- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
Navigációs sávnál, ha kézmozdulatok vannak, a kisegítő vonalat nem lehet eltüntetni? Baromi idegesítő. Kerestem beállításokban, de lehet én vagyok csak láma...
-
Dr V
őstag
Az akksikímélő töltés 80%ig tölt 6.1 alatt.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
addikt
Én agyfaszt kapok ettől a gesture navigációtól, eddig a három gomb helyett használtam a swipe upot, teljesen gördülékenyen, most a jobb swipe upra nem visszalépek, hanem kilép az appból, a vissza az oldal swipe-ra lett rakva...
Mindegy, beállítottam a double back tapre a visszát, inkább az, mint ez az unintuitív jobbra-balra szélhúzogatás az aktív alkalmazásban. -
thedivision2
aktív tag
válasz nggabi #19392 üzenetére
Na, nekem az AOD összes stílusa tűnt el, csak az egyetlen alapbeállítás van. Biztos jó dolog ez az AI, de magyar nyelven semmi nem működik, a Samsung billentyűzet szövegátalakítási cuccait szerintem sose fogja használni senki (mindemellett Gboard ezerszer használhatóbb). De aztán majd csak lesz benne olyan funkció, amit használok majd, mindenesetre örülök, hogy kaptunk ilyen intelligenciás szoftvert, kicsit kompenzálja a munkatársaimét...
-
Update-eltem, de nagyon nem tetszik, hogy sok mindent telepít, amit nem akarok, és nem lehet se leállítani, se letiltani ezeket. Pl van egy csomó voice nevű app:
* Hindi
* Vietnám
* Orosz
* Lengyel
stb.Ezek mind települnek, update-elődnek is,
és nem lehet egyiket sem letiltani.mod: közben meglett a tiltás az app listában, csak elsőre valamiért nem dobta ki a kereső ezeket
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dr V
őstag
Gondolom magyarul nem tud vagy?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
hanti
senior tag
A teljes változási lista!
[ Szerkesztve ]
-
gegekutas
aktív tag
Megjött a one ui 6.1
[ Szerkesztve ]
-
espista
senior tag
Lehet, hogy ez, vagy ilyesmi a gond: [link]
Romani ite domum!
-
TTom65
tag
Másik böngésző is produkálta a hibát. Gyereknek a telefonja volt az egyik ami mellett ott volt az enyém és az övé rendben volt.
-
hanti
senior tag
-
-
axlfsi
veterán
válasz TTom65 #19372 üzenetére
Hali! ... de, mintha egy ideje nekem is feltűnt volna, néha egész látvánmyosan megáll az adatforgalom. Ma délután is, egy olyan vasútállomáson, ahol alig voltak és mindig jó a térerő. ... néztem is, hogy most ez mi. Aztán 5-10 perccel utána, magától javult
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
TTom65
tag
Helló. Találkoztatok olyan hibával, hogy ha mobil interneten vagytok nem nyit meg minden oldalt a böngészőben viszont ha wifin van akkor gond nélkül megnyitja őket.
-
nylacika
aktív tag
Kedves Mindenki! Elhagylak benneteket, váltottam egy Honor Magic V2-re! Köszönöm az eddigi támogatást, segítséget! Biztos vagyok benne, hogy még visszatérek, ha nem is S22-re, de Samsungra! Azért a Watch 6 Classic megmarad! Még egyszer köszönök mindent! Nagyszerű csapat vagyunk, vagytok!
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
TTom65
tag
válasz forintuser #19367 üzenetére
Eddig semmi nem jött.
-
forintuser
őstag
Más is kapott ilyet?
Holnapkészítést vállalok.
-
pontyos
senior tag
válasz guriga1234 #19363 üzenetére
Nincs, idáig sem volt és működött. Hosszú tap, karikázás és dobta fel a Google találatokat.
Uh sorry - működik!! Elnézést 😊😊
[ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy az intelligens kép kivágása, vagyis a bekarikázós keresés nem működik. Tudja valaki, hogy le lett tiltva, vagy az új frissítés óta miért nem működik? Ma kirándulás közben, virágok neveit kerestem volna, és sehogy sem sikerült. Ez egy marha jó funkció volt. -
guriga1234
addikt
válasz TTom65 #19358 üzenetére
6 dolog nagyon hiányzik a cikkből, hogy csak a leglényegesebbeket említsem:
1: link a bejelentésre
2: mekkora kapacitású aksit tölt fel 9 perc alatt 80%-ra
3: mennyi idő kell a 100%-ra való feltöltéshez
4: mennyi ideig tudja tárolni
5: milyen hőmérsékletek között működik
6: mekkora a mérete és súlya egy ugyanakkora kapacitású LiIon aksihoz képest -
TTom65
tag
link Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből bármi kézzelfogható.
-
Dr V
őstag
Sztem nincs vele gond, nálam hozza, amit elvárok tőle. Igen, jobb a Snapi, de hétköznapokban nem hiszem, h számottevő különbség lenne.
Ha tehetném S23U-ra váltanék, de nem ér annyit nekem most a váltás. Ha neked belefér, az talán jobb lenne, de a 22-re sem hiszem, h panaszkodnál.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Injun
senior tag
Az Exynos prociról szinte csak rosszat lehet olvasni.Mennyire működik ennél az ultránál?Van vele gond?Megéri beruházni egy S22U-ra?
-
-
subset
senior tag
Kint van az áprilisi rendszer és google play frissítés...
Használj Te is szabad szoftvert !
-
TTom65
tag
link Helló szerintetek ez nálunk is van? Hallottatok róla?
-
szilasz007
aktív tag
válasz Markizmark #19290 üzenetére
Kösz, hogy leírtad mit tud még! A kép alapján történő intelligens keresés az pl hasznos. Ha sikerül sok sok ilyen extrát lefejleszteniük, még a végén meg fogja érni érzésem lesz.
Aminek én nagyon örülnék az egy igazi "intelligens" asszisztens. Pl Mikor googlinak mondom kapcsolt le az kerti dugaljat, és a kertet nem érti meg, viszont lekapcsol mindent gond nélkül, na akkor sírok. Egy gondolkodni képes, igazán értő asszisztens jó lenne.
-
gyu70
tag
-
Locutus
veterán
válasz subset #19340 üzenetére
Állítólag a 6 meg a 6E is problémás.
Sima AC wifi-n 5Ghz-en nekem sincs gondja. De a fentiekkel dobálja le random.Amúgy az is érdekes, hogy én amíg a technicolor szintén 6-os wifijét használtam a telekomnak, addig nem votl ilyen gondom. Csak mióta a kaonos 6E meshek vannak, azóta dobálgatja. Szóval valami gond mindkét végen lehet.
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CP111
tag
válasz subset #19340 üzenetére
Érdekes hogy csak az s22 ultrákkal van gond. Bármelyik másik mobil azonnal csatlakozik!
Ez mobil hiba lesz és nem router!
Router topikban senki nem tudott segíteni!Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Locutus
veterán
r/samsung -on keress rá hogy wifi6 Van bőven topik sajnos...
De ja, talán a workaround nem ennyire radikális, hogy le kell cserélni a telót. Valszeg elég lenne a 6ghz-es sávot letiltani a routeren, tehát hogy ne 6E legyen, és onnan már stabil lenne. De elég szomorú olvasni, hogy már 2023 elején is voltak ezzel gondok, és úgy tűnik azóta sem javították samsungék.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
CP111
tag
válasz Locutus #19334 üzenetére
Jelen!!!!
NA VÉGRE VALAKI MÁS IS akinek a wifi6-tal sz@rakodik a teló!!!!!! Mióta Xiaomi wifi6 router van, azóta nyögve nyelős sokszor h.rácsatlakozzon!!! 2 db s22 ultra is van itthon és mindkettő kaka! Bezzeg az s10+ és az a53 5g és 2 db laptop meg egy droid média lejátszó azonnal csatlakozik! Érdekes h.egy újabb mobil meg küszköd, a 8 éves laptop meg azonnal csatlakozik rá!
Agyaltam rajta h.lecserélem egy s24 ultrára.....de ezek után h.íord h.azzal is kaka....felejtős! Lehet váltok ájfos 15-re. Hátha azzal nem lesz gond!Ultrásoknak vagy nem azoknak is van hasonló gondjuk? Mert akkor a procit ki lehetne zárni vagy éppen nem.
Dobsz linket h.hol olvastad a wifi hibákat?[ Szerkesztve ]
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Locutus
veterán
Wifi6E-vel nincs másnak gondja S22U-n?
Mióta Kaon Mesh wifim van, állandóan azt csinálja, hogy fel van ugyan csatlakozva 6E-re, de ledobálja 6-ra, vagy 5-re, vagy teljesen le a wifiről 4G-re, majd vissza. Aztán megy egy darabig, de ha pl helyet változtatok, megint nekikezd. Mindeközben meg S20FE, A52, meg 3 féle laptop, tv stb mind hibátlanul stabilan van ugyanazon a wifin.
Egy gyors keresés szerint redditen kismillió S22/S23/S24 (és Fold, Tab stb) usernek van ugyanilyen gondja.
-
zoltan6
őstag
-
koxmatyi
tag
A legújabb frissítés óta sokkal jobban merül másnak is így van? Wipe cache megvolt pedig
-
koxmatyi
tag
Tudtok ajánlani valami helyet Bpen ahol a hátlapot kicserélik úgy,hogy a garancia megmaradjon? Kb mennyi lehet egy ilyen csere?
Tactical tok 1 esre vizsgázott 1.2 méter magasból vs viacolor -
becenevem
aktív tag
Mindenkinek más a szokása.
Ahol csak lehet mindig gyorstöltésen. Ha 90 felett vagyok bent a cégnél, akkor pihen az indukcióson.Kocsiba ülök, töltöm. Bicajozok a Locus Map miatt töltöm.
Úgyhogy a saját tapasztalatom azt mondja, hogy kibír valamennyit. Fogalmam sincs mennyit.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz adamka1313 #19311 üzenetére
Vezeték nélkülin szoktam mikor itthon vagyok, amúgy meg egy sima 900mA töltőn. Ha hirtelen mennem kell valahova és kell a gyors töltés, akkor pedig van egy 25W-osom.
sweetlou6.wordpress.com
-
Laraxior
titán
Lassu toltes, egesz ejszaka rajta van, mindennap. Igaz sose merult még le, es sosem toltottem még gyorssal.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Taci
addikt
BREAKING: One UI 6.1 update to bring AI features to Galaxy S22, Z Flip 4, Z Fold 4, Tab S8
[link]This update will bring several Galaxy AI features listed below:
- AI-Generated Wallpaper
- Browsing Assist
- Chat Assist
- Circle to Search with Google
- Edit Suggestion
- Generative Edit
- Interpreter
- Live Translate
- Note Assist
- Transcript Assist -
TTomax
félisten
Samsung gyorstöltő (45W) , este lefekvés elött egy óra se kell neki 100%,másnap estig birja,sosem hagyom töltőn.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ace05
senior tag
Nálam kb maradni szokott kb 40-60 % így másnap reggel töltöm mindig, mikor készülök munkába. Alin rendelt samsung 45w-os töltőt használom. Nem tudom, hogy eredeti vagy nem, de jól működik. Gyors töltést kikapcsolva szoktam használni, így kb 1 óra elég szokott lenni. Mikor nem, akkor bekapcsolom a gyorstöltést, de az ritkán van.
[ Szerkesztve ]
-
adamka1313
tag
Kérdés!
Ki mivel tölt? Én éjszaka(rutinnal) akku védelem bekapcs majd ébredés elött kikapcs 10W lassu töltővel.
Viszont szerettem volna venni egy gyorsabb töltőt ha napközben fel akarnám tölteni. Gyári samu 45w nem feltétlen szerettem volna megveni az irreálisan magas ára miatt ezért utánna néztem hogy a 25w töltés sem sokkal lassab (max. 7-8 perc) ezért találtam nagyon jó áron egy töltőfejet ami specifikációkban tudnia kéne a gyorstöltést. [link]
Viszont nem úgy működik ahogy elvárnám, sajnos 15w-nál ez sem tölti gyorsabban az ultrát bármenyire le van merülve az akku. Párom xiaomi 11i telefonját viszont simán tölti 20-25W között szóval a töltő tudja a telljesítményt.(5A kábellel)
Be van kapcoslva a gyorstöltés a beálításokban elvileg semmi nem kéne h korlátozza, ha bedugom meg is jelenik a kék karika a super gyors töltés felirattal de nem megy 15.2w fölé... mi lehet az oka ?S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
TTomax
félisten
válasz TODI1111 #19309 üzenetére
Egy személytöl igen... a történet egyszerü... rendelt 2őt valahol ahol akciós volt...aztán az nem nagyon akart megérkezni,erre rendelt máshol egyet(meg egy tokot is), és mind megérkezett végül mire eladta a telefont...én is szoktam igy járni,az asszony már azon röhög hogy ha több cuccot rendelek a telefonhoz akkor biztosan eladom...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok!
Holdfotót hogyan kell csinálni ezzel a csodával? Tudom, hogy az elkészült kép 90%-a kamu, de akkor is jól néz ki. P60 proval csak rázoomoltam, felismerte, akár még a holdsarlót is, és csinált egy egész vállalható képet. Ez viszont úgy viselkedik, mintha nem ismerné fel az algoritmus a holdat. Vagy itt csak teliholdnál működik?
-
TTomax
félisten
válasz TODI1111 #19305 üzenetére
Annyira van ilyen hogy 3x2 darabot vettem itt aprón. Azért ennyit nem adnak oda csak úgy a telefon mellé.
-
janaman01
addikt
Sziasztok.
Tudom nem ide való de hátvalaki tud rá megoldást.
A telón 2 db google fiók van, a google fotókban mindkettő tárhelyére feltölti a képeket, egyszerűen ha kijelölöm hogy ugye az egyikre ne szinkronizáljon, akkor a másikra se. Ilyennel már találkozott valaki?/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
TODI1111
veterán
válasz cinikis #19303 üzenetére
Tényleg jóindulatból kérdeztem. Én például amikor 22 ultráról váltottam 23 ultrára akkor arra [tettem] fel a megmaradt fóliát. Más készüléknél pedig mikor váltottam és volt plusz fólia azt odaadtam a készülékkel grátiszba.Ezért nem jutott eszembe,hogy másnak esetleg hever a fiókjában egy ami nem kell neki.
-
cinikis
tag
válasz TODI1111 #19302 üzenetére
Nem értem a vehemens,hirtelen hozzászólásod,de hátha tényleg jóindulat ól írtad,csak tapasztalatlan vagy
Van aki dupla csomagot rendel és az egyiket átadja pl.
Vagy már nincs meg de a fólia megmaradt.
Mindkettő esettel találkoztam már,ezért ez tapasztalaton alapuló kérdés,felvetés. -
cinikis
tag
Esetleg üvegfólia lapul valakinél eladó?
Whitestone Dome Glass vagy Spiegen.
Vasárnapi munkábatekerős perec nem tett jót a fóliámnak,de megint bebizonyosodott hogy kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Projektor topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest