-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #11248 üzenetére
XEH-ra is. És dupla méret mint ami szokott lenni.
-
SztiviVander
őstag
válasz mhydas99 #11192 üzenetére
Azert azoknak a "tamadasoknak" a 99%-nak az alapja az egyugyu felhasznalo, azon meg semmilyen biztonsagi frissites nem segit. Olyat nem tudsz mondani hogy akar regi android os biztonsagi reset kihasznalva elloptak vki penzet (maximum urban legendakat), de olyan hogy a naiv es/vagy olvasni es ertelmezni keptelen ember onszantabol megadja az adatait, az napi tobbszaz eset. Android 10-es mix2s-en is fent van a kh app, teljesen nyugodtan hasznalom rajta, utolso biztonsagi frissites valami 2021-es... De ahogy mondtad, egyszerubb (es profitorientaltabb) uj telefont vetetni ijesztgetessel mint edukalni az embereket hogy ne a telefonja legyen az okosabb.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
-
SztiviVander
őstag
Nincs olyan hogy "letiltas elleni garancia", az csak egy ures igeret/bullshit egy ismeretlen embertol. Es ha nem fizeti a reszletet a szolgaltatonak (akinek mellesleg tobb eszkoze es ugyvedje van behajtani mint neked) es letiltjak a telod akkor majd neked biztos visszaadja az arat. Persze. Ezt ugye te se hiszed el... Mehetsz majd polgari pereskedni maximum. Eleve aki ilyet kiir az alapbol gyanus, mivel mar az elejen hulyenek probal nezni.
Szoval ez a suket duma ne legyen szempont telo vasarlasnal.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz tome0001 #11165 üzenetére
Szerintem itthoni boltokban mar keves lesz a jo uveg, tul regi a telefon mar ahhoz.
Nekem ez van rajta 2.5 eve, sehol se jon fel, gyakorlatilag lathatatlan (tokban a kijelzo szele sem latszik). Persze ehhez zsir es pormentes felrakas is kellett. Sajna reg nem forgalmazzak, ha torne rajta az uveg en is bajba lennek mit tegyek ra. -
SztiviVander
őstag
xeh-ra megjott a havi frissites, de maradt a 6.1 ui. gondolom az majd vagy kulon jon valamikor, vagy majd jovo honapban a szokasos havi helyett.
-
SztiviVander
őstag
válasz slice14 #11141 üzenetére
Épp az előbb nyomkodtam meg alzaban, én nem kívántam meg Még a pro xl úgy ahogy, de a sima pont olyan kicsi mint az s22/23/24 vonal, viszont érzésre a pixel jóval nehezebb azoknál. Az áráról nem is beszélve, 380 meg 550e? Kicsit el vannak szállva ahhoz képest h kb semmi hatalmas innováció nincs bennük. De nyilván ez érvényes a samsungra is. Én most már valami olyat akarok venni sok pénzért amiben valami úgy más hogy látszik is és nem csak a soc meg a kamera újabb. Honor magic lesz szerintem nekem a csere, csak még nem tudom a v2 vagy a v3, várom mennyi lesz idehaza az új.
-
SztiviVander
őstag
válasz Magnat #11133 üzenetére
Szerintem a "nem teszek rá csak egy fóliát mert ugyse esik szerencsétlen módon pofára" (max a sarkára és ott majd úgyis megvédi a tok, már ha van) meg a "strapatelefont veszek amin átmehet egy autó is" az magyjából a két véglet, én valahol a kettő közt próbálok lavírozni, ésszerű ráfordítással Casco-t se azért köt az ember egy drágább autóra mert gyakran kiflire töri az autóit, de ha nincs és egyszer mégis saját hibából (vagy akár csak elé ugrik egy őz) baj van és 10-15 évnyi casco díj ára lesz a javítás akkor azért utólag mindenki azt fogja mondani hogy ajj de jó lett volna ha lett volna. Én nem szeretem az olyan dolgokat pusztán a szerencsére bízni ami ellen azért lehet tenni is. De értem ha más másképp gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Magnat #11131 üzenetére
Jajj de jó is lenne ha csak a 100-as szög lenne az ellenfél Ezt azért ugye csak barokkos túlzásnak szántad? Mix2s-el fotózni akartam hirtelen felfelé fél kézzel, és ahogy felemeltem azzal a lendülettel csúszott is ki a kezemből, kicsit repült a lendülettől felfelé majd pofával érkezett a viacolorra, amin pechjére volt pár felvert kavics és az egyikre sikerült neki landolni. A védőüveg tört pókhálósra. Szerintem ehhez nem kell százas szeges helyen meg építkezésen dolgozni. Én meg speciel bumszli tokot nem tennék rá, de hát nem vagyunk egyformák. Tactical magforce karbon tok van az s21-en (szintén kb két éve, az üveggel egyidőtájt vettem azt is), hogy minél vékonyabb maradjon. Azzal már mindkét sarkára esett le, ebből egyszer aszfaltra, az kicsit meg is karistolta a tokot (megcsiszoltam utána 1500as papírral hogy sima legyen ne recés) de ennyi, semmi baja nem lett.
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #11128 üzenetére
Ha szerencses esetben nagy feluleten (aprokavics, sik viacolor, sima padlo) kapja az utest akkor altalaban siman kibirja, de ha egy kisebb pontban (nagy kavics, egyenetlen beton, stb) akkor meg altalaban pokhalo. Uvegbol is van jo is meg rosszabb is, ahogy foliabol is. De en nem beszelek ra vagy le senkit semmire/rol, csak irtam hogy nekem nincs gondom ezzel az uveggel, 10/9. De foliaval se volt 10/10, azzal se mindig ugy tettem ra az ujjam ahogy elvarta.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Ami nem ragasztos es csak felcuppan azok viszont mind vastag uvegek, az meg azert gaz az uh-s leolvasonak mert tul vastag. A vekonyabb uvegek meg nem tudnak maguktol ratapadni mert nem eleg merevek. Persze, az esesek nagyobb reszenel eleg a karc ellen vedo folia, de en letszer szedegettem mar le pokhalosra tort vedouveget mikozbe a kijelzo alatta karcmentes maradt. Azt egy folia alatt nem elte volna tul. Jo teny h ezen ket eve van fent es meg nem tortent ilyen, de mivel ezzel a vekony uveggel ugyanolyan az ujjlenyomat mint a gyari foliaval igy azert kevesbe feltem.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Van negy vezetekes powerbankom, egyik se tolt 10w-nal gyorsabban (5V/1.5-2A). Sot meg a halozati adaptereimbol is csak egy van ami 25w-os szupergyorsat tud, szoval az ido igazabol nem rosszabb ezzel se. Az egyik dyras powerbank tud wirelesst is, de az max 5w-al tolt, na azzal a 3-4 ora tenyleg lassu lenne. Amugy 43%-ot toltott bele egy ora alatt ugy hogy abbol 30-40 percet ment a kijelzo (leveleket olvastam, irtam), 50%-on van a powerbank. Szerintem ez teljesen vallalhato. Ha le van teve nyugiba akkor ennyi ido alatt olyan 60% felett jarna, de hat egy powerbank pont azert is kell mert hasznalni akarom a telot es nem az adapter mellett ulve, ugy viszont a telefon fogyaszt is toltes kozben.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Nekem most pl az van rajta, mert elfelejtettem este feltolteni, reggelre kikapcsolt, most meg kell.es nem akarok a tolto mellett uldogelni.
Altalaban akku kapacitas * 1.5 az eleg egy teljes tolteshez.
Nekem ez van, untam a madzag log a zsebembol dolgot, bar a lehetoseg ennel is adott. Persze ehhez kell egy magsafe gyurus tok is, Viszont nem zavar semmiben, zsebbe is befer, kicsit nehezebb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Parallaxis #11064 üzenetére
Az szivas lesz, plane ha netan meg azt is figyeli hogy az adott orszagban milyen bankok vannak es egy ukran sek csc-hez (ott van walllet amugy) csak az ukran bankok kartyait fogadja el. De ez majd kiderul ha arra is megjon a google play update.
-
SztiviVander
őstag
válasz MadMancs #11057 üzenetére
És fent van már nektek a júliusi frissítés? Mert azzal már nekem is együtt mozog a kettő, én a frissítés előtti állapotról írtam. De ez a kapcsolósdi csak egy dolog, a lényeg az volt hogy baromira nem volt hajlandó vezetéknélkül gyorstölteni, a júliusi óta meg ujra igen.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Magnat #11038 üzenetére
Nekem két cubenest magsafe vezetéknélküli 15W-os gyorstöltőm van (a magsafe gyűrűs tactical karbon tok miatt más töltő idegen fémnek érzi a vasgyűrűt és így nem tölti), egy asztali meg egy a kocsiban. Itthon ritkán használom, kocsiba meg ritkán nézem mennyi az annyi. Pár napja viszont feltettem az asztalira és feltűnt hogy azt mondja 3ó40p van vissza. mondom mivan? 1-1,5 óra szokott lenni. Nagy nehezen megtaláltam hogy valsz ezzel a csodás AI akkuvédő baromsággal együtt kerülhetett be az, hogy a "beállítások\akkumulátor\töltési beállítások" -nál nem elég bekapcsolni a "vez. nélküli gyorstöltést", mert még azon belül is lett egy külön kapcsoló (a kapcsoló melletti | jelből tűnt fel hogy almenüje lett) ami persze "ki" állásban volt. Mekkora logika, kétszer kapcsold be ugyanazt, hogy tuti biztos akarod-e Bekapcsoltam, de nyilván az se segített. Szokásos bugos samsung újítás. Most viszont a tegnap felrakott júliusi frissítéssel megjavult, most megy a gyorstöltés mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Dantee_Mikoo #11027 üzenetére
Ha sikerulne raeroltetni (bar az odin nem fogja hagyni) akkor ugy kb teglaznad is a telefont. Nyilvan nem ugyanaz a fw van egy exynos meg egy sd architekturara. Usa telefonra nincs olyan hogy eu-s fw. Ota frissites meg akkor nem jon ha odinnal mas (de szinten usa) csc-hez valo fw van most rarakva. Gondom azert mert a gyari csc-hez nem, vagy lassan jott ki az upgrade. Megoldas: vagy raraksz odinnal a gyari csc-hez valo fw-t, vagy atirod a csc-t arra amilyen fw most van a telon. Utobbi nem jar factory reset-el.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #11005 üzenetére
a frissítés kiadási statisztikájukat
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10931 üzenetére
De, eltuntetheto. Lasd fentebb.
-
SztiviVander
őstag
Nagyon köszi mindenkinek
Nem olvastam a cikket és nekem ez a "segito" vonal a kezdetektol ki volt kapcsolva, ugyhogy nem is emlekeztem milyen beallitas es honnan tunt el, csak abban voltam biztos hogy ez az ostobasag eddig nem volt itt. Navstar extra settings bekapcs visszarakta a kijelzo beallitasok ala az opciot, ki is kapcsoltam gyorsba
Amugy en meg mar a gombokat (amikor mas telefonjat veszem kezbe) erzem nyugosnek, hogy le kell nyulkalnom a kijelzo aljara ha vissza akarok lepni vagy alkalmazasok kozt akarok valtani. Alapbol mondjuk tenyleg nem tul komfortos, de a One hand goodlock modullal remekul lehet a gesztusokat testreszabni es hasznalni.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Nincs valakinek ötlete hogy ezt az alsó fogópont nevű izét (szürke vonal a kijelző alján) hogy a viharba lehetne eltüntetni? Gondolom ez most a 6.1-el került be mert eddig nem tűnt fel hogy ott lenne, most viszont nagyon zavarja a szemem. Kerestem már minden beállítási/fejlesztői menüben, goodlock homeup-ban, de semmi. Az hogy kikapcsolom a karikázós keresést (aminek én eddig nem sok értelmét találtam) sajna nem tünteti el. Vagy most ez megint egy ilyen apple féle "nekünk ez tetszik, akkor neked is fog, akkor is ha nem" feature lesz?
-
SztiviVander
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz Masato #10883 üzenetére
Csak az az előbb-utóbb a guglinal többnyire sok évet jelent mire -talán- nálunk is elérhető lesz. Ha valaki nagyon ráér annak opció, amugy nem. Google pay bevezetésével is azt gondoltuk na akkor hamarosan lehet majd hw-t venni a store-bol ahogy nyugatabbra már régóta. És hány év is telt el azóta?
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Fehérsólyom #10874 üzenetére
Azert azon nagyon mevetnek ha a ceg akarna megszabni a biztonsagi eloirasaival hogy milyen telefont vegyek a sajat penzembol maganak. Vegyen a ceg egy ceges s24-et aztan azon azt szab meg amit akar.
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10865 üzenetére
nekem a realistaba meg az is benne van hogy minel kesobb valoszinuleg annal jobb
-
SztiviVander
őstag
válasz Atomgoa #10861 üzenetére
az a kettő a két legegyszerűbb funkció, ezért mondtam hogy csak a butított verziót kapják. és a május eleje az ugye koreára vonatkozik (plusz először godolom még ott is az s22-re kezdik kiszórni), szóval a május vége június eleje a reális eu-ra. na nem mintha annyira hiányozna az ai, új bugok, lassulások, remélem ki lehet majd kapcsolni
-
SztiviVander
őstag
válasz Ricardo #10837 üzenetére
Szerintem senkinek nem havi 1x használós a telefonja Nekem is fent van egy hete, semmi gond vele. Gyanithatoan ez mar amugyis kb a vegleges ami marcius vegetol elkezd majd jonni sorban a 24-23-22-21 -re. Csak azert írtam hogy ha nem is kapkodnak (bar eleve ilyen tajra volt igerve a 6.1) azert halad a dolog.
-
SztiviVander
őstag
válasz Ricardo #10833 üzenetére
Tedd fel a betat es nezd meg ha erdekel
https://fototrend.hu/tema/re_samsung_galaxy_s21_fe_5g_utoirat/hsz_6610-6610.html[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz attila.86 #10749 üzenetére
nem uveget... ket eve uveg van rajta, 10-bol 10. annyi hogy nem gagyi szelenragadost kell venni hanem fullgluet es szoszmentesen feltenni. meg persze ujra felvenni az ujjakat. folia mi a tocsnek ugy oszinten? csak egyfajta hamis biztonsagerzet ad, ami addig tart amig le nem esik betonra pofara es akkor lehet nezni a mikrokarcmentes de rottyra tort kijelzot. szerintem az csak ablakon kidobott penz
-
amugy kint a januari havi frissites, semmi extra meretben.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz luciferc #10740 üzenetére
Nem jatszom es nem butitom magam kozossegi mediaval. Melo, zene, jutub, netflix, plex. Teams mondjuk sokat megy rajta. Mobilnet, wifi ami epp elerheto, ujkora ota 120hz-en. Hetkoznap naponta, hetvegen vagy szabi alatt ketnaponta 100%-re toltve. Szerintem foleg a jatek ami gyepalja.
-
SztiviVander
őstag
XEH-ra megjött a decemberi frissítés. lehet nézegetni hogy javították-e a pixelshiftet meg ami még esetleg felmerült probléma.
-
SztiviVander
őstag
válasz nyesix #10693 üzenetére
Én ezt ismerem (es amugyis wifi 360-at hasznalok ha a mennyi az annyira vagyok epp kivancsi), de az atlag felhasznalo nem biztos. De azért köszi hogy frissitetted a killektiv memoriat
Azert az eddigi megoldast elerni joval egyszerubb volt, nem tudom kit zavart az ott annyira hogy ki kellett szedni. -
SztiviVander
őstag
válasz Avayasoft #10691 üzenetére
Igazad van, úgy tűnik a voda is kivette a profiljábol. Vowifi kapcsolo bekerult, volte meg ki.. Yettel simmel valóban még megvan a volte kapcsoló. Viszont a wifi kapcsolódási sebesseg eltunteteset mar nem lehet masra kenni. Illetve nem tudom miota nem jo (mert utoljara par honapja hasznaltam) de a hisense tv-re nem megy se a smartview screen megosztas se a wireless dex. Ranyomok a listaban a tv-re, kapcsolodas, kapcsolodas aztan visszaugrik a tv-k listajahoz. Tv-n nem lett uj fw es a xiaomi telo tovabbra is siman tukrozi ra a kijelzot. Regebben is volt mar hogy par honapig nem mukodott (jol) a smartview mert vmelyik havi frissitessel elqrta a samu.
-
SztiviVander
őstag
válasz guifater54 #10678 üzenetére
Le volt már itt írva jópárszor, hogy letöltöd samfw tool-t, rádugod gépre a telót, átírod XEH-ra a csc-t és már jön is le rá az xeh-s frissítés. Öt perces művelet kb cakkpakk. Nem ugrik knox, nem kell FR hozzá, se semmi ilyesmi. Amit mondtak neked az az évekkel ezelőtti módszereknél volt. Enyém ROM(ánia) régiós volt eredetileg, de volt egy ideig indiai csc-n is a hívásrögzítés miatt, de már jó ideje xeh-n van.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz Seraph 16 #10644 üzenetére
Igen, arra írták (konkrétan a status bar-ra, a navbar a "bizonyíték" képeken is el volt mosódva), olvastam, és az van már fent, lásd 10635. De már nem is emlékszem mi volt a bohóckodós screenshotolás lényege, nem igazán hatott meg a dolog. Ha van is ilyen hiba 1-2 héten belül úgyis jön javítás, addig meg akkor égne be ha folyamatosan menne minden nap órákat úgy a kijelző hogy látszik az állapotsor. Ez nálam kizárt. Szerintem másnál is ritka.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10622 üzenetére
Én inkább megvárom míg kijön a sajátra Hétvégén nyilván nem dolgoznak akik kiengednék a többi csc-re, de hétfőn vagy legkésőbb kedden szerintem lesz xeh-ra is.
-
SztiviVander
őstag
S21-en? Ugye nem. Akkor? Kit érdekel hogy 23-on vagy 22+ -on mi jön elő, pláne milyen kombinációban. Amiket én láttam azok mind frissített telefonokon előbukkanó problémák voltak, azokon meg nem tudod mi minden van, hogy milyen állapotra tette fel a frissítést. Nekem a videókból is erősen úgy tűnt hogy az eddig csak a goodlock-ban elérhető clockface modul funkcióit (betűtípusok, elhelyezés, méretezés) építették bele a oui6-ba és az pl lehet összeveszik a meglévő clockface modullal. És ez csak egy, fene tudja hány modul funkcióját rakták át így natívan az os-be.
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10549 üzenetére
voda vowifit persze nem
-
SztiviVander
őstag
válasz nyesix #10504 üzenetére
Igen, en is olvastam. Es nem veletlenul irtam azt amit, mert maga a vowifi mar egy ideje elerheto (androidon is megy) vodanal, csak epp voda nem reklamozza addig mig az adott gyarto nem engedelyezi. Eddig hivatalosan csak az apple, samsung majd valamelyik frissitessel, ha szerencsenk van az e haviban, ha nincs akkor majd talan a kovetkezoben.
-
SztiviVander
őstag
Nem tudom mit jelent az egesz nap (biztos nem 24 orat), de annyit tudok mondani hogy a tegnapi 2o10p bringazast a sportstracker-el rogzitve (95%-ban kikapcsolt kijelzovel) 27%-ot merult, de ez nem csak ez a ket ora hanem 7o45p ossz hasznalat 57perc screen on-al. Konkretan sose neztem még hogy csak egy ilyen 2-3 oras bringazas alatt mennyit is merul, tudom hogy azt siman kibirja. Egesz napra en még nem mentem vele. De 10-12 oras trackeleshez inkabb vinnek powerbankot, nem biznek benne hogy kibirja.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
XEH-ra kijott egy 1157.76Mb-os frissites. Még töltődik lefelé.
-
SztiviVander
őstag
válasz Dantee_Mikoo #10416 üzenetére
Amennyire látom, ezen nem váltottak csc-t (verizon az oem és a gcf mint home csc is valami usa izé, az oym meg az usa multicsc amiben benne van pl a vzw is) viszont ami rajta van fw verzió az anno egy másik (bár usa-s az is) csc-re jött ki. Valószínűleg mivel arra előbb jött az android 13 mint a gcf/vzw-re és türelmetlenek voltak így rádobták azt odinnal. Csak azt felejtették el hogy onnantól nem fog tudni majd ota-n frissülni. Ha ráteszed a vzw-s fw verziót akkor akkor valószínűleg helyreáll a rend.
-
SztiviVander
őstag
válasz Dantee_Mikoo #10413 üzenetére
Ez usa modell. Gondolom raraktak egy eux-s fw-t odinnal es azert nem kapsz ota frissitest. Vagy visszarakod odinnal az erre a csc-re valo fw-t (meg megmezed h a csc-t nem utottek e at) es utana lesz ota havi frissites, vagy szinten odinnal neha (pl negyedevente, es akkor kevesbe csesznek ki veled a havi update bugjai) rarakod az eu-s fw-t. a "telefon nevjegy-szoftver adatai-szolgaltatoi szoftver verzio" alatt latszik hogy mi van most rajta es mi az eredeti csc. azt fotozd le.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10400 üzenetére
"hely - helymeghatarozas - wifi kereses" opcio esetleg
-
SztiviVander
őstag
válasz werszomjas #10377 üzenetére
Lehet hogy ha s23-ra felpakolod ugynazokat mint ami most az s21-en van akkor az is pont ennyit fog birni
-
SztiviVander
őstag
XEH-ra megjott a havi frissites. WH1
-
SztiviVander
őstag
Jááájj, mikor ezt felvetettem s21fe topikban hogy én vékony varrótűvel szoktam (mert az bőven elfér a csatlakozólap és a csatlakozóház fala között és elég erős is hogy fel lehessen vele az aljából kaparni a betokosodott szöszt), rögtön nekemjött egy halom professzor akik addig tudtak jutni az érvelésben hogy a fém vezeti az áramot és én micsoda barbár vagyok 3x kértem hogy ugyan világosítsanak már fel engem a péket hogy milyen áram is van az usbc csatlakozón meg hogy van-e bármi fogalmuk róla melyik tüske mi, de arra már nem bírtak válaszolni. Fogpiszkáló meg hasonló vastag szarok állítólag a jók, mer azok "nem vezetik az áramot", cserébe viszont jól el lehet velük repeszteni a csatlakozó lapot azt utána meg lehet csodálkozni/sírni ha nem megy a szupergyorstöltés (vagy a sima se), az adatátvitel vagy bármi más... De hát mindenki azt csinál amit akar, én már letettem róla hogy olyannak magyarázzak el bármit is aki foggal körömmel ragaszkodik hozzá hogy a föld márpedig lapos.
-
SztiviVander
őstag
válasz Parallaxis #10342 üzenetére
Nem az erintkezot kell kapargatni hanem az aljzat aljat. Es nem reszelorol volt szo, ha attol lejonne barmi hogy hozzaer egy fem valami akkor a csatlakozo (aminek az erintkezoi is femek ugyebar) ki be dugdosasat meddig birna? Egy hetig se? 😆
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #10324 üzenetére
Arra még nem.
-
SztiviVander
őstag
Az uj frissitessel viszont az tunt fel hogy a teams video meetinget hasznalva mult heten (es eddig mindig) epp hogy kicsit meleg volt a ket oras meeting utan a telo, most meg kb egette a kezem amikor felemeltem. Idoben ma is tok ugyanaz volt, cirka ket ora. Az akkubol pedig 40%-ot megevett ami szinten majdnem dupla mint eddig. Teams app nem frissult mar vagy ket hete ugyhogy nem gondolnam hogy az a hunyo. Milyen jo is a suru frissites, igy legalabb gyakran lehet szetbni valamit ami addig jo...
-
SztiviVander
őstag
válasz gabber01 #10195 üzenetére
A kepernyo auto elforgatas gondolom be van kapcsolva ugye? Az egy dolog hogy nem kapcsoltad ki, de van olyan app ami ezt megteszi (meg nem jottem ra melyik genya az), neha en is meglepodom h nem fordul aztan megnezem es persze off. A masik dologrol nem tudok nyilatkozni, talan fw bug. En nem hasznalom mert eleve melegebbre van allitva az elenk kepernyomod tonusa.
-
SztiviVander
őstag
válasz TODI1111 #10190 üzenetére
De a hasznalatijaban azt is irjak (csak azt senki nem olvassa el) hogy medence es tenger utan oblitsd le tiszta vizzel. Edesvizi to utan nem kell. Nem akkor cseszi szet amikor uszol hanem ha utana harom honapig ott van raszaradva a klor vagy a so. En az elso gtr-emet tengerbe is hasznaltam nem egyszer, azota simcs semmi baja. Persze leoblitettem utana, bar nem mindig elsosorban az orara gondolva, hanem mert magamon sem szeretem se a sot se a klort :) mellesleg a dedikaltan buvar orakban is ugyanolyan gumi tomites van mint barmi masban, vicces is lenne ha tengerbe semmilyen orat nem lehetne hasznalni mert jajj azonnal tonkremegy az csak sosviz, nem kensav.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz lacko22 #10155 üzenetére
Azert ne kiabald el, masoknak mar egy hete fagyogat, en azt hittem nálam ilyen nincs es nem is lesz, aztan tessek. Es lehet most egy hetig semmi, minden oke, aztan majd lehet megint produkal egy ilyet. Nem mondom hogy tok ertelmetlen a wipecache de en utoljara vagy 4-5 eve csinaltam, ezen meg meg sose es ennek ellenere nem volt semmi gondom meg a 11->12 es a 12->13 foverzio upgrade-nel se, nemhogy egy havi frissitesnel. Ez a wipe cache meg az android oskorabol maradt meg a kollektiv tudatban, de szerintem regota nem lehet ezzel mar semmit megoldani sajna. De azert koszi a segito szandekot :)
-
SztiviVander
őstag
Es eljott az elso fagyas/reboot. Megnyitottam kamera appot, atvaltottam az elso kamerara es puff merevre fagyott, majd egy perc utan ujraindult. Pazar...
-
SztiviVander
őstag
válasz Kroni1 #10131 üzenetére
Elvileg engedi, de mint mondtam nekem meg eszembe se jutott probalkozni vele. Meg jobb is ha latom mi tortenik. Ha azt kikapcsolod a kartyanal akkor nem fogsz egyaltalan fizetni nfc-vel, akkor csak a gpay fizetes fog menni olyan oldalakon ahol lehet (pl alzanal).
Egyebkent itt a help, gpay appbol elerheto:
https://support.google.com/wallet/answer/12059519?visit_id=638203457360914497-2139541169&p=setup_lock&rd=1#zippy=%2Cpayment-limits-on-a-locked-deviceSmall amount - hungary: 15000ft. Az nem egyertelmu hogy egyszerre ennyit enged fizetni feloldas nelkul vagy osszesen. De mivel az nincs itt kulon sehol emlitve hogy de X (pl 50e) ft-ot elerve mindenkepp kell azonositas, igy en ezt csak osszesen-nek tudom ertelmezni.
Sajnos ez a Require device unlock for NFC opcio ugy tunik hianyzik a samubol.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz mhydas99 #10115 üzenetére
En elhiszem hogy nem vagy technikai analfabeta, viszont a tajekozodas helyett sajat kufobol kitalalt elmeletek (raadasul tenykent talalva!) sajnos szarkazmust valtanak ki belolem :)
A helyes megoldasokat pedig lasd fentebb. Persze szived joga ki be kapcsolgatni amit csak akarsz, csak ne allitsd hogy az kell is mert anelkul mindekitol mindent ellophatnak.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
En ugy olvastam/ertelmeztem gpay oldalan hogy osszesen 15e-ig enged fizetni feloldas (azaz pin vagy biometrikus azonositas) nelkul. Elvileg ezt a feloldas nelkuli fizetest le is lehetne tiltani, de samubol hianyzik nfc-nel az az opcio amit a gpay ir. Regebben neztem, akkor se volt, meg most sincs. Bar az is igaz nem is nagyon probaltam a lezart allapotban fizetest, en fizetes elott rutinbol oldom fel mert kh app (amikor meg gpay nem volt mo-on) anno csak ugy mukodott es megszoktam.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz MadMancs #10098 üzenetére
Azert erre kivancsi lennek mi lenne ra a samsung magyarazata. Meg ha kinai ceg lenne akkor nem csodalkoznek. De tudtommal korea usaval azert eleg joba van, halabol meg egy koreai ceg pont az amcsi vevoknek adna kevesebbet, hongkongnak meg tobbet? Na nee. Meg azt is nehez elhinni hogy ket kulon szeriat gyartanak sd-s s21-bol csak azert hogy kihagyhassanak aramkoroket. Nekem ez inkabb ilyen sajat kutfobol kitalalt magyarazatnak tunik.
-
SztiviVander
őstag
-
SztiviVander
őstag
válasz lala54 #10083 üzenetére
Ez usa t-mobil csc. Nem tudom azon mi van engedelyezve es mi nem, ha mondjuk at lenne allitva eu-s csc-re (mar ha ez az OYM egyaltalan tartalmaz eu-st, passz) akkor az lett volna a tippem hogy azert nem mukodik a radio. Esetleg meg lehet probalni usa fuggetlenre (XAS vagy XAA) atallitani, hatha. Egyebkent meg xda meg reddit, mert itt szerintem kb senkinek nincs sd-s s21-e, vagy legalabbis nem nagyon irta meg senki.
-
SztiviVander
őstag
válasz MrPetya19 #10030 üzenetére
No nekem is uraindult magatol, feloldasnal "telefon inditasa" es akkor inditja appokat is. De akarhanyszor bemegyek google play rendszerfrissitesbe a kereses mindig ugyanazt a 713kb-os frissitest talalja, telepitem, ujraindit, utana ujra keres es megint ottvan. 3x csinaltam meg. Tuti ez inditgatja ujra magatol is, mert nem tudja telepiteni de azert random probalkozik. Csodas. Hogy ez vajon a google vagy a samsung sara passz. De ha guglie lenne akkor minden telo rebootolgatna nem csak az s21.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest