az akksiról: Sosem kapcsolom ki a telefont, ha eszembe jut, 1-2 havonta újraindítom. 24 órán keresztül be van kapcsolva a wifi és a mobilnet, hogy az üzeneteket (emailek, Viber, Skype) azonnal megkapjam. A Bixby is bekepcsolt állapotban van, naponta 1-2 órát beszélek, több órát netezek. Változó, hogy zenét mennyit hallgatok, vagy használom-e az iGo-t. Nem játszom és nem facebookozom. Mindig a legújabb (telepíthető) gyári launchert használom, a szintén gyári sötét témával. Összesen 11 olyan alkalmazás van telepítve, ami nem gyári, azok közül viszont 8-at letiltottam. Kb. 30%-ról 80%-ra töltöm az akksit, nagyjából ez az 50% az, amit naponta el is használok. (Összes telefonom közül egyedül a Z1 Compact volt, ami ennél többet bírt.) Azért írtam ilyen részletesen, hogy az akkuidő ne riasszon el! -
tetova
tag
www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/samsung-touchwiz-home-6-1-09-2/
Innen is jó, csak nem tudom, miért nem a linket illeszti be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest