- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
sanyek2 #35800 üzenetére
Az első megoldás, amit ír, hogy próbáld ki a telefont safe mode-ban, amit úgy indíthatsz el, hogy nyomvatartod a bekapcs gombot + hangerő le 20-30 másodpercig... amikor újraindul és bejön a Samsung logó, engedd el a bekapcs gombot, de a hangerő le gombot továbbra is tartsd nyomva. Ilyenkor jön be a safe mode, amikor olyan, mintha full gyári módban lenne a készülék. A bal-alsó sarokban ki is lesz írva, hogy "Safe mode". Ha így jó lesz a kamera, akkor valamelyik általad feltelepített app okozza ezt a hibát. Ha így is rossz, akkor sajnos hardveres hibának lesz valószínűleg...
A második, amit ír, hogy kapcsold ki a Smart Stayt, vagyis a szemkövetés opciót. Beállítások ---> Speciális funkciók ---> Intelligens képernyőzár és kiveszed itt a pipát... vagyis hát megnyomod a csúszkát, na.
A harmadik a Wipe Cache partition, amit már csináltál, így ez kiesik.A negyedik pedig, hogy a Recovery menüből csinálj egy FR-t.
-
no more
veterán
válasz
Zizmand #35787 üzenetére
Nekem abszolút nem volt semmi okom váltani az üzemidőn kívül és, hogy ez a telefon elképesztően gyönyörű! Már nagyon régóta szerelmes vagyok belé.
Nem lehet szavakkal kifejezni, milyen jó élmény használni.
Egy ékszer az egész... Már kezdem az Edge paneleket is megszokni, beállítottam oda pár gyorshívást, egész hasznos cucc (pedig rengetegen fújolják, hogy nem jó semmire... persze ők nem Samsung felhasználók) és nem foglal semmit a kijelzőből konkrétan. Az üzemidő pedig, hát. Tök mindegy, mit csinálsz ezzel a telefonnal, kibírja az egész napot!.. és jóval több időt. Nem lehet lemeríteni egyszerűen!
Én olyan helyen dolgozom, ahol egyesen van a 4G térerő, jobb esetben kettesen, szóval az S6 már délután 2-3 körül nagyon kért enni, szóval kétszer kellett töltenem. De eeeez...?! Ez este 10-kor még 50% felett volt! Nem hittem a szememnek, amikor ránéztem az AOD-ra!
-
no more
veterán
válasz
Kékes525 #35776 üzenetére
Nincs tükröződés egyáltalán, nagyon világos helyen (ahol erős lámpa van) látszik picit egy fénycsík két oldalt, és ennyi. Amúgy nem feltűnő, csak a Samsung haterek hisztije, akik sohasem használták... A fogás ugyanez. Csomóan mondják, hogy véletlen nyomkodnak rajta mindent, ilyen nem létezik. Jó a fogása, bár nekem van rajta egy Samsung Clearview tok, ez már túl drága mulatság az S6-hoz képest is, nem szeretném, hogy történjen vele valami. Egyébként az üveg hátlap miatt csúszós ez is. És meglepetésemre eléggé kezelhető egy kézzel a minimális kávák miatt, pedig tök átlagos kezem van szerintem. Nagyon imádom ezt a telefont, utoljára az a HTC One tetszett ennyire!
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #35763 üzenetére
Azta... köszönöm!. De kedves!
Remélem, majd az S7E topicban is ilyen jó lesz a társaság! Az eddigi telefonjaim felhasználói közül Ti vagytok a legkirályabbak!
-
no more
veterán
Nos, a fogpiszkálós módszer működött, újra jó a gyorstöltés! Köszönöm szépen mindenkinek!
Egyben búcsúzom is tőletek, mert S7 Edgere váltottam, köszönöm, hogy itt lehettem, nagyon jó az S6 közösség!!! Remélem, az S7 csapatban sem fogok csalódni. Minden jót nektek!
-
no more
veterán
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
Mivel célszerű kitisztítani?
-
no more
veterán
Nos, a mai naptól nem működik a gyorstöltés a telefonomon, pedig be van kapcsolva...
Olvastam régen, hogy elvileg egy idő után tönkre fog menni a micro USB csatlakozó. Lehet, hogy ez egy rossz előjel.
-
no more
veterán
Nem csak Zitta szopta meg velük. Én a HTC One-t garanciáztattam velük. Kétszer visszajött, egyszer a kijelző félig elállt a háztól + a hangszórók recsegtek, másodszorra maradt a kijelző illesztési hiba, a hangszóró jó lett, ezúttal a kapacitív gombok nem működtek. Amikor visszament harmadszorra, akkor hívtak, hogy nem tudják összerakni, választhattam helyette egy A5 2016-ot, vagy S5 Neot (!!!!!!!!!!!)...
-
no more
veterán
válasz
Kékes525 #35636 üzenetére
De igen, sokkal hangosabb. Max. hangerőn nem számottevően, de utolsó előtti skálán a Poweramp k*va halk, míg ez teljesen hallgatható pl. metrón. Ezért írtam, hogy jobban skálázódik (jobban emelkedik a hangerő). A Poweramp halk-halk-halk-halk, majd a legvégén elkezd ordítani max. hangerőn.
Edzésnél nem szeretem, ha sípol a fülem, az utolsó előtti hangerő tökéletes a gyári lejátszón.
-
no more
veterán
Hű, ez a gyári zenelejátszó elég komoly ám! 1. hangosabb mint a Poweramp, jobban skálázódik a hangerő, és van benne minőségjavítás! Ráadásként a telefon beállítja a hangszínt automatán a fülemhez. Én hangzásban különbséget nem vettem észre a kettő között, de ez sokkal hangosabb.
-
no more
veterán
Na,második FR után jelentem nem tudom mi történt, de végre majdnem kibírja nap végéig nagyjából 3 óra kijelzőidővel 4G-n. Természetesen ez is szörnyű, de már legalább nem merül le kora délután...
-
no more
veterán
Hát, eddig jónak tűnik a készenléti idő. Alig merült egész délután. Remélem, hogy így marad.
-
no more
veterán
Na, második FR is megvolt, most már nem teszek fel Messengeren kívül semmi appot, kíváncsi vagyok, így fog-e merülni... Ha igen, akkor valami gyárilag nem jó, amit én bekapcsolok/használok más pedig, akinek nem merül, nem.
-
no more
veterán
Mi ez, hogy az alkalmazás-váltóból eltűnnek az appok kártyái? FR előtt és után jelen van ez a hiba. Érdekes...
-
no more
veterán
Újraraktam, ugyanúgy zabál az Android Rendszer, én már nem értem. Most már kikapcsoltam a Google és Samsung szinkronizálást, hátha az ragad be, nem vágom.
-
no more
veterán
Kamerában? Hogy lenne rosszabb kamerában? Videózásban egyértelműen sokkal jobb és a képeken is több részletet örökít meg az S7. A zenei képességeiről viszont én is hallottam, hogy nagyon gyér, főleg az S6-hoz képest, amiben Wolfson DAC van (bár, az M7-em százszor szebben szólt ennél is és hangosabb is volt).
-
no more
veterán
válasz
slecht #35349 üzenetére
Évek óta azt használom, már annyira "ismer", hogy 10-ből 8-szor eltalálja, mire gondolok. Még most is meglepődök néha. A múltkor egy teljes 6 szavas mondatot javasolt előre, nekem csak nyomogatnom kellett a szavakat. Durva és azért picit ijesztő is, hogy egy billentyűzet, egy egyszerű app saját MI-vel mennyire ki tud ismerni minket. Mi lesz majd, ha jönnek a robotok?!
-
no more
veterán
válasz
slecht #35347 üzenetére
Hát, a gyári billentyűzet az egy borzalom, lagolva adja fel a javaslatokat...
A FB + Messenger azért nem szokott ilyeneket csinálni, évek óta egyszer volt, hogy a Messenger szívta az akkut, de másnap kint volt a frissítés. Valami más lesz, csak nem tudom, mi és már nagyon unom. Az amúgy is szar üzemidő (mert a 3 óra SOT szar akárhonnan nézzük) nekem még szarabb, tehát... De most már kiderítjük, mi a ludas!
-
no more
veterán
válasz
yoshimitsu81 #35328 üzenetére
Annak a hibája, aki 2500-as aksit tett 2K kijelző alá... Tehát egy beteg embertől beszélünk.
-
no more
veterán
válasz
yoshimitsu81 #35321 üzenetére
pl a kettős ablak elég szar lett. ha pl nézek egy videót és közben a másik ablakot akarom kezelni megáll a videó
Ez viszont nagyon igaz. Épp valamelyik nap akartam használni YouTube + Messengert, de valami borzadály lett a felület is, meg a kezelése is az egésznek. A régi Samsungos multi-window sokkal jobb volt.
-
no more
veterán
válasz
yoshimitsu81 #35312 üzenetére
De az S4-en nem volt MM, sem Nougat.
Amúgy MXPlayeren kívül minek más videólejátszó? Az ingyenes és visz mindent. Jah és nem ajánlatos nyomogatni sem pl. az "Eszköz karbantartása" appot. Az is nagyon hazavágja a rendszert.
-
no more
veterán
Amúgy az "Android Rendszer" nevű valami másnak is ott van az Akkumulátorhasználat alatt? Nekem egy nap olyan 1 órát ébreszti a telefont. Ez micsoda és hogy tudom eltüntetni?
-
no more
veterán
válasz
yoshimitsu81 #35286 üzenetére
Nem bántani akarlak, ne haragudj, de a szerviznek nem az a dolga, hogy tesztelgesse az appjaid, hanem megnézzék, hogy működik-e a telefon. Kijelző, kamera, hardver (nem-e melegszik, ilyesmi), ha S7, akkor vízálló-e még, ilyenek... Ők nem fognak Facebook-ozni a telefonodon, meg futni a Runtasticcal, hogy mennyire merül majd tőle, meg vele aludni, hogy reggel ébreszt-e.
Nyomnak egy FR-t letesztelik a szervizmenüben a dolgokat, talán (ezt nem tudom) indítanak próbahívást is, hogy jó-e a mikrofon, hangszóró, ilyesmi és kész. A telefon működik, semmi baja.
-
no more
veterán
válasz
ToomyC #35266 üzenetére
Nekem volt G4 (azt cseréltem erre az S6-ra, féltem, hogy bootloopot kap, nekem nem kell olyan telefon, ami nem megbízható), mindenben jobb az S6. Ami a G4 mellett szól, az az elképesztően sima, fluid rendszer, a TW még mindig egy hulladék és hajlamos megakadni (bár, ritkábban, mint régen, de előfordul), ellenben csodaszép a Samu Nougat felülete, nekem nagyon bejön, ez lett az új legszebb Androidos felület... szerintem!
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #35263 üzenetére
Akkor ez csak MM-en volt, Nougaton nincs ezek szerint.
-
no more
veterán
válasz
csorbajeno #35255 üzenetére
Magától bekapcsol 15%-nál úgyis.
-
no more
veterán
Na, 14 órája fut a telefon, 3 óra kijelzőidő és most van 19%-on. Nagyjából ugyanezt tudta MM alatt is, úgyhogy a köszönjük Google az irdatlan sok kamut a tuningolt Doze móddal kapcsolatban.
-
no more
veterán
válasz
Desmond0313 #35199 üzenetére
Szokd meg, hogy HTC-n kívül mindegyik rendszer borzalom Androidon és mindegyik össze-vissza merül. Töltsd és kész, nem lehet vele mit csinálni, nincs két azonos üzemidő. Ha kettőnél több appot teszel fel, akkor ez lesz.
-
no more
veterán
válasz
Kékes525 #35134 üzenetére
Most hirtelen a Zenék app is elkezdett ébreszteni, úgyhogy megvan a végleges ludas: E-Robotnak az indítója bugolta be a zene appokat. Nekem be van (volt) állítva, hogyha bedugom a headsetet, azonnal indítsa el a PA-et, illetve most a gyári zenét, rögtön ébresztett is. Most már lassan 1 órája 75%-on van a telefon, nem merült egy százalékot sem... Tehát egész eddig ez volt a baj, lassan 1 éve... istenem. Kezd a f*szom tele lenni az Androiddal, de tényleg...
-
no more
veterán
Nos, ma ismét előjött az Android rendszer merítés, 1.5 órát tartotta ébren a telefont... Mivel új a rendszer, FR, stb volt, így valamelyik appomra gyanakodtam, eddig úgy tűnik bevált. A PowerAmp volt a ludas.
Amióta letöröltem és nyomtam egy restartot + wipe cache meg sem mozdul a százalék mutató...
Miért pont a kedvenc k*@a appooooommmmm???
Úgyhogy, ha esetleg valakinek merülget és fent van neki, akkor érdemes tenni vele egy próbát és letörölni.
-
no more
veterán
-
no more
veterán
A "dictionary" app mire jóóóó? Még MM-ben került be anno, de azóta sem tudom, hogy mit csinál. A billentyűzethez van vajon? Amúgy FR után végre nem ébreszt a kurva Android Rendszer, szépen tentikél a kicsike, 2 órája nem nyúltam hozzá kb, most megnéztem, gyönyörű egyenes vonal van a grafikonon...
-
no more
veterán
Hát, ha másért nem is, de azért mindenképp megérte FR_t nyomni, hogy most normálisan felismeri az ujjam, azonnal felold. Eddig lassú volt, előfordult, hogy vagy 2 másodpercig tartott, mire reagált a telefon. Nem is értettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest