- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Márton
nagyúr
válasz
BogyóBP #30691 üzenetére
Nem refubrished, nem volt javítva, nyárig még garis is, szolgáltatós.
A 60 fps nem gyorsítás. Ilyen alapon a 30 is, a 15-höz képest
Simán csak folyamatos mozgást jelent. Nem ugyanabban a pillanatban rögzíti a 2 frame-t, hanem 1/60-ad mp-cel később.. A freesync teljesen másról szól. Itt most egy 60fps videó van 60 fps kijelzőn, de ezek nem 100% szinkronban futnakenemi: nincs game tunerem
-
BogyóBP
addikt
válasz
Márton #30689 üzenetére
Szerintem ott sem jó. Refurbished telod van vagy volt már javitva? Lehet rendszerhiba is, kizártnak tartom hogy ez hardverhiba legyen. Valószinüleg ez ilyen. Nyilván amikor meggyártották nem gondoltak arra hogy 60fps es videót fogsz nézegetni VR szemüvegben. Hiszen ha úgy vesszük a 60fps az gyakorlatilag nem más mint egy gyorsitás, hogy 1 helyett 2 framet rögzit ugyanabban a pillanatban, majd ezek kerülnek deszinkronba. Ugyanez van a PC-knél input lag néven és ezt küszöböli ki a freesync technologia.
-
Márton
nagyúr
válasz
BogyóBP #30683 üzenetére
Ok, de itt most a 60fps a lényeg.
Egy másik letölthető videó, aminek teljesen folyamatosan illene mennie az elejétől a végéig.enemi: nem, nem akarom érteni.
Hibátlan 60p lejátszást akarok, és gearvr forgolódást (mivelhogy az is néha megriccen)Zizmand: feltölthetnéd, hogy meglessem..
-
Márton
nagyúr
válasz
BogyóBP #30681 üzenetére
Háát én leszedtem 1080/60-ban (87MB), de ez teljesen alkalmatlan bárminemű tesztre.
Kapásból a 6. mp-nél több frame duplázva van, majd a 28. mp-nél többször is 4 frame fagyás (!), aztán a 45. mp-nél is 2 frame ugyanaz..
Tehát eleve a forrásban hiba van (gondolom capture), innentől viszont hogy teszteljük a lejátszás folyamatosságát?... -
Zizmand
aktív tag
válasz
Márton #30676 üzenetére
Megnéztem én is a Sample Text-es videót egy picit meg-meg röccen gyári lejátszóban (nem zavaróan, de ha erősen figyeled látható), VLC-ben teljesen hibamentesen megy. De megnéztem egy másik videót is tesztelés képpen
Ezt: https://youtu.be/FxLer93NuNI
1440p és 1080p 60fps-el folyamatosan megy, sehol sem akad. -
BogyóBP
addikt
válasz
Márton #30676 üzenetére
Fene tudja én is lejátszottam a videot amit feltettél van benne 1-1 ugrás, nemtudom miez amúgy ha áttöltöm gépre akkor nincs ilyen. Raktam fel egy fullHD videót is a telóra de azt simán lejátszotta csak épp nem volt támogatva a hangkodek.
Szerintem ez valami energiagazdálkodási dolog miatt lehet.
-
RaZroX
addikt
(#30661) lzrlaca
(#30665) csorbajeno -
Márton
nagyúr
válasz
csorbajeno #30670 üzenetére
köszi neked is, akkor nálam valami belassít időnként
valakinek tipp, merre kezdjem a kutatást? -
ToBeY
nagyúr
Az S tervezőbe Január 21 be van írva boldog szülinapot.
Ez mi és hogyan lehet törölni?/nem akkor van... -
BogyóBP
addikt
Miért kerültek ki a feloldási effektusok?
-
Márton
nagyúr
válasz
ssgt1981 #30650 üzenetére
Köszi, milyen playerrel, milyen kodekkel?
Teljesen sima végig?No more: ugye letoltotted nem a YouTube verziót nézted?
Ha csak nálam akad, mi foghatja a telot, merre induljak el? Futó alkalmazások gombbal kilottem mindent, de ez nem elég. Valami rendszerfolyamat lehet. Van erre progi?
Koszi
-
RaZroX
addikt
Hali! Privát számokat hogyan tudom blockolni ?
-
ssgt1981
senior tag
Vettem egy Samsung vezetéknélküli autos tartot. Nagyon megvagyok vele elegedve, ezért szeretnék venni egyet otthonra és az irodába is. Szerintetek milyet érdemes venni?
-
Zizmand
aktív tag
Igen, sajnos ez is így van, tok alá is szeret be ülni a por, aztán huncut módon össze karcolja a telefon fém keretét pl. az iphone 4-emet, éveken keresztül tokban volt használva, sehol egy esés nyom, de a keret tele hajszál karcokkal.
Szóval tok alatt is szoktam "takarítani" 2 naponta. -
Márton
nagyúr
Egy kérésem lenne S6 tulajokhoz.
Letöltenétek és megnéznétek ezt a rövid 60 fps mp4 videót, hogy teljesen simán, akadásmentesen megy-e, vagy van néha megriccenés? Én mx player-rel próbáltam, ahol szoftver kodekkel nagyon rossz, hardver kodekkel már jobb, de így is akad kb 1 mp-enként 1 frame-nyit. Nem tudom, hogy nálam zavar-e be valami, csináljak-e teljes újratelepítést, vagy egyszerűen a hardver nem bírja? (amin csodálkoznék, cpu 40%-on)köszi, buék!
-
Zizmand
aktív tag
Nekem jó a 200 Ft-s ebay-os fólia elölre-hátulra+plusz egy végonyabb füstszínű szilikon tok, aztán ennyi.
-
Ákkk
addikt
válasz
no more #30640 üzenetére
Na ez az funkció amit én soha nem használok amúgy is felesleges akumerítő főként ha olyan tokban van ahol nem hozzáférhető home gomb a dupla kopp sem előny☺
Ha valaki védelmet akar be kell tenni egy spingen neo hybrid tokba elejére egy kijelzővédő üveg minden hozzáférhető és a telefon védve van. -
no more
veterán
-
-
Ákkk
addikt
válasz
csorbajeno #30629 üzenetére
Hogy mi kell az szervíz függő dolog valahol mindent kérnek lepecsételve ráadásul.
De a telekomos garijegy jó. A my samsungon keresztül sokszor simábban megy egyébbként. Az üzlettársam üzemeltet samsung szervízt igaz nem a telefon a fő profil, ő kéri mert van néhány user aki sportot űz a csalással elért garanciális javításból. Régebben a kijelző cserével járó javításokat még a helyi szervízek is általában a hivatalos főválalkozóhoz a tmx-hez küldték persze van néhány hely ahol megjavítják.
De pld ha szervíz ellen panaszt nyújt valaki be azt a tmx vizsgálja hiába ír valaki a samsung ügyfélszolgálatra. -
csorbajeno
veterán
-
no more
veterán
válasz
Gábor-KJ #30613 üzenetére
A Telemax egy szégyen, +1! Szétszedték anno a HTC One-om (repedt volt a kijelzőm és ki szerettem volna cseréltetni velük), erre felhívtak, hogy nem tudják összerakni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előnyöm is volt mondjuk ebből, mert kaptam egy másik telefont, amiből lett a mostani S6-om, de akkor is szégyen, nagyon szerettem a One-t, életem egyik legjobb telefonja volt! 3000+ órát elment mindenféle hülye hiba nélkül, a Sense tökéletes szoftver.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
BogyóBP #30611 üzenetére
Telemax a legalja mindennek ami mobiltémakörven létezhet.
Semmihez nem értenek és okádék módon gányolnak!
Szerintem engem még úgy orditani nem láttak mint azok ott Törökbálinton vagy hol.
(Noha a Cordonnál is volt már fellépésem)Amúgy vicc hogy gyártók képesek ezekkel a brigádokkal lejáratni magukat!
-
mati12
senior tag
válasz
norbert0622 #30609 üzenetére
Pl. beírod a Play áruházba,hogy "front camera flash", majd kiválasztod a neked tetsző alkalmazást.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
TMX szervizbe visszaküldtem a legutóbbi szerviz után a készüléket, mert sms küldésre hibaüzenet dob, majd teljesen elszáll a hálózat vagy 20-30 másodpercre, illetve a frissen cserélt kijelzőn a home gomb mellett balra 6 darab kis pötty van. Olyan mintha kis buborékok lennének. Megtörlöm teljesen zsírmentesre, akkor ok, de amint hozzáérek újból ott vannak. (nincs fólia a kijelzőn)
Szóval hétfőn már hozza a futár a készüléket. Munkalapon annyi szerepel, hogy az sms gondot sajnos nem tapasztalták, de beállításokat kalibráltak.
A kijelzővel kapcsolatos észrevételemről viszont egy szó sincs ejtve. Szerepel a munkalapon, hogy KIJELZŐHIBA: , de üresen van hagyva.
Ez most mi lehet szerintetek? Elfelejtették megnézni?
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy az S6-nál valami programmal meg lehetne oldani, hogy az előlapi kameránál sötétbe felvillanjon a kijelző?
Szerintetek ezt fogja a Samsung javítani a Nougat frissítésbe?
Picit zavaró, hogy ha mondjuk olyan helyen vagyok ahol kevesebb a fény és használnám az első camot akkor nincs ilyen opció :/
Ha valakinek van ötlete azt várom -
kklausz
tag
válasz
Kroni1 #30607 üzenetére
A teló BT-s beállításainál tudod állítani ,hogy média és hívás hangja is legyen. De az Alpine pl nem csatlakozik automatikusan ha a hanghívás ki van kapcsolva. Viszont kikapcsolt fejegységgel is BT-n adja ki a hívást és bekapcsol magától. De csatlakozáskor csak annyit közöl, hogy connected.
-
Kroni1
veterán
válasz
kklausz #30606 üzenetére
Nekem néha azt irja ki, hogy csatlakozva hivás, máskor meg csatlakozva hivás és média...
Lehet ha média is van, akkor lép életbe az aptx tömörítés is, de nem tudom, még csak párszor használtam, majd kitapasztalom.. De nem is recsegés, inkább tényleg olyan néha mintha a forrás tulvezérelt lenne, még kisebb telefon és fejegység hangerő mellett is, máskor meg szép tiszta.
ON: Asszonykám úgy döntött próba után, hogy az S6 jobban tetszik neki mint az A3 (6) így év elején egy fehéret veszünk majd neki! Hozzá való vékony üvegfóliát tudnátok ajánlani előre hátulra valami jófélét?! Olyat szeretnék inkább ami kicsit kisebb mint maga a telefon, vagy ha van olyan akkor követi a széleken az ívességet, mert ami kiér a széléig de ott már nem tapad le az elég csúnya, bemegy alá a kosz, stb. nem pálya..
-
kklausz
tag
válasz
Kroni1 #30605 üzenetére
a kapcsolat azt csak kapcsolat szerintem abban nem lehet különbség. Másik telóval viszont ki tudom próbálni. hazafele meg is teszem szerintem.
Recsegést még nem tapasztaltam BT-s lejátszás közben ha a teló a kocsiban van. De ahhoz hogy a minőség drasztikusan romoljon elég ha a telefonnal a kezemben kiszállok a kocsiból, el sem kell távolodjak.
Nekem gyanús, hogy a fejegységnek lesz valami gondja. mert különböző rádió adóknál is észrevettem, hogy szar a vétel, recsegős, mintha legalábbis egy mélygarázsban lennék. Az előző (kb 10 éves LG lejátszó nem csinált ilyet, csak abban meg nem volt BT, se aux).
BT-t ilyen formán zene hallgatásra még nem használtam. Ezért nincs is tapasztalatom. -
Kroni1
veterán
válasz
kklausz #30604 üzenetére
Nekem olyan van, hogy néha torz, kicsit recsegős a lejátszás BT-ről mintha túlvezérelt lenne a forrás pedig nem, máskor meg teljesen tisztán, sokkal több méllyel szól. KIA gyári hangrendszeren, több telefonnal is. Szerintem nem a telefon hibája lesz nálad sem, de még nem tudtam kitapasztalni, mi okozza ezt. Van hogy én csatlakozok kézileg, van hogy mire benyomom a BT-t már magátol csatlakozik a teló a kocsihoz, lehet, hogy ennek is van köze hozzá..
-
kklausz
tag
Ha már szóba került a zene hallgatás BT-n keresztül. Az alábbi a gondom. Kocsiban hallgatok zenét BT-n keresztül S6-ról. a fejegység egy Alpine UTE-72BT. Nemrég tűnt fel, hogy elég hullámzó a lejátszás. VAn hogy a basszus teljesen erőtlen lesz, majd vissztér és leszedi a fejem, de igen zavaró amikor várod a bass drop-ot és semmi. A rendszer rendben van, mivel pl usb-ről, vagy más forrásból egységes, egyáltalán nem hullámzó a hangkép.
Más fejegységgel nincs lehetőségem kipróbálni. Azt próbálom kitalálni, hogy az s6 miatt van-e vagy a fejegység BT-s képességei ilyenekTapasztalatotok van ilyesmiben?
-
sgeza
veterán
válasz
BogyóBP #30600 üzenetére
Dettó. Attól függetlenül, hogy nyomsz-e factory resetet, én is a 4-fájlost javasolom. Bár részletekbe menően nem tudom, hogy pontosan miben jobb, de semmiképp nem rosszabb. Sokaknak volt gondja a telepítéssel, amikor csak a 1-fájlost tette fel. A partíciók méretével lehet gond, ami a 4-fájlosnál nem fordul elő, mert az minden infót tartalmaz. Valami ilyesmi.
-
Ákkk
addikt
válasz
BogyóBP #30600 üzenetére
3+1 -el mindent újra lehet telepíteni míg az 1 fájlos verzíóval csak az android rendszer samsung verzióját.
Én 1 fájlost soha nem rakok fel sok értelme nincs mint az fr nélküli telepítésnek sem, ha valami gond van a rendszerrel az 1 fájlos néha még jobban megkeveri a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest