- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Elore is elnezest a hulye kerdesert. Van egy hasznalt s22 ultram. Mar az elejen feltunt, hogy olyan, mintha lenne benne valami pici dolog, ami mozog, ha a telefont elkezdem erosebben razni Azert nem zavart, mert van egy s23-am is, es az is ugyanilyen, de mas telefonokban ilyet nem ereztem. Funkciokban nem vettem eszre eddig semmi hibat. Valami tapasztalat, hogy mi lehet ez?
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Hoes
aktív tag
Be tudom valahogy állítani, hogy ha zárolt képernyőnél írok jegyzetet a tollal akkor automatikusan elmentse amikor a tollat visszateszem a helyére? Nem találtam erre beállítást.
-
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19788 üzenetére
Az eSIM ről nem tudok nyilatkozni . . . Hamarosan majd bemegyek hozzájuk és intézni akarom , ugyanis Dominós vagyok és már van erre is lehetöség .
Nekem még csak két hete van meg és tesztelgetem . . .
Annyi bajom már van vele , hogy mióta nálam van már 3x eldobta a kártyát . . Ez nem normális . Ilyen még soha nem volt .
A másik nagy bajom vele , hogy ha gépről kábelen fájlokat mozgatok ( főleg ha sok van egy mappában ) állandóan leszakad , vagy be sem olvassa . . . Ez soha nem volt a korábbi telefonjaimmal . Szóval igazán nem felhőtlen az öröm . .
Azt már nem is említem ( nem telefon hiba ) , hogy Andrid 14 nél van egy két alkalmazásom , köztük a régi kedvenc SmartKeyborad billentyűzetem már nem kezeli ez a szoftver . .
Mi lesz még , mert megyünk előre verzió számban . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
lcee79
addikt
válasz gjoco1 #19787 üzenetére
Nekem egész eddig telekom volt, annak volt térereje, vodánal az irodámban és az egész épületben nincs.
Itthon fullon van.
Nekem 1 sim, de az eSim, azt nem tudom ilyen szempontból előny v hátrány. 🙂
Ja és errefelé nem nagyon van vodafone 5g, úgyhogy már mikor váltottunk pár hete, már akkor levettem 4G-re.
Nekem a telefon megvan 2 éve de most kezdett zavarni ez a merülés.Meg ami nagyon merítette az a 4k videózás és fényképezés. Azzal pár óra alatt majdnem nullára merítettem múltkor a tropicariumban.
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19786 üzenetére
Persze , kell idő a teljes diagnosztizáláshoz . . Legalább két töltés után már pontos lesz . Már amennyire ezek megtudják saccolni .
De iránymutatásnak jó . De szerintem is , ha nincs beragadva semmi app , akkor minden bizonnyal a hálózat gyengesége szívja Erőlködik . 5G t állítsd át ! Nálam is hasonló gondok vannak . A Telekomnál is és a DIGI nél is . Meg hát két SIM is odaver ám . .
Szokatlan nekem is a Note 10 plus után , hogy sűrűbben kell töltenem . Viszont a Note 20 U tól egy hangyányit jobb . .
Ez van . . Majd megszokjuk . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
lcee79
addikt
válasz gjoco1 #19785 üzenetére
Közben mivel elég gyorsan meríti a hálózat gyengesége a telefont, felraktam a battery guru programot, és már sikerült is annyit töltenem, hogy írjon vmit az akksi állapotáról. Azt írja, hogy 85%-os és jó... (eleinte nem ír adatot)
Mondjuk nem tudom az mennyire jó,
Ez majd még finomodik napok alatt gondolom, de kb ennyire "saccolja" a program.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
-
lcee79
addikt
válasz gjoco1 #19778 üzenetére
Régebben régi telefonokon mindig mutatta, hogy a fogyasztásban mennyit fogyaszt a hardver
bluetooth, wifi, a telefonhálózat stb.
Mostanság már ezt nem mutatja, pedig nem csak a szoftverek fogyasztanak.A Wipe Cache nem töröl le semmi programot meg amit utána vissza kellene rakni, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19779 üzenetére
Azt nem is néztem hová rakja , mert amikor elkészúlt felkínálta nálam a megosztási lehetőséget és azonnal reflexből el is küldtem magamnak Emailben . . .
Én félévente [megcsinálom] ha el nem felejtem . . .
Most hogy beszélünk róla le is futtatom . . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
lcee79
addikt
válasz gjoco1 #19778 üzenetére
Szia!
Köszi a segítésget.
Csináltam hibajelentést, de elugrott, nem találom, hova rakta.
Nem csináltam ezen a telefonon még wipe Cache-t, amióta megvan azóta használom, nem volt semmi olyan hibám, ami miatt csináltam volna
Sőt ezelőtti telefonomnál sem
Régebbi telefonoknál viszont jó sűrűn, az még akkor volt amikor 4-5-6-os android volt.
de akkor még routoltam stb, de leszoktam róla.
Nem volt kedvem a jól belakott telefont, fontos beállításokat újra csinálni.
Most wipe cache-t milyen módszerrel kell csinálni?Köszi!
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19776 üzenetére
Igen .
A telefonon a fejlesztői beállításoknál ban egy " Hibajelentés " menűpont . Arra ránymva készít egy fájlt , amit be kellett másolni ebbe a PC s alkalmazásba és ott lehetett megnézni . Marha régen használtam és el is tökítettem . .Most gyorsan lefuttattam és egy ilyen fájl lesz , amit elküldesz magadnak . .
Csak az " elemző" cuccot kellene valahogy beszerezni.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz lcee79 #19771 üzenetére
Próbáltam neked megkeresni , de a laptopom újrahúzásakor eltűnt . .
Próbálj már rákeresni : Batstat Ez az alkalmazás gépről használható és megmutatja nagyon részletesen mi szipókázza az akkud .
Bocs , de hirtelen ennyit tudtam . De hátha ezen a vonalon el tudsz indulni . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Akksi kapacitást szerettem volna leellenőrizni, de nem találtam működő megoldást
A neten szinte mindenhol ezt írták *#*#4636#*#*
de ez nálam nem működik (lehet hogy snapdragon prociknál jó, vagy nem tudom)
Mostanában kicsit gyorsabban merül, gondoltam megnézem, hány %-os
vagy vmi olyan app is van biztos ami jó erre, de én nem találtam meg.
(persze azóta mindenképp gyorsabban merül, mióta vodafone-os lettem, és itt az irodában 0-1 a térerő )Tud valaki működő megoldást erre a kérdésre?
Köszi!
-
válasz adamka1313 #19769 üzenetére
Nekem volt S21U-m és S22U-m is, és utóbbinak volt jobb az akkuja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
adamka1313
tag
kb 1 hét de soha nem is volt jobb...és nem is lesz. feleségem s21 ultrája kb 1-1.5 órával több képernyőidőt tud(Igaz ott az aksi is uj) de alapból ujkorában is kevesebet tudott. az Exy 2200 ennyi tud
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
OPiiPO
veterán
Hány nap kellhet mire betanul az akksikezelő Egyenlőre a teljesítménye nem jobb mint az S21 Ultráé.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Dr V
őstag
Van itthon egy Dell C-s dokkolóm. Telefont rádugtam tölteni, kiírta, h képernyő csatlakoztatva. Most a monitoron van a kép, telefon megy touchpad és billentyűzetként szolgál. Számomra ez új volt, de nagyon jó funkció
[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
gjoco1
addikt
válasz OPiiPO #19763 üzenetére
Valójában én pedig feketét akartam , mert eddig minden Samum az volt , de ez amit megfotam (szintén az apróról ) nagyon jó kondíciókkal rendelkezett , így bevállaltam . . Élőben nem is néztem utána , de egyre jobban tetszik . .
Bár nem sokáig gyönyörködöm benne , mert úton vannnak a tokok rá és elfogja takarni . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
pilu01
senior tag
válasz polonic #19749 üzenetére
Itt is burgundy!
Májusban vettem jófogáson 100e-ért, törött kijelzővel, és
Regalaxyban újítottam fel, köszönet itt is gyuri81 fórumtársnak, 30e-ért.
130 ban megált, nekem ezért az összegért full bestbuy a mai napig.
Rendeltem hozzá egy clear view tokot a CopyGo.hu oldalról, illetve fóliákat előre hátra
Aliról, másfél évig amíg frissítéseket kap nekem szerintem marad, jobbat úgysem kapok ennyiért. -
-
subset
senior tag
Nem lesz baja az "ultra gyors töltéstől" - mert a samu gondoskodott róla, hogy az olyan user-ek is, akik állandóan "ultra gyostöltenek" is aránylag hosszú akku élettartamra számíthatnak. Egyszerűen visszavették ennek a "teljesítményét" - sokak felháborodására.
Én tök egyet értek vele, vegyen saomit vagy valami kínait akinek nincs +(n+1) perce feltölteni a samsungját.Használj Te is szabad szoftvert !
-
Diokhan
addikt
-
ace05
senior tag
válasz adamka1313 #19751 üzenetére
Két hét. Fentebb írták, mivel nem vagy fizetős így lassabban dolgoznak.
-
adamka1313
tag
-
gjoco1
addikt
Üdv !
Mai nappal beléptem egy 12/256 os burgundy S22U val . . .Látom vannak régi Fórumtársak is . . .
Sziasztok !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Dr V
őstag
Kábellel volt gondom.
Alzáról vennék másikat, tudtok ajánlani beváltat? 1,5m küröli kéne, a C-s vége derékszögű legyen, elég, ha a gyorstöltést tudja.[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
válasz adamka1313 #19742 üzenetére
Baszki, most néztem rá a szervíz munkalapra. Kaptam új hátlapot, aksit, usb panelt. Usb panel, gondolom az alsó daughter board-ot értik.
Csutkán 0% töltésen volt, remélem nem lesz baj, hogy ultra gyors töltéssel feltöltöttem.[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Visszakaptam ma tmx-től a telómat. Egyenlőre minden ok, úgy kaptam vissza, ahogy beküldtem. Nem telepítették újra.
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz TTomax #19718 üzenetére
Szerintetek egy ilyen tmx-es szervizelés mennyibe kerülhet? Elvileg már nem garos a telefon, mert 2 év 2 hónapos céges.
Gondolkodok rajta, hogy be kéne küldeni, mert ettől a wifi6e eldobálástól agyvérzést kapok, ráadásul mostanában egyre többször a mobilnetre sem talál rá, csak újraindítás után. Nemtom mit csinálnának vele egyáltalán.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Diokhan
addikt
-
Gábor001
tag
Sziasztok!
Kontaktos lett a csatlakozóm, van tippetek arra, hogy hogyan lehet kitisztítani? Hátha az még segít rajta.
Köszönöm!
-
Dr V
őstag
Újabban a megszokott töltőmmel csak lassan tölti, van ötletetek, h mi lehet a gond? Próbáltam már takarítani az usb-t de sztem nem az lesz a gond, mert gyári fejjel megy rendesen a töltés.
-
TTom65
tag
Szíasztok. Ma jelentkezett egy hiba, egyáltalán nem adott semmilyen hangot ki a telefon, zene, hívás, stb. ülésen és hangszoron se volt hang. Hangerőhőz nem nyúltam előtte, utána teljes maxra és minimumra lett többször próbálva, de nem változott semmit. Ki lett kapcsolva a telefon (2 naponta van kikapcsolás) és utána megjavult. Ti találkoztatok ilyen hibával?
-
Sun777
tag
válasz adamka1313 #19699 üzenetére
Nem leráztak, segíteni akartak. Protokoll. Sok olyan eset van, amit távolról meg lehet oldani, de nyilván ezek nem azok, ezek javítást igényelnek amit el is szoktak ismerni.
Csak sokan vannak, gondolom, akik szoftveres hibákkal vagy saját user errorral is azonnal szervizbe küldenék a telefont (most nem rátok gondolok,de ismerősi körben gyakran látom), nyilván ezt szeretnék csökkenteni.
Ahogy megállapítják a hiba tényét, pl. nálam a gyenge akkumulátort, már intézik is a szerviz futárt.
ace05: nem küldenek semmit, a telefont be kell csomagolnod a gyári dobozába (ha nincs meg akkor másik dobozba), a futárnak a dobozt és a papírokat adod át. Ugyanakkor ez elegendő, nem kell duplán csomagolni. Mert ő ezt a telefondobozt behelyezi egy műanyag zacskóba, illetve ládába amit le is ragaszt és lepecsétel. A láda profi, belül szivacsokkal bélelt. Nem fog sérülni.
Így is fogja visszahozni. -
-
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Csatlakoztam a táborhoz egy Telekom által felújított darabbal, lehet, hogy lesz majd néhány kérdésem
Üdv mindenkinek!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
TTomax
félisten
Megérkezett a telefon a tmxtöl.... hibátlan karcmentesen ahogy jött megy is tovább rejoyra,el is köszönnék a topiktól... egy nothing 2a lett az utód,amire nekem kell bőven elég az is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Dr V
őstag
Samsung böngészőben hogy működik a fordító? Eddig kb semmit sem fordított le olaszról...
Olasz, angol van letöltve.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
A szerviz módot csak pár éve vezették be, előtte minden esetben legyalultak mindent a telefonról (friss rom-ot toltak fel).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TTomax
félisten
válasz pilu01 #19712 üzenetére
Az érdekes, eddig nálunk minden szerviz módba rakott telefon (akku, kijelző cserék) szerviz módban jött is vissza... hm, úgy látszik attól függ éppen ki szereli,nincs kialakult protokoll....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ace05
senior tag
Visszatértem a redmi note 4 telefonomra, hogy tudjak telefonálni, míg visszakapom az ultrámat. A Ferrariból Trabantba visszaülés hasonlaton kívül, a benne levő snap 625 soc már elavult, de basszus, energia felhasználásban köröket ver az Exynos 2200 soc-ra. 1 órás sot-nál 2,5 napja megy és még van hátra vagy 30% aksi idő.
-
TTomax
félisten
válasz pilu01 #19706 üzenetére
Nem teszik abba ,azt csak akkor teszik ha alaplapot cserélnek,amúgy szerviz módban hagyják.
-
-
ace05
senior tag
Most jött érte a futár. Lementettem az adataimat smart switch-el laptopomra, karbantartási módba raktam, jól becsomagoltam a jótállási jeggyel együtt a dobozába. A tmx egy jól kibélelt műanyag dobozt küldött érte, így nem aggódom, hogy bármi baja lenne a magyar posta általi szállítás közben.
-
adamka1313
tag
Régebben olvastam valahol, hogy a samsung majdnem minden szétszedős garanciális javításnál cseréli az akkumlátort is ha az már több éves. Ez mennyire lehet igaz ? Vagy direkt mondanki kell hogy naponta többszer kell tölteni az akkumlátort? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban valakinek ?
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
ace05
senior tag
válasz adamka1313 #19699 üzenetére
Mert el van használódva a usb.c port, így picit nehézkes a telefon töltése. Valószínűleg az én hibám mikor adapterrel hallgattam, biciklis edzés közben a vezetékes fülesemet. Ezért is tértem át buds 2 pro-ra ősszel. Visszatérve rá, gondolom egyszerűbb az alsó alaplapot cserélni, mint a forrasztással szarakodni. Az aksin futtattak távolról tesztet, azt mondták, nem látnak benne hibát, de beleírják, hogy cseréljék azt is. Bár úgy gondolom nem fogják kicserélni, amilyen hangsúllyal mondta az ügyfélszolgálatos.
-
TTomax
félisten
válasz TTomax #19700 üzenetére
Azért a garanciális ügyintézést mérföldekkel lassabb mint a fizetős szolgáltatásuk.Egy hete elvitték a telefon,de még mindíg semmi...ja de kérték a gari jegyet amit nem is értettem hiszen az imeiből kb tudhatnak is mindent,de a telefon mellé egyébként is becsomagoltam, sőt járt is már náluk a telefon regalaxyban...de még semmi hír ....Mindegy ha megjavitják adom is el,vettem egy Nothing 2a helyette....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest