Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltirte
aktív tag
OK. Egyezünk meg abban, hogy nem értünk egyet. Úgyis embere válogatja, hogy kinek melyik jó még és kinek nem. Ezen nem veszünk össze.
Bár gondolom az aláírásodban lévő HTC One M8 telről nézve mindkettő hasonlónak tűnik.
Én viszont a két tel közül a HTC One mini 2-t nem venném meg, mert abban a méretben már van jobb.
Amúgy vicc, hogy a telefonokat aszerint is csoportosítani kell már, hogy tudod e rendesen egy kézzel kezelni vagy nem. Sőt már lassan ez a kiindulópont, pedig nincs is kis kezem. -
zsoltirte
aktív tag
Samsung Galaxy S4 mini vs Samsung Galaxy S5 mini vs HTC One mini 2
Szerintem nem elhanyagolható a különbség, főleg, hogy még vastagabb is és kijelző is jóval magasabban van.
-
zsoltirte
aktív tag
(#123) Lacy6
Pedig számít. Azért írtam, hogy az már határeset. Pár mm sok embernél számít, mivel nem egyforma keze van mindenkinek.Samsung Galaxy S 122,4 x 64,2 x 9,9 mm - ezt nekem kényelmes kezelni
Samsung Galaxy S4 Mini 124.6 x 61,3 x 8,94 mm - ezt szintén kényelmes kezelni
Samsung Galaxy S4 136,6 x 69,8 x 7,9 mm - ezt már nem kényelmes kezelni
Samsung Galaxy S5 142 x 72,5 x 8,1 mm - ezt egy kézzel nem tudom rendesen kezelniIde jön be az S5 mini a 131,1 x 64,8 x 9,1 mm mérettel, így ez elm még kényelmesen lehet egy kézzel is kezelni, de majd pontosan kiderül. Sok telefont megnyomkodtam már, de a nagyoknak nem igazán emlékszem a pontos típusára(túl sokféle van), így pontos méret sincs, ezért nem tudom bemásolni, de kb S4-S5 vonalon mozog már mind. S5 vmi iszonyat nagy. Az S5 és S4 mini méretben pedig nincs túl sok igazán jó tel. Az ilyen Note 3 Neo és hasonló teleket meg ideírni értelmet, mert teljesen más a célközönsége a két telefonnak. S4 Minit és valsz az S5 Minit is olyanok veszik, akik egy kisebb méretű telefont keresnek, amit könnyű akár egy kézzel is kezelni és zsebben is könnyen elfér, tehát nem egy cseszett nagy tepsi.
(#134) Kötike
Úgy azoknak is könnyebb fogni a telt, akinek nincs nagy tenyerük, valamint zsebben is kevesebb helyet foglal széltében. -
zsoltirte
aktív tag
válasz
Pete55555 #102 üzenetére
Pete55555 +++
Egy jó telefon csere periódus 2-4 év között van. Évente cserélni teljesen felesleges. S4 minit pl nem éri meg, de S1-t és S2-t viszont már igen.jozso1989
One mini2 137mm, ez még 131mm és már ez is épp határeset, de a One mini2 már egy nagy tepsi.Áron nem tudom miért rugózik ennyire mindenki. Ez induló ár és előfizuba hamarosan jobb lesz. Ebben a méretben pedig konkurencia sajnos nem sok van.
-
zsoltirte
aktív tag
Tetszik a tel és már csak T-s ár kellene. Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg T-mobile-nál? Nem bánnám ha lenne csomagban jó áron Gear Fit-tel is.
Pár hete telefont keresek és hihetetlen, hogy az összes Samsung tel topic eleje arról szól, hogy pár ember nekiáll savazni a telefont, amit még soha életében nem használt és 99%-ban nem is fog. Ez spec kategóriájában az egyik legjobb telefon. Az árról meg annyit, hogy akinek nincs pénze rá vegyen mást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest