- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz csorbajeno #11207 üzenetére
Meglett a hiba oka. Este bekapcsolva maradt a kerékpáros GPS aztán gondolt egyet és magától elindított egy navigációt a szobában. Reggel vettem észre amikor felpattintottam a bicajra, hogy megy a navigáció.
-
J.C.G.
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyszer csak megszólalt a navigáció holott el se indította? Újra indítottam a telót ennek ellenére szövegel a navi, de nem fut semmi amit látnék.
-
J.C.G.
aktív tag
Miért kellett a legördülőt fekete (szürke) fehérre állítaniuk? Mire megtaláltam valahol, hogy hogyan lehet vissza varázsolni a színeket bele is őszültem. Színpaletta pfff de így se olyan, mint amit megszoktam. Ezek a feleségeiket is így váltogatják szín szerint?
-
J.C.G.
aktív tag
Elvileg van valami frissítés amit most mobilneten nem tudok letölteni. Majd reggel kiderül.
-
J.C.G.
aktív tag
Én is elég boldogan együtt tudok élni ezzel a hibájával. Szeretem a készüléket, szép fotókat készít és stabilan működik. Azt, hogy mennyi idő alatt hány % töltést pumpál bele még sose figyeltem, de egy Ugreen 10000 mAh power bankot hordok magammal ami 197 g súlyú. Ez sok vagy kevés azt se tudom.
-
J.C.G.
aktív tag
Újonnan már nem emlékszem mennyire bírta a telefonom, de most inkább repülő üzemmódban használom fotózásra és egy kis térkép nézegetésre. 8 órát már nem bír ki, menet közben töltöm. A fotózás és a navigálás egyszerre nagyon eszi az akkut, plusz még rögzíted a tracket és böngésznél is. Ha belegondolsz állandóan ki be kapcsolgatod a képernyőt. Én inkább az S21+ venném ha újra telefont akarnék venni a nagyobb akku miatt. Szóval néznék még egy - Garmin - Suunto - Polár - karórát akár használtan amivel rögzítem a tracket, a telefont meg fotóra és navira használnám.
Egynapos túrákra én a 10 000 mAh power bankom viszem. Az 1 nap az kb 18 h. -
J.C.G.
aktív tag
[UGREEN 65W GaN Charger]
Két éve használom és tud minden szabványt amire egy Samunak szüksége van. Nagyon jó, minőségi cucc! Anno 26,66 $ volt.
65W-3 USBC &1 USB A Port
Supports all fast charge protocols: PD, QC, FCP, PPS, etc[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
Meg tudjátok mondani hogy mitől ennyire darabos a görgetés ezen az oldalon (PH.)? Kezd használhatatlan szinten lenni. Természetesen mobil.
[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
válasz MadMancs #2091 üzenetére
Reggel menet közben netezek míg odaérek a helyszínre, utána folyamatosan használom a telefont fényképezés, videó készítés, útvonal rögzítés, fotók megosztása. Első alkalommal hazafele már csak telefonálni használtam, hogy kibírja hazáig. Mióta kikapcsoltam ez nem probléma, vígan elvagyok vele.
Elhiszem neked. Én viszont egyáltalán nem játszom és netezéshez nekem nem kell a 120 Hz.
-
J.C.G.
aktív tag
120Hz
Addig volt bekapcsolva nálam amíg rá nem jöttem, hogy nekem többet ér az akku üzemidő mikor túrázni indulok. Nem hiányolom és nem is értem ezt a nagy ragaszkodást hozzá. Számomra legalább annyira felesleges, mint a kijelző alá integrált ujjlenyomatolvasó. -
J.C.G.
aktív tag
Ma reggel szerencsésen megúsztam egy bukást bicajjal. Telefon képernyővel kifele volt a zsebemben és a pedálon lévő tüskék szépen végig szántották hosszába a kijezőt, egy helyen sűrű horzsolás is van, szép mélyen. Szerencsére a gyári fólia megvédte a kijelzőt. Jó az alap védelme ennek a telefonnak.
-
J.C.G.
aktív tag
Érdemes feltenni rá üveg fóliát vagy jó a gyári rajta? Már otthon van egy ideje a Nilkin, de nem akartam levenni a gyárit. Egyáltalán jó ez valamire?
-
J.C.G.
aktív tag
Én is megelégedéssel használom, a Telenornál vásárolt S21 készülékem.
Teszteltem az akkumulátorát és egy egész napos túrát kibírt. Reggel hattól az este nyolc órai zárásig, igaz ekkor már spórolni kellett az energiával. always on, GPS, NFC, Bluetooth, Mobilnet volt aktív és komoot programmal rögzítettem az útvonalat és folyamatosan fényképeztem közben. -
J.C.G.
aktív tag
válasz csorbajeno #1235 üzenetére
Gyári fólia van fent. Azt akarod mondani, hogy a nilkin edzett üveg még rontana a mostani helyzeten
Multi13
Mert ez a legutóbbi frissítés eredménye nálam és nem szoktam mindig panaszkodni. Eddig honor8 volt,annak villám gyorsan fel lehet oldani a kijelzőjét. Sokkal jobb a hátlapi, mint ez a kijelző alatti megoldás. Telefonon nem látom értelmét ennek a technológiának. -
J.C.G.
aktív tag
24%-os töltöttségi szinten a töltési idők a következők.
Szupergyors: 59p
Gyors: 1ó 10p
Nagy különbséget nem látok a kettő közöttMás. Ma megjött a [gyönyörű szép] tok a telefonomhoz. Tökéletesen illeszkedik hozzá, gombok nyomáspontjai jók, bár picit szokatlan a sima szilikon után. A hátlap természetesen csúszós, de az oldalát fogom és az teljesen rendben van ilyen szempontból.
Még várok egy tokot és egy Nilkin üvegfóliát aliról. Nem tudom mennyire befolyásolják ezek az üvegek, a jelenleg is szörnyű ujjlenyomatolvasás sebességét. Az arcfelismerés se egy világbajnok, ennél a kínai márkák többet tudnak.[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
Szó volt itt a töltésről, gondoltam leírom én miért és mivel töltöm a telefonom.
Még azelőtt rendeltem meg a töltőt, mielőtt eldöntöttem volna milyen telefonom lesz.
Hely hiánnyal küszködtem a 6-os elosztóval és akkor megtaláltam ezt a [UGREEN] 65 Wattos GaN töltőt. Tudja a sima és a szuper gyors töltést is 2-2 foglalatból szóval nekem 26,66 Dollárt megért egy 2 méteres kábellel. -
J.C.G.
aktív tag
válasz gabeeen #1075 üzenetére
Szerintem 5-6 ember generálta itt ezt a sok hibáról szóló hszt. Ami persze nekik rossz és te se tudhatod nem e kerül véletlenül egy gyári hibás készülék hozzád.
Az enyémnek annyi baja van, hogy gyengébb a térereje mint a régi készülékemé. AUB8 van a telefonomon, ezzel 18-án frissült, és az akku 18 óra 45perce üzemel, 6 óra 36 perc képernyőidővel. 22%-on áll. Folyamatos 4G hálózaton van a telefon, nem dobta el egyszese épületen belül.
Engem pont a s20fe-ről beszéltek le a sok meghibásodás miatt[ Szerkesztve ]
-
J.C.G.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest