- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz painkillerx #11099 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
painkillerx
tag
Páran irtátok hogy a juliusi update utan nem mukodik az NFC fizetés Google Walleton. Még nincs ra valami javítás? Apum telefonján is ez a gond, jul 22 a frissítés utan nem felel meg a telefon a fizeteshez.. most akkor csak várni lehet? Milyen gyakran van frissítés?
-
leweegee
aktív tag
válasz Parallaxis #11095 üzenetére
Szerencsére nem vagyunk egyformák, más dolgokat tartunk fontosnak. Én amit javulásnak érzek az az üzemidő és a képek minősége, ezekkel nagyon nem voltam kibékülve, sőt visszalépésnek éreztem a p30 után az s21-et... Persze hasraesések nincsenek, csak simán megvan a megérte faktor.
Ne nőj fel! Csapda!
-
őstag
válasz Zozo0525 #11089 üzenetére
Elvileg megkapja a következő androidot, és utána még egy évig a biztonsági frissítéseket. Emlékeim szerint utána is lesz bizt. frissítés, csak ritkábban. Ha mindez így megy, akkor én valószínűleg 2025 vagy 2026 elején fogok váltani.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
csorbajeno
veterán
válasz tome0001 #11092 üzenetére
Nekem az egyetlen szemmel látható különbség a 3x zoom kamera optikai/hibrid mivolta. Az azért látszik egy S23-mal összevetve, de onnantól, hogy az 10MP-ről skáláz fel 12MP-re, az S21 meg a 64MP-be kroppol bele a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz lesz, de 10MP-n az S22-24 élesebb képet ad. Ezt az egyet sajnálom, de ennyiért még nem cserélek.
Az S9-emben még a gyári akku van és év elején, amikor beugrott elsődleges telefonnak pár napra, akkor éreztem, hogy gyengül az akkuja. Ha ez is kibírja azt az 5 évet, mint az, nekem már jó lesz, így nem tudom mennyi egy akkucsere -
tome0001
senior tag
válasz csorbajeno #11090 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok. Szerintem az utobbi par évben lelassult a szeriak közötti többlet, igy nem eri meg minden evben az újra valtani. En is 3-4 évente tervezek telot cserelni innentol, es en soha nem is veszem meg aranyaron a legujabbat, inkább az aktualis elott egyel levo szeriat. Ha most telot cserelnek, az s23-at vennem, es szerintem nem lenne hu de nagy különbség az s21-el szemben.
A 2,5 eves s21-emre egy akksicsere raferne, de huzom meg.
Valaki csereltetett mostanaban akksit? Mennyi egy akksicsere most Samsungéknál? -
Zozo0525
őstag
válasz csorbajeno #11090 üzenetére
Ó köszi szerintem akkor visszatérek
-
csorbajeno
veterán
válasz Zozo0525 #11089 üzenetére
Ha jól tudom, akkor igen, az A15-öt még megkapja, de utána már csak biztonsági frissítéseket kapunk. Én, ha minden a tervek szerint alakul, akkor S26-nal fogok váltani, amennyiben az ki fogja elégíteni az igényeimet.
Egyébként az S21-et semmiben sem érzem kevésnek még egy S24-el való összevetésben sem. -
Zozo0525
őstag
sziasztok.
S21 megkapja még az android 15-t? érdemes becserélnem egy ilyenre azért érdeklődöm, még mindig tetszik a mérete és tudása miatt -
veterán
válasz Avayasoft #11079 üzenetére
Ahogy írják 10000mAh kell neked. Ezzel kb másfélszer töltheted fel. 10000mAh ugye 3,7V al jön ki, de telefon 5V-ot vesz fel.
Ne a legalja (6-7 ezer alatt) kategóriából válassz, mert vagy nem lesz hosszú életű, vagy az ígért kapacitás közelébe se jár.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
SztiviVander
őstag
Van negy vezetekes powerbankom, egyik se tolt 10w-nal gyorsabban (5V/1.5-2A). Sot meg a halozati adaptereimbol is csak egy van ami 25w-os szupergyorsat tud, szoval az ido igazabol nem rosszabb ezzel se. Az egyik dyras powerbank tud wirelesst is, de az max 5w-al tolt, na azzal a 3-4 ora tenyleg lassu lenne. Amugy 43%-ot toltott bele egy ora alatt ugy hogy abbol 30-40 percet ment a kijelzo (leveleket olvastam, irtam), 50%-on van a powerbank. Szerintem ez teljesen vallalhato. Ha le van teve nyugiba akkor ennyi ido alatt olyan 60% felett jarna, de hat egy powerbank pont azert is kell mert hasznalni akarom a telot es nem az adapter mellett ulve, ugy viszont a telefon fogyaszt is toltes kozben.
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
Köszönöm.
Kinéztem egy "kis" 5000mAh bankot amit jónak gondoltam de így már lehet gyenge lesz esetleges 1+ töltésre.
Viszont nagyobb méretben meg annyira kicsik az árkülönbségek, hogy gyakorlatilag mindegy.
Azért is kérdeztem a töltési teljesítményt mert minél rövidebb idő alatt szeretném ha végezne a töltéssel.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Avayasoft
tag
-
Ceree
senior tag
válasz SztiviVander #11081 üzenetére
Ez a magsafe megoldás mondjuk jopofa. Egy 10 centis kabellel viszont feleannyi ideig lenne rajta es melegitene a forrosagban.
Nekem a "zavar" rovidsege tobbet er, ezert irtam le a sajat tapasztalatomat.Másolat_eredetije
-
SztiviVander
őstag
Nekem most pl az van rajta, mert elfelejtettem este feltolteni, reggelre kikapcsolt, most meg kell.es nem akarok a tolto mellett uldogelni.
Altalaban akku kapacitas * 1.5 az eleg egy teljes tolteshez.
Nekem ez van, untam a madzag log a zsebembol dolgot, bar a lehetoseg ennel is adott. Persze ehhez kell egy magsafe gyurus tok is, Viszont nem zavar semmiben, zsebbe is befer, kicsit nehezebb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Ceree
senior tag
En is a 10esre szavazok. Nekem van vezeteknelkuli is, igaz, csak 5w-tal tud ugy, de nem szeretem. Tapadokorongos, tehat rogzul a telefonhoz, igy nem mozdul el, de lassu es nem tudok fotozni a telefonnal, mert kitakarja. Masreszt nehez.
Ha hasznalni is akarom meg mindig inkabb a vezetekes tolto, zsebemben az aksi, telefon a kezben, toltson minel gyorsabban, annal rovidebb ideig kell szenvedni vele.
Te milyen elethelyzetben hasznalnad vezetek nelkul toltve?
Másolat_eredetije
-
Avayasoft
tag
válasz hódmaci #11078 üzenetére
Szia!
Maximum 25 w-tal lehet tölteni ezt a telefont, vezeték nélkül pedig 15 w-tal.
Szerintem 10.000 mAh-s powerbankot érdemes venni. Ezzel szerencsés esetben kétszer is tudod majd tölteni. Valamint szerintem ár érték arányban jobban megéri, mint az 5.000 mAh-s.
Amúgy ha én most vennék powerbankot, akkor már vezetéknélküli töltésre is képeset vennék.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy power bankot magamnak.
Mekkora kapacitású kellhet, hogy egyszer fel tudja tölteni a teljesen merült telefont?
Na persze a banknak is maradjon valami energiája. Nem biztos, hogy használ neki a teljes lemerülés
illetve hány wattos töltőre van szükségem az s21 esetén ha gyors töltést szeretnék vezetéken?S21 4000mAh
[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
slice14
veterán
válasz csorbajeno #11075 üzenetére
De még most se tudjuk hogy a Wallet fent volt és úgy futott hibára, vagy nem is volt telepítve (és a Google szolgáltatásoktól vártad el hogy a Wallet nélkül működjön az nfc fizetés)?
Mert nem mondunk ítéletet valamiről, ha úgy próbáljuk működésre bírni hogy nincsen meg hozzá minden feltétel hogy működjön.De korábban, amikor használtam, akkor minden gond nélkül működött.
És ez még a GPay vagy már a Wallet korszakban volt? Mert ha a Wallet-ében akkor az tényleg lehet hiba, de leginkább telepített alkalmazással tanácsos használni.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
veterán
válasz csorbajeno #11071 üzenetére
Volt már ilyen hiba hogy frissítés után nem ment Gpay következő frissítésig (XEH).
Úgyhogy én inkább skippelem ezt, és majd következő felmegy.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
slice14
veterán
Régebben míg Google Pay volt, addig ment app nélkül is, de gondolom már megköveteli a Google Wallet meglétét a készüléken. Ez szerintem nem hiba, hanem Fícsör.
-
Nimda
addikt
Nálam működik a frissítés után, elvileg yetteles, de független.
-
gyu84
tag
válasz Parallaxis #11069 üzenetére
Köszi, hogy megnézed
Akkor valószínűleg várni kell a következő frissítésre. -
Parallaxis
addikt
Ez nem CSC miatt van.
Átálltam Thai CSC-re, ami támogatja a Wallet-et és a hívásrögzítést is, de ugyanúgy hibát dob a Wallet.
Majd átraktam XEH-re és ott sem megy. -
csorbajeno
veterán
válasz SztiviVander #11067 üzenetére
Azt azért nem gondolnám, hogy figyelné, hogy milyen bank kártyáját próbálsz beregisztrálni, de az viszont számukra egyszerű(és valamilyen szinten logikus lépés) szoftver szinten tiltani a szolgáltatásokat. Biztos nem véletlenül nincs ott, ahogy sokáig itt sem volt.😕
Lehet, hogy az adott régióban törvénybe ütközne az adott szolgáltatás(pl. Kína), vagy csak még nem jutottak egyezségre🫤 -
SztiviVander
őstag
válasz Parallaxis #11064 üzenetére
Az szivas lesz, plane ha netan meg azt is figyeli hogy az adott orszagban milyen bankok vannak es egy ukran sek csc-hez (ott van walllet amugy) csak az ukran bankok kartyait fogadja el. De ez majd kiderul ha arra is megjon a google play update.
-
gyu84
tag
Ez érdekelne engem is, vagy legalább a Samsung Pay működne, de az nem megy az Indonéz régiókóddal.
-
zombei
aktív tag
Nekem SEK van, azzal eddig ment minden A41-en is. Az új frissítés még nem jött meg, úgyhogy arról továbbra se tudok nyilatkozni.
-
gyu84
tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy a legutolsó frissítés (G991BXXSCGXF4 / G991BOLECGXF4 / G991BXXSCGXF4, Google biztonsági javítás szinte 2024. július 1.) óta nem működik a Google Wallet, azt írja, hogy az eszköz nem felel meg a biztonsági követelményeknek?
Már frissítettem, minden Google Play szolgáltást. A telefon nem rootolt. Indonéz régiókód okozhatja? -
veterán
válasz SztiviVander #11058 üzenetére
Még nincs. Viszont nagyon válogat melyik wireless töltővel megy a gyors. Nagyon sok félét próbáltam, egyedül Samsung sajatjaival és egy noname Temus 1200Ft-os koronggal és egy szintén noname powerbankkal ami képes volt vezeték nélküli töltésre (mondjuk 1 hónap után elhalálozott akksija) ment a gyors Minden mással ~150-250mA csorog a töltés.
-
SztiviVander
őstag
válasz MadMancs #11057 üzenetére
És fent van már nektek a júliusi frissítés? Mert azzal már nekem is együtt mozog a kettő, én a frissítés előtti állapotról írtam. De ez a kapcsolósdi csak egy dolog, a lényeg az volt hogy baromira nem volt hajlandó vezetéknélkül gyorstölteni, a júliusi óta meg ujra igen.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz SztiviVander #11055 üzenetére
Érdekes, nekem csak ez jelenik meg:
De az kapcsoló ugyanaz mint egy szinttel feljebb a Vezeték nélküli gyorstöltés kapcsoló, szóval ha az be van kapcsolva, akkor ez is, ha nincs akkor ez sem.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
SztiviVander
őstag
válasz Magnat #11038 üzenetére
Nekem két cubenest magsafe vezetéknélküli 15W-os gyorstöltőm van (a magsafe gyűrűs tactical karbon tok miatt más töltő idegen fémnek érzi a vasgyűrűt és így nem tölti), egy asztali meg egy a kocsiban. Itthon ritkán használom, kocsiba meg ritkán nézem mennyi az annyi. Pár napja viszont feltettem az asztalira és feltűnt hogy azt mondja 3ó40p van vissza. mondom mivan? 1-1,5 óra szokott lenni. Nagy nehezen megtaláltam hogy valsz ezzel a csodás AI akkuvédő baromsággal együtt kerülhetett be az, hogy a "beállítások\akkumulátor\töltési beállítások" -nál nem elég bekapcsolni a "vez. nélküli gyorstöltést", mert még azon belül is lett egy külön kapcsoló (a kapcsoló melletti | jelből tűnt fel hogy almenüje lett) ami persze "ki" állásban volt. Mekkora logika, kétszer kapcsold be ugyanazt, hogy tuti biztos akarod-e Bekapcsoltam, de nyilván az se segített. Szokásos bugos samsung újítás. Most viszont a tegnap felrakott júliusi frissítéssel megjavult, most megy a gyorstöltés mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
TMH-ra kint a frissítés.
-
zombei
aktív tag
Sima S21 nektek, hogy bírja készenlétet ? (%/óra vagy egy este alatt mennyit merül)
Volte bug javítva lett már, érdemes kikapcsolni, vagy már mindegy ? -
jotzo01
tag
S21+, XEH, biztonsági javítás: június 1.
-
Magnat
veterán
-
Atomgoa
csendes tag
válasz Magnat #11038 üzenetére
tuti nem kerek valami a töltőddel (vagy a telóval?)
most ugyan épp 77%-on vagyok, de holnap reggel felteszem jó alacsony %on a direkt Samsungra tervezett "gyors"töltőmre (Spigen ArcField Flex) és megírom, mennyit ír ki,remélem nem felejtem el...
otthoni szutyok noname 6+ éves wireless ami biztosan nem tudja a 15W-t, 4 napja 13%-os töltöttségnél 3 óra 11 percet jósolt és végül 4-5 perc eltéréssel az annyi is lett
-
Magnat
veterán
válasz MadMancs #11042 üzenetére
Köszi mindenkinek, akkor nem pörgök a témán, jó lesz ha így tölt
Ricardo: nem ír semmit, sőt amit kiír idő, h mennyi idő alatt lesz tele az nem is lenne rossz, de mégsem lesz annyi ... egy ilyen töltőről van szó egyébként:
Sajnos a madzagos csatija elég ramaty állapotban van, már csak 1 Blitzwolf kábelem van ami hajlandó gyorstölteni, de szervizbe nem akarom beadni 1részt a várakozás miatt (semmi kedvem addig más telefonra költözni), másrészt a vízállóság miatt sem, így próbálom minél többet cordless tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ó az csak egy dolog hogy mi van töltőre írva. Ezer meg ezer töltőt vettem már 15-20W, elméletileg gyorstöltők. Gyakorlatilag egyedül Samsung sajátja, egy no name temus töltőkorong, és egy szintén no name powerbank volt képes vezeték nélküli gyorstöltésre. Többi az említett 4-6 óra.
-
-
Magnat
veterán
Üdv,
Érdeklődöm, aki vezeték nélkül tölti a telefonját, annak milyen sebességgel megy a töltés? Van egy Blitzwolf töltőm ami elviekben tud 15 wattot és a telefon is ennyit tud felvenni, de valahogy mégsem töltődik annyival, kell neki vagy 4 óra mire feltölti és kiírni és rosszul írja, mert ennél sokkal kevesebbet saccol (2 és fél óra körül talán).
Sajnos más ilyen estközöm nincsen, amivel keresztpróbát tudnék csinálni.Illetve az utóbbi időben elég gyakran kapom az üzenetet, h a Youtube gyakran omlik össze és eszi az akkut ami igaz is, ez előfordult másnál? (Cache- és adattörlés meg reinstall megvolt).
-
attila.86
tag
válasz Enigma1945 #11033 üzenetére
Méresd le előbb az AccuBattery nevű appal a mostani kapacitásod. Ehhez érdemes többször 15% alól teljesen feltöltemi nem túl gyors töltővel lehetőleg közben minél kevesebbet nyomkodva. Nekem így az új akku (97-98%) körül állt. Ez már objektívebb eredmény összehasonlítani, mint a kibír 1 napot kérdés. Egyébként az elővételes készülékemben novemberben cseréltek akkut, túl nagy ugrás nem történt. Addig megközelítőleg minden éjjel 100-ig töltöttem, így szűk 3 év alatt a tervezett 3880as kapacitás 89-90%-ára csökkent az AB app szerint, szóval nem volt jelentős degradáció.
-
helixP
nagyúr
válasz Enigma1945 #11033 üzenetére
Nálam vadi újan, a dobozból kivéve sem bírt ki egy napot
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok eppen most rendeltem meg egy samsung gyari akksit, ( sima 21 exynos ) es be is szerelik pottom 18 ezerért.
Egy gyári teljesen új akksi kibír 1 napot?[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Elég sok regalaxy-s S21 és társai telefon lepte el a piacot mostanában.
Érdemes lehet szerintetek most egy ilyenre beruházni?A legtöbben új az akku, elő/hátlap, kijelző, de a hardwer a régi. Lehet ennek valami buktatója?
Xiaomi 14T
-
SztiviVander
őstag
válasz Dantee_Mikoo #11027 üzenetére
Ha sikerulne raeroltetni (bar az odin nem fogja hagyni) akkor ugy kb teglaznad is a telefont. Nyilvan nem ugyanaz a fw van egy exynos meg egy sd architekturara. Usa telefonra nincs olyan hogy eu-s fw. Ota frissites meg akkor nem jon ha odinnal mas (de szinten usa) csc-hez valo fw van most rarakva. Gondom azert mert a gyari csc-hez nem, vagy lassan jott ki az upgrade. Megoldas: vagy raraksz odinnal a gyari csc-hez valo fw-t, vagy atirod a csc-t arra amilyen fw most van a telon. Utobbi nem jar factory reset-el.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz TODI1111 #11028 üzenetére
Ez így ebben a formában biztosan nem igaz. Ráadásul az azonos csoportba tartozó csc kódoknak azonos a firmware-ük.
Ezzel nem azt mondom, hogy amerikai készülékre fel lehetne tenni a magyart, mert ezt nem tudom, csak az érvben elhangzott állításra írtam![ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Én a helyedben egy gyári ROM-ot tennék fel rá, az valószínűleg megoldaná a frissítés problémáját, viszont ugrana a magyar nyelv teljes egészében.
-
TODI1111
veterán
"Ha egy amerikai régiós készülékre feldobok egy EU/magyar romot, azzal gondot okozhatok a készülékben?"
Én úgy tudom, hogy igen. A készülékre csak olyan romot lehet tenni ami ugyan abba a multi csc csoportba tartozik. -
Dantee_Mikoo
tag
Sziasztok, régebben már segítettetek Odin frissítéssel kapcsolatban, de újra érdeklődnék mert felmerült egy két kérdés.
Eredetileg annyi volt a problémám hogy egy briteknél vásárolt S21-ről kiderült hogy amerikai készülék, és emiatt nem jöttek rá frissítések, ezért a mai napig manuálisan kell frissítenem Odinnal a készüléket, mert nem ajánja fel sem a gyári SW update, sem a Smart Switch új frissítést, pedig akár hetek/hónapok óta megtalálható a Sammobilon is)
Ha egy amerikai régiós készülékre feldobok egy EU/magyar romot, azzal gondot okozhatok a készülékben? Természetesen a Exynos/Snapdragon miatti különbségek miatt vetődtek fel bennem aggodalmak. Többek közt a félig angol félig magyar nyelv miatt zavaró, illetve a Samsung Membersben "Samsung Members nem támogatott ebben a régióban. (9) " hibaüzenettel el se engedi indítani a szoftvert, és egy két diagnosztikai ellenőrzést végeznék a telefonon.
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb"
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Bekapcsoltam az always on display-t, de nagyon sotet.. hogy lehet fenyesebbe tenni?
-
slice14
veterán
válasz Enigma1945 #11021 üzenetére
Telepítés előtt is át tudod olvasni.
-
veterán
Mielőtt telepítenéd, a frissítési infóban ott a link.
-
slice14
veterán
válasz Enigma1945 #11019 üzenetére
Beállítások -> Szoftverfrissítés -> Utolsó frissítés..
-
Enigma1945
őstag
Hol tudom megnézni, melyik frissítés mit tartalmaz?!
-
attila.86
tag
válasz Gabesz87 #11013 üzenetére
https://www.alza.hu/spigen-neo-flex-2-pack-samsung-galaxy-s21-kijelzovedo-folia-d6293688.htm
Ez az, ami nagyjából azt a szintet hozza, ami gyárilag is rajta volt. Minden jól/ugyanúgy működik, de ütés ellen nem véd. -
Gabesz87
veterán
Milyen fóliát használtok sima S21-re, ami nem akadályozza egyáltalán az ujjlenyomat olvasást, és úgy egyáltalán a kezelést, görgetést? Mert hétvégén rakattam fel egy fóliát az Árkádban, de azóta úgy érzem, katasztrofális a használat, és az ujjlenyomat azonosítás.
-
Atomgoa
csendes tag
itt van TMHra is
-
slice14
veterán
válasz csorbajeno #11005 üzenetére
Ebből aztán nem lehet megtudni semmit. A szokásos bla-bla.
-
csorbajeno
veterán
válasz SztiviVander #11006 üzenetére
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #11005 üzenetére
a frissítés kiadási statisztikájukat
-
slice14
veterán
Jött XEH, de maradt májusi a biztonsági színt.
[ Szerkesztve ]
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz csorbajeno #11002 üzenetére
Nagyon köszönöm a tok javaslatot, igyekszem . (Kissé lemaradtam ezzel a feladattal.)
Találtam egy alkalmazást erre a célra a Power Widget személyében, majd amikor a Galaxy-ra is megpróbáltam feltenni, közölte, hogy nem kompatibilis vele .
Értesítési sávból ahogyan néztem van "szűkebb" és "bővebb" verzió. Előbbi valószínűleg jó lesz a feladatra, köszönöm. -
csorbajeno
veterán
válasz Fehérsólyom #11001 üzenetére
Én a gyári szilikon tokot csak ajánlani tudom és onnan vedd, ahol még kapható. Én sima S21-re már nem találok, de S21+-ra még lehet találni.
A gombokat nem tudom, hogy hogy tudod kitenni, de az nem opció, hogy az értesítési sáv egyszeri lehúzásával érd el? Mert ez esetben csak az ikonok sorrendjét kell úgy alakítani, hogy neked komfortos legyen.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Kettő kérdésben szeretnék segítséget kérni:
- Milyen szilikon tokot érdemes venni S21+-hoz és honnan?
- Hogyan lehetséges kitenni az asztalra a programok közé a Wi-Fi, Bluetooth, Mobil adatforgalom, Hotspot, Elemlámpa be- ki- kapcsolásának gombját? (Xiaomi esetén ezt Widget-el lehet és azon belül a "Gyorsfunkciók" kategóriában erre mindegyikre ott van egy-egy gomb/ikon mindössze ki kell választanom.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest