- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
Dehogynem lehet,csak nem szerettem volna szorakozni ezzel.
Azert lattunk mar itt is kiallitott s5-rol fotokat,ahol az ikonok es az idojaras widget gyonyoruen bele volt egve a kijelzobe.
Ha kijovok,megnezem a karcokat,itt nem allok neki muteni.gorog67: Ez az 5. Galaxy telom, a sorozat osszes darabja megvolt,nem ma kezdtem...
-
Burt1793
veterán
-
törölt tag
Nekem ez a nagy android frissítés már úgy tűnik, mintha lenne 4-10 srác akik a fejlesztéssel foglalkoznak, amolyan félig tinik. Megkapják, hogy ne', itt van egy új készülék azt' horpasszatok rá frissítést, mert a Google kidobta az újat. Ezek a srácok pár sör meg Kati után összepakolnak valamit, aztán puff, mehet is online. Másnap kialusszák magukat, aztán várják, hogy a közmunkások begyűjtsék a fórumokról a visszajelzéseket.
Ha épp nagyon gáz lett, akkor egy-két héten belül van 5.0.1, ha nem gáz vagy épp a fiúk mennek goa partykra a megkeresett pénzből, akkor majd egyszer csak lesz javítás. Ha közben a gyártó nem dönt úgy, hogy legyen vagy még öt készülék egy témára.
Viccet félretéve. Elég gyatra hibák jönnek elő, ez tény. -
[P]laci
senior tag
a holo sötét dizájnja után furcsa kicsit tényleg mind stock, mind Samu oldalon a fehér... de amúgy tényleg jó lenne a váltható színvilág!
vagy csak egy példával élve: nem olyan rég néztem a Debreceni menetrend appot és mindig elégedettséggel nyugtázom, hogy este átvált éjszakai módra (sötét, fekete dizájnra), nappal meg a világos téma van (világos, szürkés dizájn).nem értem, hogy sok appban, miért nincs ilyen lehetőség, pedig adja magát egy éjszakai és nappali színvilág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged