- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
A galaxy s5 G901F-es telefonomtól megválnék ,mert vettem galaxy s7 edge telefont.
Igazi hű társam volt, imádtam. Köszönöm a segítséget tőletek, mikor kérdéseket tettem fel.
-
szakallasgy1
tag
válasz
santa clause #32817 üzenetére
Nem használom még sok órája a MM-t, de talán jobb lett, mint a Lolipop, mikor megjelent.
Legalábbis picit gördülékenyebb és nem laggol annyit. De ez még kiderül..
-
szakallasgy1
tag
Megkaptam a G901F-re a 6.0.1-t.
sammobile.com oldalról leszedhető, német verziós.
Egyelőre jónak tűnik, de nem használom félórája sem.
-
szakallasgy1
tag
Akkor ez a frissítési mechanizmus hogyan is működik?
Tehát van több fajta galaxy s5. Galaxy s5 G900, G900F, stb. Nekem G901F-es van. Szóval minnél nagyobb úgymond a verziószám annál később jönnek meg az updatek?
Vagy ez régionként eltérő és pl függ attól, hogy pl Németországban más fajta S5-t adtak ki, és Magyarországon kiadott készülekek frissítése is másként zajlik?
-
szakallasgy1
tag
válasz
Carline #29734 üzenetére
Ez a novarom sem 100as. De meg mindig jobb mint a gyari 5.0.2. Gyorsnak tunik. Az animaciok nem aladnak, laggot eddig nem vettem eszre ha pl tobb app futott egyszerre. Az 5.0.2 hajlamos volt erre. Alapjaban veve jo rom.
Az tobbfelhasznalos mod nehezen mukodik, ekkor leall egy ket app.
Az automatikus helyesiras sem mukodik, illetve a billentyuzeten sem jeleniti meg a kivalaszthato szavakat, pedig be van allitva. Csak egy fekete csik van felette.
Kisebb egyeb hibakat is veltem felfedezni. Az uzemido jobbnak tunik, holnap letesztelem. Van idom merf tappenzen vagyok
Ehhez is fognak frissitesek jonni?
A rom felrakas menete akkor mindig ugyanaz ha akarmilyen a telohoz illo romot teszek fel? -
szakallasgy1
tag
válasz
szakallasgy1 #29698 üzenetére
A twrp fent van, bármit is csinálok failed. Előtte próbáltam a custom romot feltenni. Valami ötlet? Egyelőre nem tudom felrakni a custom romot. Jelenpillanatban gyári 5.0 van fent.
-
-
szakallasgy1
tag
Vicc a frissítési procedúra, mire megjelenik az update már rég 2 éves lesz a cucc. Addigra meg már eladom és veszek jobbat.
-
szakallasgy1
tag
válasz
N.otorious #29538 üzenetére
Mindegyikre failedet ír...
Szóval valami nagyon...Mit tudok tenni? Odinnal sem sikerült a gyári rendszert..
-
szakallasgy1
tag
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-novarom-v1-0-t3175286
Ehhez kérnek segítséget. Az angol tudásom nem feltétlenül a legjobb.
Mit és milyen sorrandbe tegyek milyen programokkal?
Érdekel ez a dolog mert új dolgot próbálhatnék ki.
-
szakallasgy1
tag
válasz
Carline #29483 üzenetére
Nekem gyári 5.0.2 van fent G901f és telefonon. Az üzemidő szerintem rosszabb, bár én nyúzom rendesen. Tegnap tettem fel. Elsőre használható a rendszer, de GPS és egyebek nem lettek kipróbálva. KB 20 perce vettem le a töltőről kB most 90% az aksi. Tehát 10% esett a szint 20 perc alatt. KB.
Nem tudom jó ez e. Szem az akku sem a régi.
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy samsung galaxy s5 g901f telefonhoz a cynogen hivatalos oldalán megtalaható a cm 12.x verziója. Ez csak a sima s5re jó? Vagy külön le kell tölteni hozzá a megfelelő cynogent? Vagy cm13?
Van magyar nyelv hozzá? Milyen programmal rootoljam és mivel rakjam fel, illetve miket használjak?
Gondolom a gyári rom felrakható, ha ez nem tetszene nekem.
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Nekem lenne kérdésem az S5-tel kapcsolatosan.
kérdés: Sikerült billentyűzetet és egeret csatlakoztatni a telefonhoz, ami kényelmessé teszi a dolgot. Vettem usb elosztót is és otg kábelt. A gondom az, hogy nem tudom tölteni sehogy a telefont hiába kötöm össze az usb megosztóval a a táp usb és a perifériákat.
Van erre valamiféle megoldás, hogy közbe tölteni is tudjam, de mellette a billentyűzetet tudjam használni?Másik kérdésem: a főmenűt hogyan tudnám vízszintesre állítani, úgy mintha pl a google chrome lenne megnyitva?
Harmadik kérdésem: Hogyan tudnám rootolni, hogy az sd kártyára tudjak másolni?
Mlyen bőngészőt tudok használni a flash oldalak használatára?
G901F-es telefonom van.
-
szakallasgy1
tag
Nekem egy G901F-es telefonom van. Tervezem, hogy lecserélem note 4-re, használtan már nagyon jó árban vannak.
Az S5-t is használtan vettem 89-ért. Teljesen rendben volt. Annyi, hogy a usb takaró fedlapról lejött a króm egy kicsit.
Ezt lehet valahogy cserélni?
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Ezekben a custom romokban van 100%-os magyar nyelv?
Egy G901F-es S5 telóm van. Nincs még rootolva.
Igazából érdekel ez a romolás ,de annyira nem látom át a dolgokat, hogy nem merek belefogni. Szóval aki tud kérem minden fontosat írjon le a romoláshoz, milyen appokat használjak a rootoláshoz, és melyik romot, illetve vissza tudom e rakni a gyárit, stb.
Először informálódnék aztán vágnék bele.
-
szakallasgy1
tag
válasz
zsolez76 #26987 üzenetére
Sziasztok!
Van egy g901f-es s5 telefonom. Az lenne a kérdésem, hogy cm-t 12.xx verziót lehet felrakni erre a teleofnra? A cm hivatalos oldalán találtam cm-t, kérdés ez működne e az enyémem is?
Hogyan tdom egyszerűen rootolni, felrakni ,valamint ha nem válik be akkor a gáyri romot visszarakni? Ez utóbbit gondolom odinnal vissza tudom rakni. Ilyet csináűltam már. Gondolom cmre is vannak frissítések meg ilyenek.
Minden tippet és tanácsot meghallgatok. Köszi.
-
szakallasgy1
tag
válasz
GordonSamway #26601 üzenetére
Igen, ezt tudtam. Csak érdekelt lehet e ilyet tenni, így akkor nem javallott a dolog. Köszi.
-
szakallasgy1
tag
válasz
GordonSamway #26597 üzenetére
Azért nagy esély van rá, hogy jövőre kapjuk meg nem?
Vagy utána...
Nekem G901F-es telóm van, gondolom ezekre később jön az update. Arra lennék kíváncs, ha sima G900-gyári romot raknék fel, az működne rajta?
-
szakallasgy1
tag
Nekem az a kérdésem hogy tudom rootolni hogy át sd kártyára tudják pakolni.
-
szakallasgy1
tag
válasz
szakallasgy1 #26088 üzenetére
-
szakallasgy1
tag
válasz
kengyel #26087 üzenetére
Ez nem a sima S5. A hardvere nagyjából a note 4 szintjén van, bár a kijelző full hd. Ami teljesen jó. A rendszer jól használható, de nem a 5.0 val. Ez a típus ha jól tudom tavaly októberben jelent meg. Én használtan vettem a nyáron 89 ért, üveg fóliával és tokkal együtt 90ert. Sztem az eladó nem tudta mit ad el mert én is a sima s5re gondoltam. A készülék jó állapotban volt így megérte 90 kiadni érte. Még vagyok elégedve a termékkel.
-
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Van egy galaxy s5 plus telefonom. A lolipop pocsék volt rajta, szóval visszarakom a kitkatet.
Milyen romokat érdemes rárakni? Melyik ami jól sikerült?
Frissítések vannak ezekre? -
szakallasgy1
tag
Sziasztok! Nekem van egy galaxys s5 G901F típusú telefonom. Fuggetlenitett t telekomos. A kerdesem az, hogy hogyan tudok lolipopot rátenni? Samungos rendszerrel? Az s5 hogyan kell rootolni? Az sd kártyára szeretnék másolni, használni. Ez az elso s5 telefonom.
Nektek mennyire melegszik toltes kozben?
-
szakallasgy1
tag
Elso s5 tulaj vagyok. Van egy problémám.Samsung Galaxy S5 LTE-A G901F típusú telefonom van. A gondom az, hogy a kezzel valo lapozás a kijelző felett nem mukodik. Mi lehet a gond? Valakinek volt hasonló gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest