- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
Ha kihangosítom a készüléket, akkor a másik fél csak nagyon halkan hall. -Gondolom akkor egy másik mikrofon veszi a hangot.- Van erre vmi tesztkód, hogy lecsekkoljam az állt-e meg?
-
cstom
aktív tag
Marshmallow mikor jön?
-
cstom
aktív tag
Párhuzamosan használom az S5 minimet a céges Lumia 520-al. Azt kell hogy mondjam, a filléres Nokia megbízhatóságban, stabilitásban előrébb jár. (Ár/érték arányt már nem is említek...)
-
cstom
aktív tag
Meg tudnátok mondani, hogy mi a hivatalos legfrissebb android rá, valamint a knox-ot hogy lehet ellenőrizni?
-
cstom
aktív tag
12 napig tartott a barátságunk, megváltam a minitől. Újonnan vettem a MM-ban, nem volt buherálva, de ma betelt a pohár, mikor a hívást nem tudtam felvenni és csontra kifagyott. Volt már többször is, hogy letérdelt, csak akkor épp kevésbé fontos dolgoknál. (ujjlenyomat beolvasáskor, netezésnél) A megoldás mindig csak az akku ki-be volt. Kár érte, jó kis mobil. ui.: és csak alig telepítettem rá pár progit, mi lenne ha fullra vágtam volna hülyeséggel...
-
cstom
aktív tag
Nos a második töltésnél eltűnt az az anomália, miszerint 1 óra alatt csak pár százalékot tölt a készülék. Volt már pár új androidos high-end készülékem, de itt találkoztam először ilyen jelenséggel. És igen: nem szeretnék romolni, meg odint vagy mi a t@k@met telepíteni, úgy, hogy elviekben van a egy új, prémium garos készülékem, amit az én szakmai hozzáértésem nélkül akár haza is vághatok az effajta akciókkal. Nem vagyok android geek, és nem akarok fórumozni, hogy hogy kell romolni, ugrik-e a a knox, meg hogy marad-e a gar, csak egyszerűen használni akarok egy olyan készüléket, ami az itthoni minimálbér másfélszeresébe kerül. Aki ezt nem érti meg.....
-
cstom
aktív tag
-
cstom
aktív tag
Na egy nap alatt meg is jött, feltelepítettem minden app-ot amit használok. Felraktam töltőre, viszont most látom, hogy kb 1 óra alatt 60%-ról 64%-ra töltött. Ez normális?
-
cstom
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
cstom
aktív tag
Na csak rászántam magam, délelőtt megrendeltem a Media Marktból. Ti használtok hozzá tokot? (Jelenleg egy Sony Z1 Compactom van, ahhoz erősen ajánlott. -jut eszembe eladó
)
-
cstom
aktív tag
Az Alpha is ott volt mellette, így sorakoztak hárman, igazság szerint azt csak az ára miatt nem írtam. (OK hogy gyorsabb, de mivel nem játszok , különösebben nem érdekel, illetve annyival nem éreztem szebbnek/jobbnak külsőleg, mint amennyivel drágább.) Én is pont arról érdeklődtem itt, hogy az S5 mini oldalsó kerete azonos-e az S4-esek pattogzó keretével.
-
cstom
aktív tag
Megint elgondolkoztam ezen a mobilon, ezért az előbb megnyomogattam a Media Marktban, és a mellette lévő A3-at. Azért az A3 kisebb felbontása eléggé szembetűnő volt, ugye mindkettő 4.5". Viszont anyaghasználatban az A3 jobban tetszett. Egyébként az S5 mininek is hasonlóan "kopós" az oldalkerete mint az S4/S4 mininek?
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Ma délelőtt több boltban sem sikerült vásárolnom Sony Z3C-t, és most a neten nézelődve megtaláltam ezt a készüléket. Szimpatikus, hogy jóval olcsóbban meg tudnám venni mint a Sony-t, és ez is "kompakt" méretű. Sokat netezek telefonról és fontos, hogy legalább egy napot kibírjon 1-2 óra mobilnet, illetve kb fél óra telefonálás mellett. (Többek között ezért adtam el az Iphone-om, mert sokszor 15.00-ra lemerült, valamint kicsi volt már a 4".) Ez a készülék tudná-e ezt, sebességben mennyire gördülékeny, továbbá a hívás minősége milyen? (A legjobb hívás minőségű készülékeim eddig az Iphone-ok voltak, illetve a Lumia, a SGS4 számomra ilyen téren nagy csalódás volt.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest