Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atalata
tag
HI.
2014.07.01től vásárolt FÜGGETLEN telóknak mostantól csak garjegy+számla+ garhosszos papír kombókkal fog működni a helyszíni javítás. Garhosszos papír ugye netről nyomtatható esetleg a szervizesnek mailben elküldhető.
Másik kettő bármelyik hiányában elutasítható a javítás.Ismétlem, csak a független telóknál van ez. Szolgáltatósnál továbbra is elég csak a garjegy, vagy számla (ugye a tréé csak ezt tudja pótolni).
Ja és csak ami a második évben van. Ugye ezek most fognak abba ugrani.üdv
-
Atalata
tag
válasz
FrankMonzano #21856 üzenetére
Gondolom a kamera gond miatt ugye, mert a telenor nem adott ki még frissítést (idáig).
-
Atalata
tag
válasz
FrankMonzano #21848 üzenetére
sztem xeh-eset kaptál. de a legtutibb tényleg egy másik kártya teszt.
(#21847) Bigyo13: bocs, elcsúsztunk egymás mellett. arra írtam h maga a teló XEH-re lett megírva így fog frissülni. IGaz a phone infó alapján meg SEB :S. ez most kicsit elbizonytalanított
-
Atalata
tag
válasz
raziel01 #21732 üzenetére
Tegye fel a lolit. Egyszer láttam ilyet h 4.4.2 eltünk az lte mód. lolin már ment.
(#21707) GordonSamway És ha szervizelik akkor újra jó az a kód? Szervizesnek hiába mondod h független, megkérdezi hogyan és van-e papír róla. ha nincs még a garidat is megvonja, főleg ha odateszed a t-és jegyet.
-
Atalata
tag
Üdv. Digitizer az lcd-én van rajta. Az már csak egy plexi üveg. ami sérülni tud. Ha szervízbe küldi jelölje meg, h nem kér sw frissítést vagy mindenképp adatmentés (attól függ hova küldi)
Sztem a plexi alatt az lcd repedt meg és azért nincs kijelzése és nem is megy az érintés. de szervízben egybe van az érintő(plexi)+lcd. -
Atalata
tag
válasz
bringasisti #19377 üzenetére
Használsz s-view tokot?Gyárit? Mert láttam olyat h lolin csukott állapotban nem ébresztett csak ha kinyitotta.
-
Atalata
tag
válasz
FіkuszKukіsz #18882 üzenetére
Ismerem aki megvette és láttam is a telót. Egy klón volt. Jól le is b..sztam h hogy lehet ekkora balf...sz,,,,,,
-
Atalata
tag
válasz
katt777 #18485 üzenetére
Így van. Vannak amik bírják de vannak ugye a kamuk. Egyik üf-emet az 1 hónapod kártya szivatta meg. Én mindig azt mondom, h ha nem lét feltét ne tegyünk a telóba karit mivel ezek nem ekkora igényre/használatra van kitalálva. sztem ezért is van ilyen áruk. igazi fogyasztó társadalom vagyunk... persze senkit nem akarok semmire rábeszélni, én csak szervizes szemmel nézem a dolgokat.. ennyi a pici örömöm oka.
-
Atalata
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest