- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
Persze, persze... ha nem működik a gyári garis telefon, kezdj el mókolni, ahogy sokan mások...
Nem értik meg, hogy nem mindenki akarja buherálni a kicseszett drága pénzen megvásárolt okostelefont! Bunkó módon elvárnánk, hogy a pénzünkért működjön is! x1port, hidd el, velünk van a baj!!! -
ancsako
tag
Nekem jelenleg S4 minim van, és kétszer volt szervízben 4 hónap alatt. Első alkalommal a random újraindulások miatt. Mit mondjak.. nem szűnt meg, változatlanul csinálta. Utána jött egy frissítés, és a telefonon megszűnt létezni a billentyűzet... mindenhol az s voice ugrott be bill helyett. Gyakorlatilag tajtékozva hívtam a samsung ügyfélszolgálatot, azt hitték majd telefonon tudnak segíteni... de nem ment...
úgyhogy újra szervíz. Akkor már beleírtam levelembe, hogy megnyugtató számomra a csere lenne, ez nem történt meg. Ellenben a telefon még mindig újraindul, amikor ő azt gondolja.
és egy újabb anomáliát tapasztaltam: egy youtube-os videolejászás közben ordenáré sípoló hang, melyet nem lehetett halkítani a hangerőszabályzóval.
Szóval... most ismét a szervízbe küldésen agyalok, immár kanyar nélkül csak cserével érem be. Pontosabban S5 minire váltanék. Ám ezek szerint itt is vannak ilyen bibik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest