- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbsofficial
aktív tag
válasz Morris #18829 üzenetére
nem tudom, nekem az összes haverom mondja, hogy az S22U brutál képeket csinál, viszont néha meg hogy azért túl van tolva. És nagyrészének iphoneja van (11-14).
DE este, lámpafénynél, pláne beltérben szerintem konkrétan sz*r; gondolkodik nagyon sokat, majd elzajosítja és kivilágosítja az amúgy hangulatosnak is készíthető beállítást. Módtól függetlenül.
-
bbsofficial
aktív tag
Most van amazonon gyári fólia: [link] .
Nem tudom mennyire jó ár Mo.-ra rendelve, én Ausztriában veszem át (úgy most 12.7eur)[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
válasz gyuri81 #17654 üzenetére
ugyen nem engem kérdeztél, de ugyanilyen helyzetben küszködök.
Sima nyári napon történő böngészés után kamerát elindítva, videózás konkrétan megakad, fotó másodpercekbe telik. Android Auto-t leválasztva, kamerát elindítani és fotózni több, hosszú másodpercekbe telik, ami még egy régebbi iPhone-on max 2 mp (képminőséget leszámítva). Memória gyakran megtelik, 3. alkalmazás után már újratölti a böngésző a weblapokat, FB feed a 0-ról indul. Nem használok extrém alkalmazásokat, játék 0db van fenn.
S23U árkülönbsége túl nagy, hogy egy stabil S22U-t kapjak.A kamerát és a 10x-es zoomot nagyon sajnálom, ez az egyetlen oka már csak, hogy maradtam a márkánál.
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Több, mint egy év után nem volt gyári visszaállítás a telefonomon, de néha úgy döcög, mint egy diavetítő. Videózás után szinte használhatatlan; ha fut zene/videó a hattérben folyamatosan szaggat. Régen is ilyen volt, de most pláne. Segítene egy hard reset?
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Szolgáltatót váltottam [Netfone (Vodafone)], SIM kártya behelyezéskor automatikusan konfigurálódott, hozzáadta a hozzáférési pontokat, most voltam AT-ban vásárolni, de nem volt mobilnetem. Adatroaming be volt kapcsolva, manuálisan másik szolgáltatót valasztva se ment. Alaphelyzetbe állítottam a hozzáférési pontokat, semmi. Másik Vodafone telefonnal 3AT hálózaton ment rögtön minden.
Milyen vonalon menjek tovább? -
bbsofficial
aktív tag
-
bbsofficial
aktív tag
Nem tudom nálam mi változott, szokásos appok használva, kb. 1 óra Watch kapcsolat - ami újdonság - és épphogy meglett a 4 óra SOT (eddig 5- 5,5 szokott lenni). Nincs beállítva durva powersaving, QHD+, dark mode csak este, de szinte folyamatos wifi és szükségtelen dolgok off.
10%-ról 0-ra, kb. 10 perc kijelzőidővel merült. Borzalmas.
-
bbsofficial
aktív tag
válasz TomPack #13877 üzenetére
az sima, ventilátor nélküli?
Van 2 db egyforma, különböző logós 5W-os vezeték nélküli töltőm, de jóval melegebb a telefon hátulja, mint egy vezetékes gyorstöltésnél.
Ilyen: [link]Elképzelhető, hogy töltés helyett fűtés üzemmódra van méretezve, 50% rátöltés 2,5h
Egy normális 5W-os töltő nem ilyen, ugye?[ Szerkesztve ]
-
bbsofficial
aktív tag
Nem szoktam életvezetési tanácsokat adni, de ha a munkabeosztáson nem tudsz/akarsz változtatni, legalább a másik egészségtelen faktort iktasd ki, hogy 1-1.5 órán át ébresztőkkel szenvedsz félálomban.
Szoktasd magad ahhoz, hogy az elsőre felkelsz és állíts be 1, max 2 safetyt. Rövidtávon is kifizetődő. -
bbsofficial
aktív tag
szaisztok,
Android 13 óta nektek is olyan a töltés, hogyha pl. rádugom a gyorstöltőt, kiírja, hogy szupergyors töltés 2.0, x perc, de képernyőzár után már csak a hátralévő időt írja a teljes feltöltésig?
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Volt gyári fóliám, de valamiért tök gyorsan felpenderedett és meg is sérült. Lecseréltem egy alis hidrogélre, ami nagyon szépen illeszkedik, semmi baja, de 3 hónap után meguntam ezt a puha tapintást.
Mennyire izguljak, hogy csere esetén rántom vele az oleofób réteget? Vagy már nem olyan egyszerű? -
bbsofficial
aktív tag
válasz Silent82 #7795 üzenetére
Ez nem túl kompakt, de ha van Banggoodod, ez jó ár:
Baseus GaN2 Pro 100W USB PD 4-Port Wall Charger Dual 100W USB-C PPS PD!
EU raktárból!
Kupon: BGfa46b0 + $4 https://bit.ly/3Ioi94W
Ár: $45.99 + posta
https://bit.ly/3JY8svuMi a legnagyobb észrevehető különbség a sima S22höz képest? Fura, hogy a csalódás után szériából választottál.
-
bbsofficial
aktív tag
Igen, okosóra nagyon sokat fogyaszt, csak akkor kapcsolódok rá, ha elmegyek itthonról.
Erre tudnátok mondani bevált Bixby routinest?
Adott wifire kapcsolódva kikapcsolja a bluetootht, bezárja az alkalmazást (Zepp, Amazfit), de attól még a háttérben folyamatosan fut, értesítési ikonja is megmarad felül, minimális fogyasztással.
Köszi! -
bbsofficial
aktív tag
válasz bigmasterg #5820 üzenetére
Nem értem ezeket az eltéréseket, ti is csak pár napja használjátok?
(Legtöbbek szerint FullHD egyébként elvileg nem ad akkuban kB. semmit)
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
nálatok milyen az üzemidő?
Nálam 4 nap után, max. felbontás, adaptív Hz, 2/3 4G (5G off), 1/3 WIFI, 50% körüli fényerő max 3.5h SOT, teljes üzemidő nem volt 24h. Nem túl erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest