Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.

2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rascally81
aktív tag
Beindult a szórás, ráadásul Vodafone előnyben!!! Remélem hazánkban is így lesz!

-
zx6r
aktív tag
válasz
Intel q8200
üzenetére
Hát nem tudom milyen teloja van ismerősödnek,de szerintem sokmindent el lehet mondani erről a telorrol ,de azt hogy lassú azt nem.Más:ha valaki a bln3-as romot használja,és szeretne magyar nyelvet bele az playrõl a langauge enabler progit töltse le.....root kell.
-
MartOOn
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Azzal használom...
plusz animaciok kikapcsolva... -
FrankMonzano
őstag
válasz
Intel q8200
üzenetére
Rohadt TW miatt lassu az... tolj ra egy Novat,joval folyékonyabb lesz a rendszer.
-
MartOOn
addikt
válasz
Intel q8200
üzenetére
Ennyi belefer. (nekem. Most. Még.) nem nagyon talalnek most mast a piacon. Majd jonnek az ujak akkor cserelek. Addog egy s5 meg mindig tuti valasztas.

-
MartOOn
addikt
válasz
Intel q8200
üzenetére
Én ráérek...
Kitkattal sem volt a leggyorsabb telefon. Szoval engem nem zavar. Atlag 2 naponta ujrainditom (mellette az X 2gen 25 napja nem volt es fenyevekkel gyorsabb) es akkor megint minden skodalatos! 
-
cousin333
addikt
válasz
Hawaii2249
üzenetére
Még esetleg itt érdemes nézelődni. Jelenleg nincs 24 hónap gyári garival (csak 1+1 év boltival), amikor én vettem, még volt, elég jó áron. Gond nélkül beregisztráltam a Samsungnál.
-
Burt1793
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
+1, ha az 5.0 jön ki először, akkor nem is frissítek, igazából nincs baj most a telóval, az meg szar lesz és azt is lassan fogják 5.0.2-re frissíteni.

-
FrankMonzano
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
En jobban orulnek,ha inkabb egy 5.02 vagy 5.03 erne ide inkabb,hiaba kellene ra meg varni.
-
szabi9811
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen!
-
szabi9811
tag
Jól abbahagyták az 5.0 terjesztését.

-
Arween
senior tag
A töltős hátlap vaskosabb és nehezebb is + tokot nehezebben találsz rá (elvileg ugye az alap hátlaphoz vannak kitalálva ez meg vastagabb) de kényelmi szempontból nagyon jó ,csak rádobod és már tölt is,nagyon szeretem.
S4-nél nekem nem gyári volt hanem ilyen behelyezős .van különbség .....
mediumgecso azaz akkor javítják ha olyan a napállás,vagy jól ébredtek reggel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Prémium garisat kell venni azzal nincs tökölés. -
gorog67
aktív tag
válasz
gergotakacs
üzenetére
A Samsung töltős hátlap vastagabb, mint az eredeti és 4 ponton csatlakozik elektromosan a telefonhoz. A beragasztható töltők az eredeti hátlap és az akku közé kerülnek, amennyire vastagok, annyira púposítják fel a régi hátlapot és csak két ponton csatlakoznak.
-
Burt1793
veterán
válasz
gergotakacs
üzenetére
A samsungos qi hátlappal sztem simán 2-3 mm-rel vastagabb lett, de igazából nem zavar, csak a tényt közöltem.
És nehezebb is egy 10 grammal. -
mediumgecso
őstag
válasz
Hawaii2249
üzenetére
Igen....Samsung garanciás....rajtuk keresztül

Én inkább innen venném, megbízható bolt, inkább itt vedd (igaz ez fehér) -
mediumgecso
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Nálam még soha nem jelentkezett....(kopp-kopp)
-
modd3r
őstag
válasz
N.otorious
üzenetére
Pedig sajnos ott is jelen van....

-
Comes
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudnám beállítani (ha lehetséges) azt, hogy a zárolt képernyőn kijelezze a beállított ébresztési időpontot ?
Válaszotokat köszönöm
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
szokta nálam is,kép meg áll, de a hang megy tovább.
-
Jack Oneill
veterán
Masnal is csinalja azt a youtube,hogy bizonyos ido utan megall a video? Nekem mostansag kezdte el.
-
Lorant07
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem: T-mobile-os s5-öm van, ha odinnal felteszem a gyári lengyel lolly-t ugrik a knox?
Biztosan megtalálnám a választ 10 percig kerestem is, de nem volt türelmem tovább, szóval bocsi, ha ismételt kérdés. Köszönöm a válaszokat!
-
kodoboy
tag
Lengyel lollit használok és párszor előfordult az, hogy a kamerát, amikor bekapcsolom, akkor teljesen vaksötét kép fogad, majd néhány másodperc múlva "kamera hiba miatt leállt" (vagy valami ilyesmi) üzenettel kilép. Ez kitkaton nem volt soha, csak a lolli óta jelentkezik! FR és minden hasonló már volt! Amikor működik, akkor tökéletesen teszi a dolgát, kamerahibának nyoma sincsen! Ez nem valami szoftveres baromság lehet? A telefon leejtve, ütve, vágva nem volt!
-
iHand
tag
Hamár rendelés, korábban kérdeztem de nem jött rá válasz.
Wireless töltő betétekről stb van valami tapasztalat, esetleg bevált bolt vagy termék?Nyilván a gyári jó, csak drága, ezért kérdezem

-
Comes
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudnám beállítani (ha lehetséges) azt, hogy a zárolt képernyőn kijelezze a beállított ébresztési időpontot ?
Válaszotokat köszönöm

-
cbalazs01
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég vettem az S4 után egy Samsung Galaxy S5 - öt. Amivel meg vagyok elégedve a galériából ismét fel tudok tölteni segédprogram nélkül képeket a picassára. Viszont a garériábol eltüntek a nézetek. Míg az S4 - nél az album nézet album azaz könyvtár nevek szerint listázta ki itt össze keveri a képeket.
Szoval az összes képeket egybe pakolja. Így nemtudom, melyik könyvtárhoz /család, barátnőm, stb./ milyen kép tartozik.
Amúgy meg vagyok eléedve az adott készülékkel.
Balázs
-
Dazsar
aktív tag
válasz
Rascally81
üzenetére
Ahogy el nézem a képeket nem som különbség van a note4 vs s5 között

-
Imii
tag
S5-re keresek vékony, átlátszó, vagy sötét színű jó minőségű szilikon tokot!
Használ valaki ilyet? Milyet ajánlotok? -
slimshady
senior tag
válasz
Rascally81
üzenetére
Nem nagy orommel, de vegul ravettem magam a hard resetre (factory reset & wipe cache is megvolt). Szerencsere ujra belakni a telefont manapsag nem olyan korulmenyes mivel a kivalasztott appok is visszatelepulnek, szoval csak az app drawer kell az igenyeimhez szabni ujra es a szemetet elpakolni. Meg a memkari formazas van vissza es a fileok visszamasolasa utana. Futtatam en is egy Antutut hard reset utan, most meg jobb lett picivel, mint az elozo, bar nem annyira, mint a tied.

Viszont az ujjlenyomatolvaso meg mindig ugyan azt a hibauzit dobja... ellegge bosszanto. Nem sok kedven van szervizeltetni (szerencsere gyari garis) szoval lehet varok, hatha jon vmi frissites/hibajavitas hamarosan.
Nem hiszem, hogy csak en futottam volna bele ebbe a hibaba Lollipop-on. Vajon a Lengyel G900FXXU1BNL7-bol tartalmaz-e barmi hibajavitast a Malaj G900FDXU1BNL3. Ez eleg jol hangzik, bar csak fine-tuningot emlit:
"Earlier reports says that the G900FXXU1BNL7 brings fixes to the Facebook issues and fingerprint sensor’s accuracy. But the overall changes when it comes to speed and smoothness as well as the battery life performance is astounding."
-
slimshady
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
-
MartOOn
addikt
válasz
slimshady
üzenetére
Csak ismételni tudom a tobbieket. Reset kötelező. Nem uszhatod meg. Olyan mint az eves bevallas meg a halal... Nincs menekves. Lengyel bnl9 is tuti de nekem most a malaj bnl3 van fent. Magyar nyelvem nincs de annyi baj legyen. Amugy egy hangyaf@sznyit jobbnak erzem mint a polish versiont.
Szoval resetre fel! Ha aztan is szarozik akkor odinnal vmelyik 5.0-at told fel sammobile-rol. -
slimshady
senior tag
válasz
Nyitrai
üzenetére
Parancsolj, itt egy video rola, nem tudom magyarul tod-e egyebkent... 01:00-tol van a lenyeges resz.
-
Nyitrai
csendes tag
Olyan jo hogy válaszol valaki.
-
Imii
tag
Most lettem boldog tulajdonosa egy S5-nek.
Ami azonban feltűnt, hogy az USB kábel ugyan az, mint mondjuk a mini esetében, vagy bármely más telefon esetében. IGAZ????
Akkor lent a csatlakozó miért más?
Vagy, ha ez USB 3.0-ás, akkor miért nem adnak hozzá való kábelt?
Ez csak nálam volt így?
Továbbá a töltőfej Nektek is 2 amperos, és nem 1,5-es? -
riczer
tag
A képernyő képet hogy csináltad?
-
slimshady
senior tag
Nem is tudom mivel kezdjek, mi valtozott miutan upgrade-eltem 5.0-ra szombaton. Elso korben nem tunt fel semmi radikalis valtozas, ugy erezten hiu abrandokat kergettem es magam sem tudtam mi is volt az elvarasom, bar mindvegig nyomon kovettem mire is szamithatunk. Gondoltam kiprobalok egy Antutu-t (nem mintha benchmark pontszam fan lennek), ami nagy meglepetesemre a korabbi 42k-s eredmeny utan 36-39k kozott produkalt nem tul sok jot sejtetve.
Majd az meg aznap feltunt az ujjlenyomatolvaso sikeressegi rataja is romlott az ido mulasaval linearisan. Majd neha mar olvasni sem volt hajlando az ujlenyomatot (jelszoval feloldani mondanom sem kell nem tul kellemes) par power gomb nyomkodas utan neha megint hajlando volt olvasni es egy fel napig meg 5-bol egyszer fel is ismerte altalaban, vegul hetfon vegleg meghalt:
Nem csak nem tudtam ujlenyomattal feloldani (bevallom elegge szeretem ezt a feature-t) de mikor gondoltam sebaj benezek a beallitasokba es rogzitem a lenyomatokat ujra akkor is jott ez a kepen lathato hibauzi.
Keresgetten neten hasonlo tapasztalatokat es megoldast, de a legtobb ilyen hiba mar tavaly aprilisban felutotte a fejet szolval nem csak Lollipop-on. Volt aki javasolta Titanium Backuppal (az en telefonom nem root-olt) az fingerprint app adatainak torleset, mivel az alkalmazaskezelo nem engedi hozzaferes hianyara hivatkozva. En azert megprobaltam es sikseresen kitoroltem az osszeset, ennek megorulve vidaman vittem is fel az elso ujjam lenyomatat, ment minden frankon, majd kerte az alternativ jelszo megadasat es annak ismetleset, mikor ezeket megadtam es vegul leokeztem jott a hibauzi. Termesztesen nem egyszer inditottam ujra. Elegge bosszanto. Hozzatennem, a telefonom teljesen gyari allapotu, nincs semmi buheralas. Most epp a hard resetet fontolgatom, bar orommel toltene el ha nem volna ra szukseg...
-
maxim01
aktív tag
válasz
rebelinside
üzenetére
Innen tudsz rendelni Akitől én rendeltem most néztem meg már nem ingyenes a posta, lehet rájött többe kerül a posta mint a termék. A cserét bendegruz már linkelte feljebb párral. Én tőle rendeltem
-
bendegruz
őstag
válasz
rebelinside
üzenetére
-
ЯΞD
senior tag
Köszöntem ez tényleg kiváló
. -
Kékes525
félisten
(#11516) zx6r: Pár másodperccel megelőztél (Gondolom ez az, amit írtál.).

-
ЯΞD
senior tag
Tud valaki valami olyan lejátszót vagy akármit amivel online rádiót lehet hallgatni? pl. music fm stb...
-
jó hogy senki nem válaszol......
-
tothl
addikt
Próbálta már valamelyikőtök a malay lollit ?
-
Sziasztok, fontos kérdés, nektek, hogy működnek a játékok?
Nekem se Asphalt 8, se gt racing2, se Brother in Arms.....
Most azon gondolkodom, hogy gameloftos játékok egyáltalán nem mennek?? -
nfsu17
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
kitkat alatt is bőven elég a 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

plusz animaciok kikapcsolva...
Kitkattal sem volt a leggyorsabb telefon. Szoval engem nem zavar. Atlag 2 naponta ujrainditom (mellette az X 2gen 25 napja nem volt es fenyevekkel gyorsabb) es akkor megint minden skodalatos! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem így album szerint rendezi...