Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Jack Oneill #34697 üzenetére
Igen, én is most töltöm, 29,5 MB. Én azt a nagy 330 MB-ost várom, ami nagyon jól sikerült a Telekomosoknál. Megkaphatjuk azt szerinted 1-2 héten belül?
-
törölt tag
Érkezett USB3 kábelem. Lehet hétvégén csinálok egy másolási tesztet vagy valami hasonlót.
-
Jack Oneill
veterán
XEH fuggetlen frissites jott! Biztonsagi javitas.
-
mgyalu
csendes tag
Sziasztok! Adott egy Samsung galaxy s5 g900v, ami usa modell! Sajnos nincs benne magyar nyelv.
A magyar nyelv problémáját a morelocale app segítségével meg is tudnám oldani, ha sikerülne végre megrootolni ezt az átkot. De semmilyen működő megoldást nem találtam eddig. Valaki tudna segíteni, mert elakadtam. Előre is köszi! -
törölt tag
Hello,
Használhatod a SamFirm nevű programot, de ott figyelj, meg kell adni a telefon pontos típusát. Letölti a ROMot, telepítéshez ODIN kell.
SamMobile oldalán is vannak független ROMok. ODINnal tudod feltelepíteni őket. (A link a G900F készülékhez van)
Esetleg SmartSwitch, ami a Samsung saját szoftvere és megcsinálja letöltést és telepítést is ha van új ROM.
-
imyourfriend
őstag
válasz
imyourfriend #34681 üzenetére
Visszavittem a szervizbe, felirta az illető a mikrofonproblémát majd kaptam egy cserekészüléket. Gondolom én mikrofont nem tudnak szervizelni így beszerelnek egy újat mely remélhetőleg rendben teszi a dolgát majd.
-
Cobrusz
senior tag
Na pénteken jön a szervizes, ha minden igaz kapok egy másik új telefont mert helyszinen nem tudnak kijelzőt cserélni.
Ha kijött a szervizes majd írok... -
woros
őstag
-
Szombó
senior tag
A párom 9506-osa akadás,és bug mentesen hasít az 5.0.1 alatt.Sőt néha úgy érzem gyorsabb mint az S5.
Nem azért kérdeztem mert hiányozna.Nekem tökéletesen megy a 6.0.Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.És új témával dobtuk fel a topikot.Azért várom a Samsung bejelentését.Legalább van mint izgulni.
-
-
hevepapa
senior tag
válasz
#54715584 #34683 üzenetére
Nem hiszem hogy az S5-re is kijön a 7-es. Jelenleg még csak az újabb Nexusok kapják és szerintem kell pár hónap, mire a nagy gyártok is kirakják a saját verziójukat a zászlóshajóikra. Az S5 meg már sajna nem számít annak. Meg persze az is kérdéses, hogy az S5 hardvere mennyire tudná lag mentesen futtatni a 7-es androidot? Lehet hogy necces lenne. Arról nem is beszélve hogy mikor raknák ki a frissítést a magyar szolgáltatók. Lásd Telenor esete a 6.01-el
Szóval szerintem egyelőre ne is álmodjunk a Nugátról S5-re. Örüljünk, hogy megkaptuk a 6-ost. -
Vitaqo
senior tag
válasz
Szombó #34680 üzenetére
Miért kéne? Addigra szénné optimalizálja a Samsung az MM-et. Aztán kapunk egy friss N-es rendszert, és lexarnak minket. Nem volna rossz az újabb, de nagy újdonságokat mint a glance, vagy a témázhatóság esetleg a Goodlock nem készíti el a samsung S5-re, így ösztökélve arra, hogy megvedd az S7edge-t vagy a Note7-et.
-
Sify
senior tag
Sziasztok! Független ROM-ot keresnék. Hol lelhetném meg a leggyorsabban. Köszönöm!
-
imyourfriend
őstag
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek megkapjuk a Nougatot?
-
hevepapa
senior tag
válasz
imyourfriend #34677 üzenetére
Én régóta használom a Greenify-t (S2, S5) és eddig soha nem okozott hang problémákat! Csak azért írtam, mert egyes Samsungoknál lehet hang probléma - viszont mivel ezt a fejlesztők is tudják és van rá megoldásuk, ezért ez nem különösebben problémás. Szóval nyugodtan használd. Sokat javít az aksi használaton. Van akinek 20%-ot, de 10% javulás tuti megvan. Persze ez a telefon használati szokásoktól is függ.
-
helixP
nagyúr
válasz
imyourfriend #34677 üzenetére
Mondjuk én használom és nincs ilyen bajom
-
Orgi
addikt
válasz
#54715584 #34668 üzenetére
Köszi, de az a baj, hogy (legalábbis a BBM-nél tutira, Vibert nem ismerem) látni, hogy meg sem kapta az üzenetemet (mindenki más igen), nem csak értesítést nem kapott róla... Ezért gondoltam hogy a Huawei-nél láttam, hogy van az alkalmazások menün belül olyan, hogy "védett alkalmazások" és amik oda bekerülnek, azokat pl nem rakosgatja ki az Android a memóriából, nem zárogatja be, ilyesmik... azt hittem ez lehet a gond és hogy a Samsungnál is van ilyen lehetőség.
-
hevepapa
senior tag
válasz
imyourfriend #34669 üzenetére
Csak egy tipp látatlanban: ha használod a Greenify nevű alkalmazást, akkor az egyes esetekben okozhat ilyen problémát Samsung telefonoknál. Erre a hibára van is egy külön opció az alkalmazásban. Ha nem használsz Greenify-t akkor sajnos nincs más tippem.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
Nincs beállítva az extra érzékenység a készüléken?! Amúgy pár csepp víztől képes meghülyülni a kijelző! Ez szvsz s5 'betegség'. Víz alatt meg teljesen használhatatlan, pl.csak dedikált gombbal lehet exponálni. Össze-visszs lapozgat, stb. Jól meg kell a kijelzőt utána törölgetni, hogy ne legyen vizes!
-
imyourfriend
őstag
válasz
Mindenki annyit mond hogy elhalkulok, valaki mondta hogy összemosódik a hang és nagyon halk lesz valaki meg teljesen nem hall.. holnap kicseréltetem a kártyát benne aztán ha nem javul meg akkor visszaviszem gariztatni, mikrofonérzékenységet nem vágom hogy s mint van. Furcsa ez a hiba nekem de én is mikrofonra gyanakszom, a fél-1 perces kihagyások miatt. Miként lehetne megvizsgálni ezt szerinted?
-
törölt tag
Beállítások - Hangok és értesítések - Alkalmazások értesítései alatt tudja beállítani.
(#34666) imyourfriend Valószínűleg mikrofonprobléma, de az is lehet csak mikrofonérzékenység. Nincs valami közös azoknál, akik nem hallanak olyan jól?
(#34667) eeaa Még csak nagy esőben próbáltam használni, nálam ott megakadt egy kicsit, hogy az esőcseppeket is érintésnek vette, így nem tudtam vele smst/üzit írni. Víz alatt viszont még nem próbáltam használni.
-
eeXaa
addikt
Olyan problémám van hogy a kijelzőm minden nedvességre túl érzékenységgel, ill. érzéketlenséggel reagál. soha sem áztattam meg... gyakorlatilag ha a zsebemből kiveszem, már jelentkezik a probléma... raktam rá fóliát, azzal elviselhető lett... valaki tud erről a problémárol vmit?
-
imyourfriend
őstag
Üdvözlet, olyan hibám lenne néha telefonálás közben érthetetlenül elhalkulok az illetőnél akivel telefonálok. Valaki azt mondja teljesen elhalkulok fél-1 percre de valaki némi mormogást hall a vonal másik végéről, milyen hibára lehet gyanakodni szerintetek? Augusztus elején vettem használtból de patika állapotban lévő készüléket, térerőm van az adott időszakban és én tisztán hallom amit a telefon másik oldaláról mondanak.
-
wal_hu
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Zeblaze Blitz okosórát... az óra Bluetooth-on csatlakozik a telefonhoz, a telefonon fut az óra gyártójának egy alkalmazása. (Sinwear)
Minden szép és jó, az értesítések (SMS, Viber, Skype, stb.) flottul átjönnek, viszont ha hív valaki, akkor nem jelenik meg az órán a szám ill. a név. Eleinte azt hittem, hogy az óra a ludas, de végső elkeseredésemben, párosítottam a párom LG G3-val, amin tökéletesen átjönnek a hívó infók.
Valaki járt már így esetleg, ha nem is ezzel az óra típussal...?
A telefonon amúgy MM fut (6.0.1)Köszi előre is!
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
barátomnak ilyen telója van, rendszert nem tudom, de gondolom a legfrissebb (bocsi). Annyi kérdésem lenne, mivel nekem nem Androidos telóm van, ő meg nem ért hozzá, hogy néha nem kapja meg a Viber és gyakran a BBM (Blackberry Messenger) üzeneteket, hol lehet "védett alkalmazássá" tenni ezeket, hogy mindig futhassanak nyugodtan a háttérben? Másnál nincs ilyen gondom, csak az ő S5-ével... Előre is köszi a segítségeteket! -
Cobrusz
senior tag
válasz
formanekzs #34659 üzenetére
Kijött a szervizes és kaptál másikat?
-
embe
nagyúr
válasz
formanekzs #34659 üzenetére
Újat kaptál?
Létezne, hogy nincs hozzá kijelző? -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem pont S5 kérdés, de majdnem (azthiszem valamelyik "A" széria).
Adott egy 5.0.2-es szoftverű telefon és a képernyőzárnál nem lehet kiválasztani a "húzást" vagy a "nincs"-et mert inaktívak.
Tudja valaki esetleg , hogy lehet feloldani őket?
köszi. -
formanekzs
tag
válasz
Yogibear974 #34652 üzenetére
Nekem két hete cserélték a telefont, nem beégés, de kijelző hiba miatt.
-
helixP
nagyúr
Azt tudja valaki, vajon mért villan fel a gombsorom 30 mp-enként? Nincs semmi esemény, külön led notifikációs appok kikapcsolva,tehát nem 3rd party app zavar be
-
ACE-
addikt
válasz
Yogibear974 #34654 üzenetére
Vagy mikrózd meg!
-
embe
nagyúr
válasz
Yogibear974 #34652 üzenetére
Nekem is jól jönne egy javíthatatlan garis hiba....és felajánlanák a ráfizetéses cserét...
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
26.-án jár le a 2év garanciám.
Házhozjövös szervizes hoz új készüléket vagy elviszi gariba a telefont?
Beégést akarom cseréltetni mielött lejárna a garancia. -
ACE-
addikt
Ti milyen autós tartót/töltőt használtok a telefonhoz, ami bevált?
-
pajszer91
tag
Köszi a válaszokat, nekem is van 2 micro usb otg kábelem, de nem működik input/outpuként, nem csinál semmit, még egy led lámpát sem lát el energiával.
Esetleg más is találkozott az alábbi hibával?
-
gada00
aktív tag
válasz
pellesmartin #34641 üzenetére
Nem akalak feldobni, de keress új telefont.
Aminek vizes lett a belseje, sose lesz az igazi. -
pellesmartin
tag
Sziasztok!
Mai napon strandon videózgattam viz alatt a telefonnal,elsőnek semmi baja nem volt,10perc mulva már csinált mindent össze vissza,megtörölgettem szétszedtem,és beázott,belseje csupa víz volt.
Hagytam száradni a napon egy kicsit,bekapcsoltam megint a képernyő villogott fehéren,össze vissza,nem is mindig érintkezett. Most ujra szét szedtem,berakom egy tál rizsbe 2 napig. Van esély hogy működni fog? Ha nem mennyibe kerülne a szervíz? Alaplap csere lenne? -
Pocak89
senior tag
válasz
geza844 #34632 üzenetére
Annak idején amikor megjelent a teló kitkattel, akkor volt nálam is és még több embernél olyan probléma, hogy ha nem használtál képernyő zárat, tehát csak a sima húzást akkor zsebben életre kelt a telefon. Nekem is volt hogy sms-t kezdett írni pl. Be kellett állítani képernyőzárat és azután nem volt ilyen probléma. Én azóta is használok pin zárást szal nem tudom, hogy ez még most is létező probléma-e.
-
Drbonci
aktív tag
Üdvözlet
Van egy ilyen dual simes verzióm.
Kérdés, érdemes a 4.4-et lecserélni 6.0.1re? -
Vitaqo
senior tag
válasz
helixP #34630 üzenetére
Most feltettem az S7 stílusút, de az meg nem akar kikapcsolni
. Értem én hogy always on, de lehetne már annyira intelligens, ha nem mozog a készülék, akkor kikapcsol. Mondjuk ez a verzió stabilabban működik mint a glance plus, mégse olyan mint a Lumia telefonomon. Ezt az egy featuret nagyon szeretem benne, hogy ha megmozdul a teló, rögtön mutatja az időt, meg ha volt valami emil.
-
törölt tag
Évről-évre nehéz megújulni, tény, de azért minden évben van valami, ami új. Az akkukapacitással szerintem nem lenne gond, ha kicsit jobban optimalizálnának. Ezt nálam nagyon jól mutatja a legutóbbi frissítés, mert bár 2 éves a készülék, a legújabb frissítés óta szárnyal a telefon és alig fogyaszt.
Szvsz inkább kellene egy kisebb de sokkal jobban optimalizált termékpaletta. -
geza844
aktív tag
Nem XEH, hanem XSG. Vagyis az Egyesült Arab Emírségek-be volt eredetileg szánva a készülékem, ha jól értelmezem. Na, most olvasom, hogy neked meg valami arab ROM volt fenn alapból, az ez lehetett? De nekem meg ezzel van hiba. Mondjuk más gond nincs vele, csak ez.
mjani1172: külön képernyőzár app nincs fent. Apex Launcher-t használok, az nem tudom számít e?
-
Vitaqo
senior tag
Kicsit új téma. Tudtok olyan androidos glance alkalmazàst ami mozgásérzékelès hatására kapcsol be mint a lumiákon? A galnce plus nálam csak 1x lezàrás után mutatja az órát.
-
embe
nagyúr
válasz
geza844 #34617 üzenetére
Pontosan melyik? XEH?
Mert nekem az arab rom volt fent korábban, hiba nélkül működött. Nemrég felraktam az XEH romot, ezzel hasonlókat csinált. Emiatt tettem ma fel a T-Mobilos romot, ami tegnap került ki a Sammobile oldalára.
Kíváncsi leszek, hogy fogja-e produkálni ezt a hibát megint. -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
G900F készülékem van gyári 6-os androiddal. Pár napja elkezdett magától telefonálni... Ma reggel pl. nagy szatyrokkal sétálok haza a boltból, zsebben csörög a teló, már majdnem otthon voltam, gondoltam majd akkor visszahívom. Mire hazaértem felvette magától, sőt még fel is hívott egy másik számot. Gondolom a proximity szenzor működésében lehet valami anomália, de nem hiszem, hogy maga a szenzor a rossz, mert hívás indításnál amikor a fülemhez tartom a telót, rendesen kikapcsol a kijelző. Vagyis inkább arról lehet szó, hogy hívás fogadásnál nem használja. Vagy lehet más oka is? Mi lehet a megoldás?
-
Vitaqo
senior tag
Azért érdekes ez az okostelefon piac. Már az S6 óta figyelem az új telefonokat, és valahogy az a tapasztalatom, hogy az S4 óta nem dobott fel nagy horderejű újdonságot a Samsung a szolgáltatásaiban. Oké szebb, hajlított kijelző, finomabb felbontás, gyorsabb fényképező. Viszont anno az S4 elég nagy dobás volt. Olyan nagy technikai újdonságot az S szériánál egyszerűen nem látok. A körítést (témázhatóság, fejlettebb intelligens kezelő) változtatják, de igazából 2 év után sem dobtak akkorát. Folyamatosan az az érzésem, hogy a dizájnt tudják csak eladni, a gépháztető alatti hardver nem sokat változik. Még így 2 év után sisncs akkor dobás az egész piacon, hogy megérné az S5-öt leváltani. Az egész már csak a dizájn, és a felület fonomhangolásáról szól. Ti hogy látjátok?
-
helixP
nagyúr
válasz
pajszer91 #34609 üzenetére
Annyi dudor mindig lesz. Ha csak nem official wireless töltős hátlapot veszel.
-
pajszer91
tag
Valakinek sikerült venni olyan, vezeték nélküli töltéshez való vevőt a hátlap alá, amire szépen rácsukódik az akkufedél? (Esetleg, Ali, eBay) Az enyém becsukódik, de dudor van a hátán.
-
woros
őstag
Sziasztok!
Valaki használ Helium appot S5-ön 6.0.1-el? Mert nekem azt mondja, hogy kapcsoljam be a PTP-t, de arra van rakva ennek ellenére nem hajlandó a desktop appal kommunikálni. ADB driver fent van. Valakinek ötlet?
Előre is köszi.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
riszter #34600 üzenetére
Szia!
Persze! A fogása sokkal jobb, minőségibb hatást kelt, mint az olcsó szilikon tokok. Nekem bevált. A speedshopban kapni 3000Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest