Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
A töltős hátlap vaskosabb és nehezebb is + tokot nehezebben találsz rá (elvileg ugye az alap hátlaphoz vannak kitalálva ez meg vastagabb) de kényelmi szempontból nagyon jó ,csak rádobod és már tölt is,nagyon szeretem.
S4-nél nekem nem gyári volt hanem ilyen behelyezős .van különbség .....mediumgecso azaz akkor javítják ha olyan a napállás,vagy jól ébredtek reggel
Prémium garisat kell venni azzal nincs tökölés. -
Arween
senior tag
erre esetleg valaki? + az újlenyomat olvasó jól gondolom csak a gyári zárképernyőn működik?
-
Arween
senior tag
Gyári képernyőzárnál az normális ha jön sms-em /vagy van nem fogadott hívásom hiába érintem meg az értesítést nem történik semmi,fel kell oldanom a kijelzőt csak utána tudok ezekhez hozzáférni. Csak a sima kijelző zár van nincs biztonsági zár.
-
Arween
senior tag
válasz
Burt1793 #9717 üzenetére
Csak akkor szinkronizál ha manuálisan rányomok a szinkronizációra
Továbbá nem jönnek automatikusan az
app of the day/Appsales stb értesítések semNem értem miért van tiltva a gmail szinkronizálás sehol nem tiltottam le.Mi a t..öm lehet a baj?
Ha törlöm a gmailom regisztrációját milyen adatok vesznek el?
-
-
Arween
senior tag
A gmail levelező vajon miért nem jelez ha emailom érkezik?Eddig ezzel egyik samsungon se volt gondom,de itt nem jövök rá miért nem kapok értesítést a leveleimről....
-
Arween
senior tag
válasz
N.otorious #8729 üzenetére
esetleg van helyette valami másik alkalmazás ami használható is?
-
Arween
senior tag
Letöltöttem a WatchOn alkalmazást összelőttem a tv-vel(szintén samsung) de a csatornakiosztás nagyon nem stimmel
Telón kiválasztom hogy mit néznék, odakapcsolok erre tök más csatornát hoz be.(pl. spektrum helyett sport tv)Hol/hogy lehet ezt normális működésre bírni?
-
Arween
senior tag
erre esetleg valaki?
Én is S4-ről váltottam szerintem megéri az aksi idő pazar,a kijelző még szebb a kamerát még nem próbáltam nagyon de a galériában látott képek eléggé meggyőztek hogy ez is jobb.Nekem a méret amit még szokni kell,mert hiába kicsivel nagyobb csak mint az s4 az nekem pont feltűnik ...
-
Arween
senior tag
Van-e olyan tok amit a gyári qi-s hátlapra is fel tudok tenni?vagy ha rákerül + tok már nem fog működni a vezeték nélküli töltés?
illetve olyan fóliát keresek ami garantáltan ujjlenyomat mentes .....Valaki tud ajánlani esetleg ilyet?Ez szerintetek eredeti lehet?
-
Arween
senior tag
Mától én is beléptem az S5.tulajdonosok táborába
Még barátkozom a telefonnal , a kezdeti tapasztalatok pozitívak,remélem ez marad is így.Üdvözlök mindenkit
-
Arween
senior tag
sziasztok
S4-ről váltanék S5-re, adott egy telefon aminek samsung garanciapapírja van viszont telenoros pecsét van rajta,a tulaj állítja nem előfizetésre vette (számlát nem találja) elküldte az imei számot is de ezen az oldalon nekem nem jön le hogy van-e gond a telefonnal
Imei info
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest