- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kandi88
tag
válasz
sebgutkopf #37906 üzenetére
Egyik ismerőstől vettem
Tudom, hogy nincs rá magyar Rom angollal is boldogulok, csak szeretnék rátenni egy olyat amivel normálisan működik (nem indul újra egyfolytában).
Hátha már valaki járt hasonló cipőben és tudja a megoldást rá. -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #37223 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
Kékes525
félisten
válasz
sebgutkopf #37153 üzenetére
Hogy frissítetted? Azért is kérdezem, mert szerintem nem közvetlenül a frissítés lehetett a normalizálás oka. Nálam az augusztusi tökéletes.
-
KissJR
újonc
válasz
sebgutkopf #36505 üzenetére
Az én problémám kb hasonló, csak nekem nincs éjszaka repülő mód és ha nem figyelek kikapcsolt telefonra ébredek, próbáltam már sok mindent, de nekem nappal alig észrevehető a drasztikus merülés.
Én is kíváncsi leszek a válaszokra és /vagy megoldásokra. -
Kékes525
félisten
válasz
sebgutkopf #36885 üzenetére
Akkor a hiba a modememben volt. Újraindítottam, azóta jó. Ezért is jó a topik, mert az ilyenek hamar kiderülnek.
-
tacto
aktív tag
válasz
sebgutkopf #36776 üzenetére
Köszi. Nem is szükséges még, de jó tudni. Az Amazonon pl. nagyon sok a hamis akkumulátor. És igen, ezt jó kulturáltan. Még garis is, (2. év), bár gondolom, erre nem terjed ki már. (?)
-
válasz
sebgutkopf #36778 üzenetére
Én sem fogok gondolkodni rajta, ha cserére kerül a sor. Annál a használatnál, amit nálam kap a telefon, 1 napot elketyeg, szóval még vállalható. Ha az akksi előbb döglik be, mint a készülék, 15k-t megillet, úgy vélem.
-
válasz
sebgutkopf #36776 üzenetére
Csak 15k? Amikor a telefont vettem, 25-30k-ról beszéltek. Ahhoz képest ennyiért ajándék.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #36736 üzenetére
Szerintem kibír. Én is ezen vacillálok, hogy az S9-re kellene vátani, de az S3-S6 váltással ellenben nem tudok jelenleg nyomós indokot mondani. Akkor érezhetően,erőssen lassult az S3, már azt hittem, hogy nem fogom kibírni vele az S6-ig,de szerencsére megvettem az S6-ot és ezzel nem érzek semmi hasonlót. Mind a mai napig nagyon gyors, semmire sem kell másodperceket várnom és minden igényemet kiszolgálja. Már az is megfordult a fejemben, hogy az S9 is ki fog maradni és várok az S10-ig. A Note nálam ki van zárva.
-
Kékes525
félisten
válasz
sebgutkopf #36647 üzenetére
Sajnos részletes changelogot nem szoktak adni.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
sebgutkopf #36552 üzenetére
Na működni működik, de most az a nyamvadt frissítési értesítő feljött, hogy szerintem van újabb fw. Persze az automata ki van kapcsolva, de az értesítő ott figyel. Ezt hogyan lehet eltüntetni?
-
Ricardo
titán
válasz
sebgutkopf #36552 üzenetére
Kíváncsi vagyok.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #36532 üzenetére
Nekem is ezek az elsőszámú fogyasztóim, viszont nekem nincs meg a Titanic-effekt. Én ha leteszem a telefont az asztalra, akkor rendesen bekapcsol a doze mód és vízszintesbe áll a görbe. A telefonbeszélgetésnél én is hasonlókat tapasztalok, mint fentebb írták. Kíváncsi vagyok rá, hogy mit piszkáltak meg a koreaiak, hogy így elcsesződött a telefonunk. Talán kevés S8 és családja fogyott eddig...?
-
Ricardo
titán
válasz
sebgutkopf #36532 üzenetére
Nem rinyál a visszaváltás miatt?
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #36525 üzenetére
Talán tégy egy próbát azzal. hogy manuálisan használod a fényerőt, ezzel megkerülve az érzékelőt. De hogy csak olyankor csinálná ezt, amikor neten van, azt passzolom. Szerintem csak szimplán arról van szó, hogy repülős módban kikapcsol minden hálózati fogyasztó, ami napközben megy.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #36522 üzenetére
Igen, én arra gondolok, hogy a szenzort használja intenzíven a rendszer, de ma, hogy nem dolgoztam csak olvastam, így csak mellettem feküdt a telefon, délig szinte vízszintes volt a görbe, csak utána indult el lefelé, de még most is 75%. Lehet, hogy valami beragad, ami miatt a doze nem tudja elaltatni a szenzort.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #36517 üzenetére
Szerintem a kijelző egy hardver elem, az automatikus fényerő szabályzó pedig egy szoftveres opció egy szenzor által. Szerintem, ha az automatikával van a baj, akkor annak az Android-rendszernél kell jelentkeznie. A kijelzőt, mint fogyasztót szerintem csak akkor számolja a stat, ha be van kapcsolva, míg a fényérzékelő kikapcsolt kijelzőnél is dolgozik, mert nekem egyből optimális fényerőn kapcsol be, nem bekapcsolás után vát erősséget.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #36505 üzenetére
Igen,az augusztusi patch óta történt valami,most megint 3ó környékén alakul a SOT-om nekem is.
-
slecht
aktív tag
válasz
sebgutkopf #36415 üzenetére
Köszi.
Nem is tudom miért nem ezekkel kezdtem, mikor ez alap.
Mindegy, megcsináltam/átnéztem ezeket, meglátom lesz-e eredménye. -
amoledus
aktív tag
válasz
sebgutkopf #36364 üzenetére
Tobb eves hw-rol jut eszembe egyik vevo ilyet szol neki csalodas volt a samsung mert az A3 2017 nem olyan gyors mint az s6
mondom az also kategoria, de o nem erdekel ez 2017es erosebb kell legyen nem ertette hogy a felsokategoria 2-3evesen is gyorsabb az alsonal
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #36295 üzenetére
Megvan a lassú wifi másolás magyarázata, de úgy tünik nem a Nougat-tal van baj, hanem a Win7-tel!
Win10-et bootolva 30MB/s a telóra másolás. Tudja vki miért? Víruskereső nem fogja vissza, tűzfal volt, de letiltva is 3MB/s Win7 alól. Van valami registry hack, vagy a win7 direkt korlátoz?? -
Gábor-KJ
őstag
válasz
sebgutkopf #36353 üzenetére
Azért csak nézd meg holnap, hogy rendesen ottmaradt e a hátlap ragasztás és nem áll el, mert az még ezeknek az életben nem sikerült normálisan!
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #36353 üzenetére
Akartam is írni még, hogy valószínűleg néhány óra lesz csak.
Akkor ezek szerint minden oké. -
amoledus
aktív tag
válasz
sebgutkopf #36349 üzenetére
Ha normalis ragasztast akarsz akkor ott kell hagyni,ha gyorsan szar munkat akkor ezek a west-end gyorsszervizek osszekokanyoljak neked hamar.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #36349 üzenetére
A Bartókról nem tudok nyilatkozni, de a Váciba viheted!
Könnyen lehet, hogy megcsinálják hamar egyébként. -
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #36295 üzenetére
és nincs erről semmi hivatalos infó, magyarázat, mi az oka?
és tényleg csak minket zavar, senki mást nem érdekel? -
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #36285 üzenetére
Esetleg a Nougat óta van ez?
Más is letesztelné?
Pc-ről telóra wifin keresztül a max. másolási sebesség érdekelne.. -
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #36285 üzenetére
na, akkor kipróbálom a htc-n
-
Warpig
aktív tag
válasz
sebgutkopf #35722 üzenetére
Ez lesz a megoldás. I illetve F a modellkód vége.
Felraktam az au vodás firmet, jobban néz ki, mint az eredeti.
Köszi mindenki segítségét! -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #35722 üzenetére
Az a kérdés, hogy pontosan mi a kódja: jellemzően 920F a vége az európai típusoknak. Más földrészen az utolsó betű lehet eltérő!
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #34976 üzenetére
Én is emiatt dobtam a gyárit, csak én a Google billentyűzetet tettem fel, szerintem nem rossz.
-
Kékes525
félisten
válasz
Swiftkey most hogy működik? Nekem is megvan, de most nem használom.
-
lasse001
senior tag
válasz
Ez hiba. S8 -on már javították.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #34714 üzenetére
Ehhez nem kell, hogy rootolt legyen, elég, ha valamiért ugrott a knox!
-
Kékes525
félisten
válasz
sebgutkopf #34588 üzenetére
"a kijelző fényerő szenzora valóban konzisztensen" Ez nagyon jó, mert nagyon zavar, hogy nem tud rendesen alkalmazkodni. A beállításoknál nem az a gond elsősorban, hogy nagyon belenyúltak és a sok változtatás miatt szokatlan? Nekem az a tetszett amikor lapokra volt osztva a beállítás menü.
-
no more
veterán
válasz
és végre egy óriási előrelépés az az, hogy a kijelző fényerő szenzora valóban konzisztensen, és megbízhatóan működik. Nem felejti magát nagy fényerőn, vagy épp fordítva.
Na, ennek örülnék én is, mert néha kiégeti a szemem a sötétben a telefon. Fel felveszi a fényerőt pl. a tűző napon, azzal nincs gond, de visszafelé már nem igazán működik, nagyjából full random, hogy megvakulok-e, vagy fogok-e látni.
-
ibenny
senior tag
válasz
Mashoz is szol a kerdes, nem csak hozzad: hogy jott meg nektek a frissites fuggetlen keszulekre (ha jol ertem, arrol van szo)? OTA-n semmi, hiaba keresem, de a Samfirm-on sem latszik Mo-ra semmi. Csak a telefonom van nalam, szamitogep most nem elerheto.
-
azaleericks
tag
válasz
Nekem is a beállítások menüvel van egy kis gondom. Méghozzá a tárhellyel. Ugye eddig listázta, hogy az alkalmazások, zenék, gyorsítótárazott adatok mennyi foglalnak. Utóbbit mindig töröltem, mert 2-3 nap utána 1-1,5 gigára hízott. Most viszont nem találom ezt az opciót, helyette maga ajánlja fel, hogy mit kéne törölni, és persze mindig olyanokat töröl/törölne, amik nekem valójában kellenek, csak nem használom percenként.
Erre van valakinek valami megoldása ?
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #34124 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy töltés közben nem számolja a sot-ot, de így logikus.
-
Ricardo
titán
válasz
sebgutkopf #34124 üzenetére
Nem is ez volt a kérdésem lényege
Ha a telefont lehúzod töltőről, megy négy órát, aztán ráteszed és kilencven százaléknál lehúzod, utána megint bírja közel négy órát, amit a statisztikához hozzácsap, mert nem volt teljesen feltöltve. Így már nagyságrendileg nyolc óra kijelzőidőt fog írni az utolsó töltés óta, de ugye a rátöltés miatt nem valós adat.
-
Kékes525
félisten
válasz
sebgutkopf #34068 üzenetére
Egyetértek. Sok más mellett ez is rossz. Azt nem értem, persze majd meglátjuk az eladási számokat, hogy ennek ellenére a szaksajtó miért dicséri annyira az S8-at? Gyenge a konkurencia?
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #33967 üzenetére
Oké, nyilván kell egy kicsit védeni a telefont, de miért nem elég egy pin kód? Vagy valami feloldó minta? Én mondjuk tényleg nem használok semmilyen védelmet, mert szerintem felesleges. Aki ellopja a telefont, annak első dolga lesz kidobni a simet, és formázni a telefont. (Persze ha tudja, ha nem, akkor szétszedik alkatrésznek. Egy jó kijelző, kb. 100 euró a feketepiacon.) Aki meg esetleg megtalálja az elveszett telefont, és vissza szeretné adni, annak extra szopás a védelem. Én egyszer elhagytam az s6 edge-m, egy srác megtalálta, megnézte a híváslistát, és felhívta az első számot. (A feleségemét.) Megbeszéltünk egy találkozót, és vissza is adta. Én meg meghívtam egy kávéra. Az én telefonomon is vannak bizalmas adatok, de az csak nekem bizalmas. Pl. találkozóm lesz xy cég supervisor-ával. Ez olyan infó, ami csak nekem fontos. Vagy a repülőjáratok indulása, az elkövetkező 1 hónapra. Nekem fontos, de egy piti kis lakatos vendel szart se kezd vele. Szóval én nem zárom a telefont, mert nekem (!) jobb ez így, még akkor is, ha elvesztem. Ha esetleg valaki vissza akarja adni, akkor minek nehezítsem meg neki? Aki meg nem akarja visszaadni, az a kódokig el sem jut. (Jó pár ismerősöm dolgozik az éjszakában, alkatrészárban sokkal többet ér a telefon, nem szórakoznak kódokkal. Kocsiknál sokkal durvább a helyzet, ott az autó valós árának a kétszeresét is elkérik az alkatrészekért.)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #33864 üzenetére
Ez engem is érdekelne hogy ki vagy mi dönti el, hogy melyik régió kapja meg a 7-es droidot. ha már kész van S6-ra vagy egy hónapja?!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #33724 üzenetére
Tényleg érdekes,hogy nekem tph-ra a xef után max héttel megjött az update,most eltelt vagy 6hét és semmi.Ez azért feketébb gyanús.
-
Ákkk
addikt
válasz
sebgutkopf #33724 üzenetére
Dehogy hívták vissza csak az s8 miatt kicsit csúszik tegyétek fel odinal fr ota után is kell...
Ja és szerintem sokkal jobb és stabil.
-
Ákkk
addikt
válasz
sebgutkopf #33716 üzenetére
Én máshoz nem vinném a gari után sem, ki tudja milyen aksit raknak bele a garancia bukó ha nem hivatalos úton megy.
Amúgy 16 000 huf a csere otthon. -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #33429 üzenetére
Mindegy mivel töltöd, szerintem ezek az adatokat annyira nem pontosak, hogy így összeadva le tudj vonni következtetést.
-
Ákkk
addikt
válasz
sebgutkopf #33429 üzenetére
Persze a vezetéknélküli töltö előbb megállítja a töltést míg a másik még jó darabig tovább tölt.
Amúgy jó sok időtök van ezeket az értékeket figyelni pontos eredményt csak műszerel való mérés esetén kaphatsz a másik egy használt aksiba már közel sem megy annyi bele mint a névleges értéke, és ott a cella elöregedése miatti vesztesség is...... -
gabber01
addikt
válasz
sebgutkopf #33370 üzenetére
Ez most komoly? Te ezt hogy logikaztad ki? 😂
-
sgeza
veterán
válasz
Szerintem ez nem ennyire egyszerű: az akku energiáját nem csak maguk a programok használják, hanem a telefon egyéb áramkörei. Tehát ebből így nem fog kijönni a 100% valós akku töltöttség.
Egyébként egyrészt ha használódott már az akku (márpedig valamennyire nyilván), akkor csökken a kapacitása, valamint nem hinném azt sem, hogy tized mAh-ra pontosan meg tudja mondani, hogy melyik alkalmazás mennyit fogyaszt. Szóval egyrészt ez valamelyest szerintem hozzávetőleges, de a fent említett ok miatt egyébként sem fog sosem összeadva az összes alkalmazás fogyasztását kijönni az akku full töltöttsége.
Véleményem szerint tök felesleges mAh-ban megadni egy alkalmazás fogyasztását, nekem elég lenne a %-os is.
-
enemi
senior tag
válasz
A használt energia x%-a. Tehát ha el lett használva 1000mAh,annak 28 százaléka...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Majd ha lemerül a teló,teszek fel képeket.Mondjuk most általános módban vagyok,talán picit többet húzza mint a szokásos 3ó sot.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #33250 üzenetére
Ez sem mindig van így. Egy telefon lehet ajándék is.
-
no more
veterán
válasz
sebgutkopf #33239 üzenetére
1. Ezért van a biztosítás (aki nem köt rá, az megérdemli)
2. Hadd döntse el mindenki, hogy mit vesz -
anita67
tag
válasz
sebgutkopf #33239 üzenetére
Azért nem teljesen értek veled egyet. Én pl. nem iszom, nem dohányzom, nem bulizok, de azért had engedjem már meg magamnak azt a "luxust", hogy 2 évente csúcstelefont vásárolok. Viszont tisztában vagyok vele, hogy ha valami történne vele (elromlik, eltörik,elveszik), akkor nehezen tudnám javíttatni v. újat venni. Ennek tudatában vigyázok rá, s eddig még minden használt telefonomat elég jó áron tovább tudtam adni.
-
válasz
sebgutkopf #33131 üzenetére
Ha egy természetéből adódóan kopó alkatrészről beszélnénk, nem egy szerencsétlen eséstől sérülőről, akkor igazad lenne.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #33081 üzenetére
Mondjuk előfizetésre vette és betört a kijelző?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #32392 üzenetére
Én azt hittem azért csinálja mert nem a gyár skint használom,de akkor ezek szerint nem...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #32389 üzenetére
Az email app nekem is kis számmal a sarokban hogy eamil érkezett,de se hangjelzés, se led nem jelzi azt.
-
Ákkk
addikt
válasz
sebgutkopf #32045 üzenetére
Volt is mindig☺
Igen valójában a játékok optimazilásába van szerepe rendszer szinten. -
Zizmand
aktív tag
válasz
sebgutkopf #32045 üzenetére
Ez ha jól tudom, olyan amit ha bekapcsolsz, akkor játékoknál maxon pörgeti a telót, hogy minnél jobb játékélményt nyújtson. De lehet rosszul tudom.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31218 üzenetére
Tasker sem egyszerűbb, és root nélkül nem fog menni a GPS kapcsolgatás. E-robot annyiban jobb, hogy magyar a fejlesztő. Ráadásul eléggé jó fej, ha kérdésed van, segít.
-
balinlin
senior tag
válasz
Nekem toggle opció van a gombra állítva így ki-be kapcsolgatja.
A kocsi audiohoz auto kapcsolódik és ez az esemény kapcsol be programokat, gps-t. A szétkapcsoláskor meg lekapcsolja.
Nekem rootolt a telefonom többekközött pont az ilyen funkciók eléréséért. Újabb androidokon egyre kevesebb dolgot tudsz megcsinálni. -
sgeza
veterán
válasz
Ha az egyik nem tudja root nélkül, akkor szinte biztos, hogy a másik sem. Mert ez nem az alkalmazáson múlik.
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31211 üzenetére
Nincs egy BT widget S6-hoz? Nekem wifis van, ott csak rányomok, és minden szó nélkül csatlakozik a helyi wifire, ki is írja a nevét az ikon alatt. Valami hasonló BT-re?
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #31214 üzenetére
Szerintem nem lehet, de egyébként engem is zavar. Egy tökéletesen felesleges dolog.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
sebgutkopf #31211 üzenetére
Be lehet... ne kapcsold ki a bluetooth-t!
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31157 üzenetére
Szerintem nem rossz a mobilos vr. Bár én inkább PC játékokat játszok. Azért egy Skyrim vagy egy Gta 5 fps nézetben nagyon durva. Nyilván egy ocolus sokkal jobb, mert az 3 tengelyt figyel, de nekem ez is elég.
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31157 üzenetére
Nagyon is jó dolog a mobil VR, szerencsére nem csak én gondolom így, hanem Carmack is
Én pl. hurcolászom bemutatókra. Most akkor mindig vigyek magammal egy erős pc-t? Persze nem játékot futtatok, hanem 360/3D fotót, videót. Oda elég is a teló teljesítménye, és hogy forgolódás közben nem vagy kábelhez kötve az hatalmas szabadságot ad. -
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31154 üzenetére
Én azért örülök, hogy már el lehet kezdeni a VR-t vele, mégha pixeles is, de tartalmat lehet már készíteni, stb. Nézd meg most hogy "futnak" az appok az s6-on, milyen "bonyolultságúak" a játékok. Ez 4k-n már nem lenne pixeles, viszont 10-15 fps
Szóval ez a lépcső is kell. -
BogyóBP
addikt
válasz
sebgutkopf #31087 üzenetére
Én minden számot sim kártyán tárolok, lehet pupákság.
-
BogyóBP
addikt
válasz
sebgutkopf #31080 üzenetére
Meglesem de úgy rémlik nekem ott nincs ilyen csillag..
-
BogyóBP
addikt
válasz
sebgutkopf #31050 üzenetére
És ott hogy tovább? csak partner és kedvenc névjegyek van de egyikbe se tudom berakni az illetőt azt se tudom azt hogy kell csinálni hogy valaki ott legyen.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #31049 üzenetére
+1
Esetleg saját telefon /tablet vásárlása a gyereknek, sim kártya nélkül.
-
rumos14
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30958 üzenetére
áá hello, gondoltam h lesznek itt ismerősök
igen, így egész kényelmes ("rátenyereléssel"), csak meg kell szokni. -
Kroni1
veterán
válasz
sebgutkopf #30940 üzenetére
Igen, azt szeretném megtudni, hogy miféle, akkor leszedem ezt, köszönöm!
Amugy egyenlőre tetszik, sok jópofa dolog van benne, a kijelző is szép, nem látni rajta rózsaszínesedést, remélem ez igy is marad.. Bár az A3 2016 egy sokkal gyengébb telefon de nem vettem észre szinte semmi különbséget eddig sebességben, az is közel ilyen fürge normál használat mellett a 1.5GB ellenére, nekem mindkettő a megfelelő szintet hozza. A fényképezőben számítok különbségre, de ezt még nem volt időm letesztelni.
-
icemad
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30902 üzenetére
Köszönöm. Akkor nálam van valami gubanc. Mindegy, ígymarad...
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30735 üzenetére
Nekem is ez volt a tapasztalat, még a legjobb a vlc, de az sem hibamentes.
Ákkk: megnéznéd többször loopolva is?
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30732 üzenetére
analóg digitál (korszak) váltás
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30731 üzenetére
igen, tehát a rögzítés jó (szerencsére), csak a megjelenítéssel van gondja az android rendszernek (már akinél..) A kérdés, ez mitől függ.
-
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30729 üzenetére
Mennyi a kijelző pontos frissítése? Nem 60? Vagy 59,94?
És akkor Ákkk szakmabelinél miért tökéletes? -
Márton
nagyúr
válasz
sebgutkopf #30727 üzenetére
Áh, próbáltam 59,94-es és fix 60-as videót is, dettó.
A különbségből adódóan csak 16mp-enként lenne amúgy is egy frame dobás, nem másodpercenként mint nálam.
Ákkk: köszi, elhiszem. De akkor mit mondasz BogyóBP teljes újratelepítésére? Miért rossz valakinél, míg másnál jó? Ezekszerint nem utólag feltett app okozza.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #29888 üzenetére
Ha a Gmail appon keresztül nézed a mail-eket, aakor feltételezem, hogy gmail-es címed van. A Gmail pedig kategorizálta az e-maileket promóció, közösségi és elsődlegesre. Nekem csak az elsőleges e-maileknél jelez a többinél szerencsére nem, ellenben más appokkal, azok mindennél jeleztek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #29888 üzenetére
Nekem sem jelzi a gyári email app ha üzi jön,csak a számlálóból látom hogy üzenetem érekezett
Nem nagyon jöttem még rá a megoldásra...Más minden jelzi szépen led-el/hang-al ha üzenet van. -
gydani20
tag
válasz
sebgutkopf #29631 üzenetére
Értem, köszönöm a választ! Annyit kérnék még hogy, vki linkelne nekem egy firmware linket ami stabil és megbizható!? Segítséget előre is köszönöm
-
blt.62
őstag
válasz
sebgutkopf #27443 üzenetére
Újra rakták az S6-om, jó lett. Regisztráltam ide: [link]
Ha ez mindig be van kapcsolva (gondolom csak állandó internet kapcsolat mellett működik) nem meríti jobban az aksit vagy nincs semmi hátránya? -
blt.62
őstag
válasz
sebgutkopf #27443 üzenetére
A google keep alkalmazást fogom használni. Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha bele írok bármit akkor mindig kell az Internet kapcsolat, hogy megjegyezze vagy elég utána bármikor bekapcsolni a netet és berögzíti? Vagyis ha úgy írok be, hogy nincs net bekapcsolva akkor ha később kapcsolom be akkor automatikusan megjegyzi?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #27274 üzenetére
Szerencsére semmi gond nem jelentkezett idáig, megy a szinkronizáció folyamatosan, keresés, helymeghatározás is rendben van. Pedig nem éppen tegnap volt, hogy letiltogattam ezeket a számomra felesleges progikat.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #26958 üzenetére
Remélhetőleg ezzel megoldódik a problémád.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #26958 üzenetére
Az amoled-mozi tényleg elég közel van az adaptívhoz,én is átkapcsoltam erre, jobb mint a másik két színséma (ott nem túl szürke a fehér)
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #26920 üzenetére
Erre sajna én sem tudok válaszolni.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sebgutkopf #26892 üzenetére
Ezek nagyjából az ilyen jellegű beállításaim. Automata fényerő, adaptív megjelenítés, 30 másodperces képernyő időkorlát. Általában 4-5 órás kijelzőidők jönnek ki, feltéve, hogy nem rakom fel este a biztonság kedvéért a töltőpadra a telót. Ebben van napi kábé 3/4 - 1 óra telefonálás, sok internet, némi youtube, esetleg zene, kevés játék, na meg a fényképezőt is sokat nyüstölöm.
A fényerővel kapcsolatos felvetésedhez meg annyit fűznék hozzá, hogy én munkában elég sokat használom kültéren a kijelzőt, sokszor tolja maximumra a fényerőt a telefon, de nem látom, hogy nagyon különbözne az akksihasználat ilyenkor.
-
kklausz
tag
válasz
sebgutkopf #26892 üzenetére
ilyesmire én is gondoltam, ezért pl adaptívról átállítottam amoled cinemára. fogalmam sincs ér-e valamit, de most úgy megy.
-
Jadro
veterán
válasz
sebgutkopf #26668 üzenetére
6-os android van már fent? Mintha az előző verzióban lett volna így. Zárt képernyőnél csúszka, ha éppen aktív képernyőnél esik be a hívás akkor bökés. (Vagy fordítva, már nem emlékszem.)
Nekem most így tökéletes, működik a csúszka. Kocsiban meg úgyis megy a Waze, ott aktív képernyőre esik be a hívás és a felugró ablakban már csak bökni kell a szövegre.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sebgutkopf #26668 üzenetére
De ha megnézed azt a kisegítő lehetőséget, amit Jadro az előző hozzászólásában ír, akkor ott írja, hogy egy érintéssel fel tudod venni, nem kell elhúzni. Nekem ez újdonság volt, ami nekem néha jól tud jönni. pl. autós kihangosításnál. Nem kell húzgálni, ha hívnak, csak rábökök.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
sebgutkopf #25634 üzenetére
Kaptam vissza egy auto generált mailt, hogy majd válaszolnak... Azóta semmi. Pedig a hat óra már letelt...
-
válasz
sebgutkopf #25635 üzenetére
szia,
az nem 150 Mbps 800, 1800 vagy 2600 MHz 4g-t, hanem 300 Mbps összevont 4g hálót jelent (jellemzően 1800 + 2600 MHz), a fővárosban a telekom székháznál és infoparkban már elég régóta adott, illetve azóta már vidéken is, például nyíregyházán.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
sebgutkopf #25600 üzenetére
Köszi, én írtam nekik... meglátjuk, mi lesz.
zeg74: Szerintem spanyol lesz az, legalábbis engem úgy köszöntött. De ez teljesen lényegtelen.
Ha zavar, szedj le négyfájlost.
-
szferix
tag
válasz
sebgutkopf #24260 üzenetére
2A-es töltő fej, gyári kábel, evvel gond nincs. Tokban van a telefonod, vagy mezítláb?
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #23796 üzenetére
Indítsd újra a telefont! Valamelyik alkalmazás beakadhatott. Amiket írtál, egyik sem okozhat ilyen merülést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest