Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.

2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Megfelel a gyári alapú is, csak legyen teljesen bloatware mentes. Ez a gyári rom rettenetesen lomha, sokszor be tud lassulni. Letiltottam az alkalmazáskezelőben amit tudtam de nem sokat javult a helyzet. Időközben meglett a root/twrp. Valami bug mentes gyári alapú lollipop romot tudnátok ajánlani? Próbáljam ki a leírásban lévő alexandr féle romot esetleg?
Fater nem használja a szenzorokat és az ujjlenyomat olvasót sem. -
oba
addikt
Üdv!
Faterom S5 -ére szeretnék valami custom romot rakni. G900F verzió, 5.0 -ás android van rajta jelenleg, baseband: G900FXXU1BOJ3
Mi lenne a legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja a twrp telepítésének? Esetleg ez a toolkit jó, megbízható?
Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy milyen romot ajánlotok? Bloatware mentes legyen és bugmentes
Lehet gyári alapú is de akár valami CM(alapú) rom is szóba jöhet ha faszán működik minden. Egyáltalán nem feltétel a mályvacukor, a nyalóka is teljesen jó lesz 
Köszi!

-
kodoboy
tag
Szerintetek házhoz jövős garival, ha bejelentem, hogy a teló MM alatt újraindul, akkor mit csinál a szervizes háznál?
-
törölt tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Benne van az összefoglaló látható részében, hogy még nem.
-
yodamester10
őstag
Csak gyorsan átfutottam a hsz-ket,és telenoros mm még nem jött ugye?
-
Starz561
tag
válasz
S. Laci
üzenetére
Nekem csak egy bajom van vele azon kivül pedig teljesen jó! Az a gond hogy ugye az SD-re rakott appok így megszűnnek létezni ha újra indítom a telefont.. Ilyen szürke sd kártyás ikon lesz helyettük és nem igen szoktak vissza jönni az szokott néha segíteni ha le választom és csatolom az sd kártyát de az se mindig.. Ilyenkor csak az segít ha várok míg fel ismeri az appokat és ha fel ismerte újra rakhatom ki a kezdőképernyőre őket.. Ez nem lenne akkor tökéletes.. 5.0-ás Androidnál is volt ilyen csak ott kb 1 percen belül vissza jöttek az appok és nem tűntek el a kezdőképernyőről sem.
-
S. Laci
tag
válasz
santa clause
üzenetére

Igen, pedig mindenki mennyire várta/várja. De ez szinte minden főverzió váltásnál így van.
Jelzem én nem akarok visszamenni, nálam nagyon jól megy a MM. Pedig már 200+ órája kikapcsolva sem volt.
Persze ez nem vigasz azoknak, akiknél nem vált be. -
törölt tag
Kedves S5 tulajok!
Szeretném jelezni felétek hogy az általam készített blog frissítés alatt áll! Jelenleg a letöltéseket nem szűntettem meg, a régi romok eltávolításra kerülnek és a legrégebbi rom az 5.0-ás kiadás lesz(kivéve ami a biztonságos rootoláshoz szükséges), jelenlegi letöltések megmaradnak míg az új rendszereket nem szedtem le, így türelmeteket kérem, igyekszem minél előbb megcsinálni a blogot
-
Yogibear974
senior tag
-
khorvat
senior tag
Még pár napig újra INGYEN letölthető az IGO SzülinApp navigációs szoftver a Play Áruházból, aki lemarad kimarad!

-
törölt tag
válasz
rappit4
üzenetére
Ha jól tudom, akkor a hivatalos szoftverek visszatehetők knox ugrás nélkül.
Viszont az összefoglalóban leírt romot biztosan lehet rootolni.
Ezen a telefonon én már nem használtam custom romot, de a többiek igen. Biztosan tudnak segíteni, ha elakadnál. Majd ideérnek ők is.
-
Oszhgiv
csendes tag
válasz
Yogibear974
üzenetére
Nem ment elsőre a rendelés, valami beakadt náluk. Úgy sikerült, hogy kiléptem, majd újra be és akkor már átment a kosárból a rendelés és jött az igazoló e-mail is.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Úgy gondolom eljött az az idő hogy ez az mm 6.0.1 nem jó.
Reggel nem ébreszt a térerő rossz meg a háttérben futó google baromságok.Ennél a résznél én feladtam megy vissza egy custom rom. -
Szombó
senior tag
Na! Két hét MM után. Szerintem megy vissza az 5.0.
Televan hibával,buggal. Pl.a kamera indulásnál sokszor fél képernyőn indul. A rendszer beragad és lezabálja az aksit. Az általam sokat használt Endomondo szintén kétszer annyit zabál mint 5.0 alatt. 2naponta újra kell indítani hogy rendesen működjön. Kár pedig gyorsabb mint az 5.0. És mielőtt jönnének a kérdések volt FR kétszer is. Nálam az 5.0 stabilabb volt.
Ja!és a gyári böngésző lefagyasztja a telót ha beletekerek a videókba. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Yogibear974
üzenetére
Dolphin vitte rendesen, chrome vacakolt!
-
Favilla
tag
Nekem mindig Viber alatt indul újra a 6.0-ás Telekom-os telóm véletlenszerűen pár naponta. Másnak van tapasztalata, észrevétele ezzel?
-
helixP
nagyúr
Amúgy ez a fantasztikus tárhelykezelés megmaradt MM-on is? Nevetséges, hogy ennek így kell kinéznie a XXI-században. Nem értem, hogy mért kellett a sima, USB-ként való felismerést/kezelést meghagyni, ahogy volt mindig is.

-
WuuWuu
tag
sziasztok.
tudja valaki hogy tudom letiltani az automatikus frissiteseket?
azt is kikapcsolni hogy wifin frissitsen.
nem talalom sehol -
Vitaqo
senior tag
Egy kérdés, tudtok arra megoldást, hogy a theme store felmenjen a telóra knox ugrás nélkül?
-
malna88
tag
válasz
helixP
üzenetére
Hát őszintén, az elején a csap alá se mertem betenni mikor megvettem. Aztán jön ismerősöm, hogy de király hogy én is ilyen telefont vettem, mert ő már egy éve használja úgy, hogy neki nem nagyon számított, mindig vette az új csúcs telefonokot ha lehalt valamelyik. Ő mesélte hogy sós vízben, !4! órán keresztül ABC búvárkodtak, dobálták a telefont, kacsáztak vele (én itt már kb elsápadtam) és kb 3 méter mélyen voltak legmélyebben. Mikor kimentek még csak le se mosta róla a sós vizet
Másnap ugyanez, 1 hétig. Azóta is mindig viszi fürdeni (bár utálja, hogy vizes kézzel meg kijelzővel szar gépelni) és semmi baja. Ezek után azért felbátorodtam
Bár lehet idén ha medencézünk beteszem azért egy ilyen univerzális vízálló tokba :/ 
Sajnos most nálam csak egy gagyi slow motion videó van, amin csapból engedem rá a vizet, de ha csinálok képet megosztom. Képet csak úgy tudok amúgy értelmesen lőni, ha be van kapcsolva a hangerő gombbal fényképezés, bár ugye attól még tud falsot érzékelni a víztől, videót gyakran állít le fröccsenő víz

-
mistvan68
tag
válasz
malna88
üzenetére
Szia!
Írod,hogy búvárkodtál vele és medencés buliban is fényképeztél.Én is próbáltam már vízben fényképezni vele,de
nem tudtam,mert a kijelzőn lévő víztől megbolondul a touch érzékenysége.Még feloldani is csak nehezen tudom ilyenkor.Ha megtörlöm,akkor semmi gond.De ugyanígy voltam a korábbi Sony Z1 Compact telefonnal is.
Nem tudom miért csinálja,de pl. búvárkodáskor a víz alatt csak víz van körülötte!Üdv.István
-
helixP
nagyúr
válasz
malna88
üzenetére
Magam sem mondhattam volna szebben, mint WildBoarTeam. Csak bizonyos körülmények között nem beázó telefont vettél, nem vízállót, a búvárkodással pedig már rég túllépted a garanciális ügykezelés határát (mind az időtartammal, mind a víz minőségével kapcsolatban).
Mindezek ellenére szívesen venném, ha megosztanál pár vízalatti képet
-
malna88
tag
válasz
Starz561
üzenetére
Szia!
Ugyanilyen hátlapom van, csak aliexpressről, de még a szöveg meg a képek is ugyanaz (bár tudom hogy ez nem biztos 100%-os egyezés)
Ma nem bírtam ki és bevittem zuhanyozni, amúgy is akartam tesztelni a szerviz után. Verettem rá sugárban a vizet minden egyes illesztésnél de nem hatotta meg. Nem mondom hogy ezzel a hátlappal nekiállnék hosszabb távon búvárkodni, de egy durvább merítés meg se kottyan neki.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
malna88
üzenetére
Mondjuk a gyártó garit nem arra vállal, hogy tartósan víz alatt használod a telefont.
Az IP67 szerint fél óra max 1méter (és a klóros/sós víz kifejezetten nem ajánlott). Ha a határokat feszegeted ne csodálkozz ha egyszer megadja magát.
A szerviz olyan állapotban kell, hogy visszaadja a készüléket, hogy a használhatósága ne romoljon. Ettől függetlenül, ha úgy érzed, hogy laza a jack aljzat és attól tartasz, hogy beázik, akkor mindenképp vidd vissza és nézesd meg velük.
-
ACE-
addikt
Most vettem észre, jól látom, hogy ha áthelyezek egy app-ot kártyára, utána ha kijön rá valami frissítés, akkor visszakerül belső tárhelyre? Mi ez már? Visszaléptünk? Lolli-mál nem volt ilyen... Ha áthelyezés során rányomok hogy áthelyezés, megjelenik a százalék, alul megjelenik egy nyíl közben, ha arra nyomok, nálam Beállítások leállt üzenettel elszáll, nálatok is? Lehet kéne egy FR... de úgy rühellem belakni a telót...
-
malna88
tag
válasz
helixP
üzenetére
Szia!
Ami azt illeti szeretném víz alatt használni, ezért is vettem vízálló telefont. Tavaly búvárkodni és medencés bulikra is vittem magammal, gond nélkül fényképeztem vele pedig búvárkodáskor nem fél órát töltött vízben. Szeretném ha ez a funkciója megmaradna, csak nem tudom hogy tudnám tesztelni, mert ha beázik akkor gondolom fújhatom a garit. Akkor is szervíz után vittem fürödni, viszont akkor nem cseréltek semmit csak a mikrofont és a dugasz érzetre erősebben cuppant a helyére.
-
rappit4
őstag
A 6.0-ás szoftvert lehet degradálni olyan vezióra amit aztán lehet rootolni majd főzött romot feltenni? (tmobile)
-
törölt tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Nincsen semmi gond. Később érkezik a rom, ennyi. Tegyétek rajta túl magatokat, naponta ezzel telítődik a topik feleslegesen.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Egyértelmű, a 903f szoftvert kivève visszalépés.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
segitsetek lécci:
melyik jobb: a 2 s5 közül:g900f vagy g903f
http://www.speedshop.hu/egyeb/osszehasonlito/pag_osszehasonlito.aspx?KOD=MOB&CIKKID=2020203&CIKKID=2011488&MODE=2 -
törölt tag
válasz
maxika2004
üzenetére
-
Handball94
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Én a helyedben újat vennék, vagy mástól venném. Ez nekem már túl "mókolt"-nak tűnik így.
-
maxika2004
őstag
válasz
üzenetére
Üdv!
..nem 4 órája hanem kb 4 hete, és kb napokig tárgyaltuk,
gondolom aki itt volt és segitett (köszi nekik) az emlékszik!...csak most mindenki az MM lázban ég, és át siklottak felette, azért ismételtem meg a kérdést !
Szóval a 32827 hsz-re még mindig várnám a segitségeteket!

-
Syd69
aktív tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Két hete használjuk...

-
horvii96
tag
Telenoros telora lehet rakni tmobilos 6.0at?
-
Starz561
tag
Szerintetek meg marad a vízállóság ezzel a hátlappal? [link]
Mert a gyárin el van színeződve a samsung felirat és mivel olcsó gondoltam rendelek egyet. Gumi tömítés is ott van csak nem tudom hogy ezzel a vízállósáig is meg marad-e.. Valaki vett már nem gyári hátlapot ?
-
ngabika92
tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
De te telekomosat kérdeztél

-
helixP
nagyúr
válasz
Saskakas18
üzenetére
Nem.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Telekomos S5-re mikor jön a 6.0 frissítés tudja valaki?
-
törölt tag
válasz
maxika2004
üzenetére
A nemrég az 4 órája volt. Egy nap többször ugyanazt a kérdést egy topikban nem tesszük fel többször.
Meg több topikban sem ugyanazt. 
-
Tamás34
senior tag
válasz
maxika2004
üzenetére
Szia! Küldtem egy privit!
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitségeteket kérném:Nemrég érdeklödgettem egy s5-el ( T-s) kapcsolatban, aminek nem volt jó a gps része....
visszaboltoltuk anno, akitől vettem...., de most megcsináltatták, ( innen, nggabi-val) és lehet hogy ujra megvenném....
Alaplapot cseréltek, a knox is 1 ről 0-a lett... szoval elvileg garis maradt... ? szerintetek ez lehet ?
ezt hogy ellenőrzik ? lehetséges hogy a mókolást nem veszik észre és maradt a gari ?vagy érdemesebb ujat venni, valami gsm boltból 100 körül ?
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/g900f-galaxy-s5-i9600-16gb-p220321364/ELITEGSM ?
UJGSM esetleg ?Köszi a segitségeteket!
-
szakallasgy1
tag
válasz
santa clause
üzenetére
Nem használom még sok órája a MM-t, de talán jobb lett, mint a Lolipop, mikor megjelent.
Legalábbis picit gördülékenyebb és nem laggol annyit. De ez még kiderül..
-
AndrewTdi
addikt
Nos most beszéltem egy Samu szervizessel. Nagy valószínűséggel kapok egy új készüléket kedden, a helyszíni javítás alkalmával, mivel kamerát nem javítanak és nem is cserélnek.
Kellene félnem az ilyen újnak nevezett (de szerintem refurbished) készülékektől? -
MrTwister
őstag
válasz
helixP
üzenetére
Világos, különbözőek vagyunk így szép az élet. Én ha veszek egy új alaplapot rögtön azzal kezdem, hogy bios-t frissítek rajta, minden játékomon mindig figyelem, hogy legfrissebb patch legyen, bár steam ezt megteszi automatikusan, windows 10-et rendszeresen frissítem, stb. Ha valaki nem szereti a változást azt is megértem.
Én viszont akarom a változást! XEH MM hol vagy már!!!??? 
-
helixP
nagyúr
válasz
MrTwister
üzenetére
Én Veled értek egyet, de van, akinek nem hozzáadott érték a frissebb rendszer, ezt megértem (bár amikor Redmi2-n még a KK romot pakolják fel, akkor megemelem a szemöldökömet). Amíg az appok nem kérik a magasabb android verziót és az új feature-ök nem érdekelnek, a régi meg stabil, akkor minek váltson?
-
MrTwister
őstag
válasz
santa clause
üzenetére
Azért a jobb akkumulátor kímélő funkciót(Doze mód) nem mondanám lópikulának, amúgy innen mazsolázhatsz: [link]
-
santa clause
aktív tag
Elképesztő mennyire rá vagytok kattanva erre az mm-re miközben az ikonokon kivül lószerszámot se kaptunk.

-
MrTwister
őstag
válasz
Vitaqo
üzenetére
"gőzerővel dolgoznak a független updaten" ezt a fals dumát. A Vodafone meg a T-mobile biztos magának csinált a nulláról egy firmwaret, hát persze. Ez azt a híres problémát juttatja eszembe,hogy "Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?"
Természetesen már rég készen van, csak valami engedélyeztetési gondja van, vagy csak egyszerűen odabennt valakinek nincs kedve/ideje az "enabled OTA update" gombra kattintani a központban.... Csalódott vagyok, mert május elejéről volt szó, főleg, hogy tudom, hogy kész van, meg van, csak mi nem kaphatjuk meg. Hiszti OFF 
-
szakallasgy1
tag
Megkaptam a G901F-re a 6.0.1-t.
sammobile.com oldalról leszedhető, német verziós.
Egyelőre jónak tűnik, de nem használom félórája sem.
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Segitségeteket kérném:Nemrég érdeklödgettem egy s5-el ( T-s) kapcsolatban, aminek nem volt jó a gps része....
visszaboltoltuk anno, akitől vettem...., de most megcsináltatták, ( innen, nggabi-val) és lehet hogy ujra megvenném....
Alaplapot cseréltek, a knox is 1 ről 0-a lett... szoval elvileg garis maradt... ? szerintetek ez lehet ?
ezt hogy ellenőrzik ? lehetséges hogy a mókolást nem veszik észre és maradt a gari ?vagy érdemesebb ujat venni, valami gsm boltból 100 körül ?
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/g900f-galaxy-s5-i9600-16gb-p220321364/UJGSM esetleg ?
Köszi a segitségeteket!
-
malna88
tag
Sziasztok!
Nemrég bevittem szervízbe a telefonom mert kihangosítva nem hallottak belőlem semmit valamint a jack bemenetem... hát... egy idős prostituált is feszesebben tartotta volna bent a kábelt... Nagy szerencsémre kicserélték a teljes külsőt, kijelző, keret stb.
Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom tesztelni a vízállóságot? Elvileg ugye faintosan újra van ragasztva minden de pl a töltő dugó most könnyebben jár. Szerintetek mivel tudnám tesztelni amivel nem ölöm meg ha mégis szivárogna?MM nálam is érezhető javulást hozott amúgy, főként akkumulátor teljesítmény és alkalmazásváltó javult!
(Vezeték nélküli töltőpárna kaland akkor senkit sem érdekel? )
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! Tegnap óta a telefonom nem akar fényképezni. Az ikonra nyomva"kamera hiba" -val kilép. Hr i is volt már. Keddre kihívtam a szervizt, de lehet holnap bemegyek egybe.
-
adammov
csendes tag
Sziasztok! Sm-900h tipusu telefon van itthon. Iszonyatosan szaggat a telefon. Menube is sokszor 5-10mpkre megreccsen. Csinaltam mar Kiessel teljes ujratelepitest. Egy googleplay aruhaztol is meghal. Android 4el es 5el is szar volt
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet gyári alapú is de akár valami CM(alapú) rom is szóba jöhet ha faszán működik minden. Egyáltalán nem feltétel a mályvacukor, a nyalóka is teljesen jó lesz

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másnap ugyanez, 1 hétig. Azóta is mindig viszi fürdeni (bár utálja, hogy vizes kézzel meg kijelzővel szar gépelni) és semmi baja. Ezek után azért felbátorodtam