- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
RaZroX #34532 üzenetére
Bár én hatossal nem használtam (így azt nem tudom, hogy még gyorsabb lenne e mint most), de a sebességgel nincs gondom, eddig egyetlen alkalmazásból sem dobott ki, Az akku megfelelőnek tűnik a fizikai méreteihez mérten (mondjuk azt nem tudom az előző rendszeren mit tudna), a billentyűzet meg gondolom egyéni megítélés kérdése. Én már régóta a swiftkey-t haználom minden telefonomon.
-
-
csorbajeno
veterán
válasz
RaZroX #33923 üzenetére
Én nem érzem lassabbnak. Ami azt illeti, a Telekomnál mondták, hogy most hűségidő lejárta előtt megvehetném az S8-at, de mióta megjött a 7.0 azóta letettem róla, meg vagyok elégedve. Az S8 biztos szebb, biztos jobb, de engem az S6 is teljesen jól kiszolgál. Amíg nem akad, nem döcög és megfelel a sebessége, addig nem kívánok cserélni.
-
-
azaleericks
tag
válasz
RaZroX #33838 üzenetére
Ez a telefon sajnos ennyit bír. Ha nagyon használom, akkor nekem is 1-2 rátöltés megvan naponta. Sőt, még nem is igazán volt olyan nap, hogy ne kellett volna rátölteni. Ha pont úgy alakul, hogy estére nem kell töltenem, mert napközben töltöttem, akkor egy éjszaka alatt (6-8 óra nálam) 3 %-ot merül, ha nem nyúlok hozzá. 4 G mindig aktív, még itthon is, plusz állandó max fényerőn használom.
-
Kékes525
félisten
válasz
RaZroX #32129 üzenetére
+ (#32139) no more
Köszi szépen!
Kasya:
Megnéztem az S Healt, de sajnos sehol nem találtam Fitbit termékeket. Néztem a támogatott hardve és szoftver kategóriában is, de nem volt egyik helyen sem semmilyen Fitbit termék.
De szerintem ne bánkódj, mert az app és a site dashboardja nagyon jó. Szerintem sokkal jobb mint az S Healt-é.
Azonban ha Fitbit Charge 2 Fitbit Charge 2™ akarsz venni, akkor tudnod kell egy nagy hibájáról is, a sok pozitívum mellett. A rezgése nagyon gyenge, szerintem figyelmeztetésre alkalmatlan. Ha ez a funkció fontos neked, akkor jobb a Fitbit Charge HR, mert annak erős a rezgése: Adjustable length and strength of vibration for notifications on Charge 2. Lehet, hogy éppen ezért (a gyenge rezgés miatt) az akku ideje viszont nagyon jó. Én 10 naponként töltöm. Összességében megvagyok elégedve vele, mert nekem nem számít a rezgés funkció. -
madkiller
őstag
-
-
-
fPApi
őstag
válasz
RaZroX #20105 üzenetére
Ez a kérdés hasonló súlyú a "mindenség elmélete" keresésével: sokan kutatják, már csak ez hiányzik, hogy minden "tökéletes" legyen, sokan hiszik, hogy tudják a megoldást, de még nincs rá mindig működő magyarázat és megoldás.
De ha az okostelefont nem okostelefonként használod (azaz kikapcsolsz-törölsz minden ilyen szolgáltatást), akkor lényegesen jobb lesz, csak ugye akkor meg minek! A művészet megtalálni a használt szolgáltatások mennyisége és az akkuhasználat megfelelő egyensúlyát. De az is segít, ha az ember legalább azokat "lelövi", amelyeket nem használ, mert szerintem sokaknál mennek olyan szolgáltatások is bőven, amit soha nem használnak (vagy nem biztos, hogy állandóra kellenek). -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest