Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz S e t h #3996 üzenetére
Kis gyakorlás és tudsz [hasonlót] készíteni . ( hozzászólásom óta rittyentettem )
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Elnézést , hogy ide írok , de igazán nem is tudom hová kellene . Egy ideje nézegetem a Topikot , mert erre szeretnék váltani és a kérdésem sem igazán típus specifikus . Note 20 ultra az áldozat .
Tegnap kicseréltük benne az akkumlátort . Igaz utángyártott .
Miután felkerült a hátlap ( előtte kellett volna tesztelni ) kiderült , hogy semmi kraft nincs az akkuba . Legalábbis erre gondolunk .
Aki cserélte nem az első akciója már . .
Este kilenc után értem vele haza és egyből töltőre tettem . Éjszakára ugyan levettem , de reggel hatkor vissza . .
Azóta is csak ezt mutatja . . .
Kábelen is ugyan ez . . . Kábelt kihúzva és a bekapcsoló gombot nyomva , kiírja , hogy 0% és az ikont látni , hogy csatlakoztassam .
Tapasztalt kollégákat kérdezném , hogy ez mi a fene ugyan ?
Már valamit csak kellett volna töltenie így vagy úgy . .
Elméletileg minden csati a helyén és a szalag kábelek is .
Köszi a véleményezést !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
gjoco1
addikt
válasz polonic #19560 üzenetére
Note20 ultra csoportban írta egy tag , hogy ha akku csere van , akkor ebben a menűben ( több van ezenkívül ) lehet nullázni a számlálót .
Állítólag sikítozni szokott akku csere után . .( batterystat reset )[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Azt is eljátszottuk persze .
Alacsony feszültséggel egy mérőműszer közbe iktatással , nem a telcsibe , hanem mellette láthatóan vette a töltést lasssan . Abban a pillanatban , ha a helyére került , le is állt .
Hosszú a történet , de a végére jártunk . Nem szeretnék ide regényt írni ( pedig okulásként megérné ) Az van / volt , hogy az akkura szeret elektronika nem kompatibilis a telefonnal . Nem tudnak össze kommunkiálni . Maga az akku elképzelhető , hogy jó amúgy . A gyári elektronikát nem akartuk leszedni és átrakni . Pedig azt is meglehetne mókolni .
Két levél váltás a foglamazóval és már úton van feléjük és visszafizetik a vételárat . Már berendeltem a következőt , ami elméletileg " gyári " Samsung akku . Most az eredetivel használom . A hátlapot csak egy két pötty ragasztóval raktuk fel és tokban használom . Úton az utód akku . . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Üdv !
Mai nappal beléptem egy 12/256 os burgundy S22U val . . .Látom vannak régi Fórumtársak is . . .
Sziasztok !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz OPiiPO #19763 üzenetére
Valójában én pedig feketét akartam , mert eddig minden Samum az volt , de ez amit megfotam (szintén az apróról ) nagyon jó kondíciókkal rendelkezett , így bevállaltam . . Élőben nem is néztem utána , de egyre jobban tetszik . .
Bár nem sokáig gyönyörködöm benne , mert úton vannnak a tokok rá és elfogja takarni . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19771 üzenetére
Próbáltam neked megkeresni , de a laptopom újrahúzásakor eltűnt . .
Próbálj már rákeresni : Batstat Ez az alkalmazás gépről használható és megmutatja nagyon részletesen mi szipókázza az akkud .
Bocs , de hirtelen ennyit tudtam . De hátha ezen a vonalon el tudsz indulni . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19776 üzenetére
Igen .
A telefonon a fejlesztői beállításoknál ban egy " Hibajelentés " menűpont . Arra ránymva készít egy fájlt , amit be kellett másolni ebbe a PC s alkalmazásba és ott lehetett megnézni . Marha régen használtam és el is tökítettem . .Most gyorsan lefuttattam és egy ilyen fájl lesz , amit elküldesz magadnak . .
Csak az " elemző" cuccot kellene valahogy beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19779 üzenetére
Azt nem is néztem hová rakja , mert amikor elkészúlt felkínálta nálam a megosztási lehetőséget és azonnal reflexből el is küldtem magamnak Emailben . . .
Én félévente [megcsinálom] ha el nem felejtem . . .
Most hogy beszélünk róla le is futtatom . . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19786 üzenetére
Persze , kell idő a teljes diagnosztizáláshoz . . Legalább két töltés után már pontos lesz . Már amennyire ezek megtudják saccolni .
De iránymutatásnak jó . De szerintem is , ha nincs beragadva semmi app , akkor minden bizonnyal a hálózat gyengesége szívja Erőlködik . 5G t állítsd át ! Nálam is hasonló gondok vannak . A Telekomnál is és a DIGI nél is . Meg hát két SIM is odaver ám . .
Szokatlan nekem is a Note 10 plus után , hogy sűrűbben kell töltenem . Viszont a Note 20 U tól egy hangyányit jobb . .
Ez van . . Majd megszokjuk . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19788 üzenetére
Az eSIM ről nem tudok nyilatkozni . . . Hamarosan majd bemegyek hozzájuk és intézni akarom , ugyanis Dominós vagyok és már van erre is lehetöség .
Nekem még csak két hete van meg és tesztelgetem . . .
Annyi bajom már van vele , hogy mióta nálam van már 3x eldobta a kártyát . . Ez nem normális . Ilyen még soha nem volt .
A másik nagy bajom vele , hogy ha gépről kábelen fájlokat mozgatok ( főleg ha sok van egy mappában ) állandóan leszakad , vagy be sem olvassa . . . Ez soha nem volt a korábbi telefonjaimmal . Szóval igazán nem felhőtlen az öröm . .
Azt már nem is említem ( nem telefon hiba ) , hogy Andrid 14 nél van egy két alkalmazásom , köztük a régi kedvenc SmartKeyborad billentyűzetem már nem kezeli ez a szoftver . .
Mi lesz még , mert megyünk előre verzió számban . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz nggabi #19820 üzenetére
Nálam is előfedül , de már az utóbbi időben más telefonok rászoktattak .
Nekem is alkot néha érdekes dolgokat ez .
A napokban egyszerűen eldobta a SIM eket , ma a hívás csengőhangja megszakadt , de a hívó a vonalban volt . . .
Két hete volt FR és egy jó hete volt wipe cache . . .Már egy kicsit hiányoztak ezek a szarságok . . . . . Note 10+ öt évig békén hagyott . . .
-
gjoco1
addikt
válasz KisBundi #19838 üzenetére
Szia !
Korábban a Note 20 Ultrára rendeltem viszonylag [occó] Kínait , de sem színben sem semmiben nem hasonlít a Pitakához .
Előzőleg amikor a Samu Note 10 plus telcsim volt , arra eredetit vettem . Na az igen . . .
Megéri áldozni rá . Ég és föld . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz vectras #19874 üzenetére
Uh . .
Ennyire kiábrándultál ?
S2 / S 3LTE től a Note 8 on át ( Note 9-Note 10 + - Note 20 U ) idáig igazán egyikkel sem volt gondom . ( másod telefonnak szintén Samu , majd végig a Rendmi vonalon . De az is Samsung lett végül . A55 5G )
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19897 üzenetére
Hát ez elég sok érv , hogy csalódást okoz . És megértem
Hát ezaz , hogy így el sem tudod adni . . . Rohadt kellemetlen . .Nekem pedig ez a random SIM eldobálás az idegesítő . Bár egy hete kb nem jött elő . Pedig már készítettem a paprokat , hogy megindulok a szervízbe , e még vártam . . . Bár lehet addig még garis érdemes lenne megmutatni . . .
-
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19901 üzenetére
Na , elkiabltam a dolgot . .
Tegnap ismét ledobta a kettes SIM em . . .
Fogtam magam és bementem a helyi márkaszervízbe és egy kedves bölgynek elmondtam a problémám . .
Első körben mielőtt leadnám , próbáljam ki ( már régen volt ) , hogy cseréltessem ki a T nél a SIM kártyám és fordított sorrendbe tegyük vissza . Akkor hogy viselkedik . . A DIGI kártyám két hónapja cserltettem .
Egy épüleben van a két szolgáltató , így leballgtam és szerencsére senki nem volt . . Srácnak mondom mi a bajom és a Samunál javasoltak egy kártya cserét . . Semmi gond , kicserélem , de nem fog változni semmi . . . Felemelte a saját telefonját és mit ad isten neki is ez van . . A problémával együtt . .
Ő már végig játszotta ezt , amit elkezdtem . .
Szóval " megnyugtatott " . . . Sőt , hogy édekesebb legyen , a kollégájának is ugyan ez . . . Elküldethetem a Samuval , de max csinlnak egy szoftverfrissítést és pacsi . . Viszont nem a szoftverel lesz a gond . .
Ismert probléma sajnos , bár itt a Topikban nem olvastam róla .
Most adódik a kérdés hogyan tovább . .
A srác ecetes kalapácsot javasolt . .
Van még egy Samu teló ( A51 ) , ami hasonló dolgokat produkál .
F@sza a helyzet . . . Belenyúltunk veled egyetemben . .
Első Samsungom a sok közül ( S2 - az összes Note szinte és Note 20 Ultráig ) egyel sem volt semmi gindom . . Ezt megszívtam . . Nem terveztem az eladást , de erősen elgondokoztató . . Bár ugyan az van , mint nálad hogy adjam el így " jószívvel " . még 15 hónap garancia van még rá .Ilyen esetben " visszahívás " nincs esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19914 üzenetére
Igen , olvasgattam . . . .Írtam is hozzá .
Amúgy érdekes , hogy itt nálunk nem jelezte még senki a SIM problémát . .
Erőt veszek magamon és belefogok a gariztatásba . Már előre rettegek az állandó vissza állítgatástól . Már únom . . .
Még szerencse , hogy nem váltottam eSIM et .[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz TTom65 #19916 üzenetére
Én is , de arra még jobban , hogy random hibával mit tud kezdeni a szervíz . Bár ha tudott hiba esetleg foglakoznak vele . Elég szkeptikus vagyok ezügyben . .
Én az utóbbi fél évben több telcsit használtam a tartalékom variálásával ( Xiaomi - Redmi - Honor ) , de végül csak visszatértem a Samsunghoz . Nincs más opció nálam sem ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128/8GB Green
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB/12GB RAM Phantom Black, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest