-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlosca
tag
válasz
#59070464 #658 üzenetére
Mindegy ki mitől van elájulva, az xperia amíg nem lép ki a TFT ből addig ultra hulladék lesz.
Be lehet hozni itt a Super LCD -t vagy IPS+ -t legyen HTC vagy Akár LG Optimus G E975 IPS+(dúrva), de az Xperiák uhhh nagyon gyengék, a legjobb volt amikor az Xs benyomható kijelzővel jött ki :-D . A v-nél már korrigálták.Mondom én aki nek mind volt, aki ismer tudja, most az utóbbi 3-4 hétben, 3 telefont cseréltem, még az s4 et is eladtam, az Optimus e975 öt is. meg sokat vagy 150 telefonom volt már (még ha beteges is).
De tudom mitől döglik a légy.Megfogadtam a V után is Xperia soha többet.
pont
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#59070464 #658 üzenetére
nekem volt már minden fajta kijelző, többségben TFT és IPS, az AMOLED még mindig nem a szívem a csücske, mert utálom a túlszaturált színeket, és a pentile matrixra is háklis vagyok (tudom, ez pont nem az, de az SIII-nál zavart).
az SP kijelzője abszolút értékben nem jó, de egy jó LG IPS-re az S4 Mini kijelzőjét is bármikor beváltanám.(#660) pollai: na, ezt eddig nem is néztem, mindjárt belövöm.
-
|AP|
veterán
válasz
#59070464 #658 üzenetére
Az újabb Samukban (S4 Mini is ilyen) lehet állítani a színmódot is. Ha jól emlékszem van benne egy "professzionális fotó" vagy valami hasonló nevű beállítás, ami nagyon jól orvosolja a gyakran felhozott túlszaturáltság hibát. Szép, természetes színei lesznek, úgy, hogy az AMOLED előnyei megmaradnak.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
#59070464 #658 üzenetére
Hát igen ez a kijelző dolog ízlés kérdése, de mindenképpen nézd meg mielőtt megveszed.
Nekem sosem volt amoledes telefonom,de mikor megláttam az üzletben az Sp-t, egyből feltűnt,hogy gyatra.
Ráadásul sokan panaszkodnak rá, hogy nem érzékeli,ha hozzáérnek.
Ez egy elég gyakori hiba.
Amit az üzletben néztem,az is kijelzőhibás volt.
Lehet azért van rá több panasz,mert sokat adnak el belőle és nyilván több lesz a gond is, nem tudom.
T-nél alap 5-6 ezres előfizetésekkel 30e ft
Szerintem az S4 mini ára is le fog menni 1-2 hónapon belül. legalábbis remélemSkynet258 Fú,de megnyugodtam.
Mondjuk annyiért igazán tehettek volna bele valami értelmes kijelzőt... -
Lehiñito
senior tag
válasz
#59070464 #652 üzenetére
Nem tudom milyen árat vár az ember egy pár napja megjelent szolgáltatós készüléktől.
Nem kell csodát várni árban a megjelenést követően. De azt se hagyd figyelmen kívül, hogy az sp nem most jelent meg, így az árát kár összehasonlítani a samuéval.
Csökkenni fog ez is idővel.Értem én, hogy sokan nem szeretnek kiadni ennyi pénzt telefonra, mert sajnálják rá a pénzt.
Ekkor el kell gondolkodni, hogy valójában mire van igénye és szüksége az embernek és azt venni.
Mondom én ezt úgy, hogy én sem x@rom a pénzt. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
#59070464 #652 üzenetére
Én is nézegettem az Sp-t,de szerintem árnyaltabb a helyzet.
A kijelzője az Sp-nek extra gagyi. Ez a tft totál "sápadt, volt alkalmam megnyomogatni, szerintem az egyik leggyengébb pontja.
S4mininek sokkal szebb a kijelzője.
A méret sem előny vagy hátrány,kinek milyen kijelző kell.
Azonkívül nem írtál a RAM ról,ami Sp-ben csak 1g, s4Miniben pedig 1,5giga, márpedig ez androidéknál fontos dolog.
A kamera mindkettőben közepes, nehéz lenne dönteni melyik csinál jobb képeket.
Az Sp topikot olvasgatva van vele hiba bőven.
A kijelzőjével, a wifivel, a hangerejével, az illesztésekkel.
Nekem Xperia Rayem van, egy darabig valószínűleg nem lesz többet Sony telefonom...EZT AZ SP topickban írták az Sp-ről!
"Hello !
Én S3-ról váltottam erre.
S3 kameráját sajnálom, szerintem az sokkal jobb képeket és videókat készített. Ha fontos a kamera, akkor S3 jobb.
Kijelzőben sajna szintén jobb az S3. Az Amoled-es fekete nekem nagyon hiányzik. Meg napfényben is jobban olvasható volt az S3.
No meg a kijelző körberagasztás az SP-n...Kb. 2 helyen szűrödik be a fény a rossz illesztésű vagy hibás ragasztócsík miatt. Engem zavar.
Az üvegje is kellemesebb tapintású volt az S3-nak (értsd úgy: könnyebben csúszott az S3 üvegén az ujjam, meg azon állítólag oleofób bevonat van, ezért nem olyan kényes az ujjlenyomatokra, mint az SP üvege - ezt olvastam és tapasztaltam)
Hirtelen ennyi.
Talán más gondom NEKEM nincs a telóval kapcsolatban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest