Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #159 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a kollégával nem ugyanarról a tesztről beszéltünk, mint veled?
A sima S4 dolgozott szebben a Nokia 808-nál. Itt nézd meg.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #152 üzenetére
(#152) Cyberpunk
"Rossz a szemed, vagy nem tudod mit figyelj."
Vagy csak megosztottam a teszt eredményét, te pedig azt hitted, hogy ez az én véleményem.
(#153) Neck
Az összehasonlításban az a legérdekesebb, hogy a Galaxy S4 elverte a Nokia 808-at, holott az utóbbi elvileg fotós mobil lenne, vagy mi a szösz. És akkor is elverte, ha még egyszer belinkeled azt az 5%-át a képnek, ahol a Nokia volt a jobb.
-
kakuk100
őstag
válasz
Cyberpunk #130 üzenetére
Én is általánosságba beszéltem.Nem is tudtam, hogy van ez a telefon. Véletlenül láttam meg egy ismerős boltban.Nekem tetszik és nem csinál egyáltalán rossz képeket. Persze csinálhatna jobbat is, de nincs olyan kamerás telefon ami nem csinálhatna még jobb képeket.Ha jobban megnézed nem is annyira rosszak azok a képek.
-
zeg
őstag
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Kábé rácsavaroztak egy lencserendszert egy telefonra. Olyan, mint Iphone-ra pakolható zoomos iPhone Telephoto Lens annyi különbséggel, hogy ez nem a meglévő készülékházra pattintható keret objektívvel, hanem beépített móka. A végeredmény -nem meglepő módon- jól láthatóan sz@r lett.
-
Dominó85
addikt
válasz
Cyberpunk #50 üzenetére
Párszor már láttuk főcímlapon a készüléket. Mindegyik cikkben ugyan ilyen középszerű képek voltak. Ennél a masinánál nem a droid a lényeg. Ezt fotókészülékként szeretnék eladni, de ahhoz kevés! A Samsung saját kompaktjai messze jobb képeket lőnek azonos felbontás mellett. Ez a gáz. Ebben a világban meg ne reménykedjen senki egy mindenben tökéletes all-in-one masináról, mert rohadtul nem érdeke egyik gyártónak sem. Miért van az, hogy régen egy telefon bírta 10 évig is és még ma is működik? No majd visszatérünk erre a kérdésre pár év múlva egy mostani oksotelefon esetében. De lefogadom, hogy max 4-5 alkalommal alaplap, 2-3 alkalommal pedig aksi cserével tarthatóak életben ennyi időre! Tolják az ember képébe a rövid szavatosságú, tömeg
xartermékeket.Bog
Veled nem vitatkozok, mert kitiltasz!Amúgy elég megnézni a képeket. De ha gondoljátok, akkor kölcsönkérek egy S4 Zoom-ot és egy kompakt Samsung gépet és csinálok profi összehasonlító tesztet. Azok után nem hiszem, hogy kapkodnák a Zoom-ot, mint a cukrot. Persze akinek 2 funkciót (telefonálás + fotózás) egyesítő készülék kell, az ezt fogja választani. De nem épp igényes dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- E-roller topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!