- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fortune
tag
válasz csorbajeno #11260 üzenetére
A Game hub bejelentkezést kért a használatához. Miután nem volt regisztráció a samsung account-ba így csinált egyet a feleségem, ahol felajánlotta a lehetőséget a nagyobb biztonság miatt biometrikus feloldás beállítására (eddig nem volt semmi képernyőzár a telon) Be lett állítva az ujjlenyomat viszont a képernyőzárat nem állított be a feleségem (legalábbis nem emlékszik rá, hogy állított valamit is ott.
-
fortune
tag
Sziasztok.
Az alábbi problémával kérnék egy kis segítséget ha megoldható.
A samsung játékok alkalmazáshoz bejelentkezés volt szükséges a szamsung account-ba. Miután megtörtént a bejelentkezés és regisztráció a samsung accountba feljött egy lehetőség ujjlenyomat beállítására. Miután beállítottuk az ujjlenyomatot a telefon feloldásához, sikeresen fel is lehetett oldani a telefont. A gond ott kezdődött, hogy a képernyőzárra úgy emlékszik a feleségem, hogy nem állított be és csak a samsung accounthoz adott meg jelszót és most pedig kéri az képernyőfeloldáshoz a beállított jelszót. Próbáltuk a samsung accountos jelszót használni de nem fogadja el. A telefont újra sem tudjuk indítani mert ahhoz is jelszót kér. Factory resetet leszámítva (amit csak akkor tudunk majd megcsinálni ha lemerült a teló és a recovery-be belépünk) van valami más lehetőség? Elég sok kép van mentve a telefonra amit nem szeretnénk elveszíteni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
őstag
Itt a decemberi biztonsági frissítés SIO régió kódra.
[ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
hjanó
csendes tag
válasz csorbajeno #11256 üzenetére
Itt egy cikk, mikor és mi várható az One UI 7-el kapcsolatban.
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #11248 üzenetére
Nem siették el, de legalább a hónapon belül maradtak.
-
SztiviVander
őstag
XEH-ra is. És dupla méret mint ami szokott lenni.
-
zombei
aktív tag
Lehet igen gyúrják a 15-öt, mert A55-re pl. még meg se jött. Csodálkoztam is, hogy az S21 előbb megkapta, és másikra meg nem is jött még.
-
csorbajeno
veterán
Telekomra kijött a novemberi update. Még épp időben😅
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Búcsúzom, mert végül úgy döntöttem hogy mégsem veszem meg a cégtől az S21-et, és egy Google Pixel 9-re tértem át végül.
Meg nem bántam, de 3x árkülönbséget nem indokol a Pixel 9, az S21 a mai napig egy kiváló készülék szerintem.
A régi készülékem "hagyatékát" 3db tokot (egy alis Sennás, egy cellect-es prémium tok, és egy spigen thin fit - minimális kopások mindegyiken), 2db aliexpresses üvegfóliát, és 1db öngygógyító hidrofóliát szeretnék felajánlani olyannak, aki szívesen hasznát venné.
Cserébe valami jelképes ajándékot szívesen fogadok, egy nagy tábla milkát, 3 sört, vagy ilyesmit, de nem kötelező jelleggel.
Privátban várom a jelentkezést![ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #11245 üzenetére
Amennyire élen járt frissítések terén a Samsung, annyira kezd el lemaradni az utóbbi időben.
-
csorbajeno
veterán
Egyik régióra sem érkezett még novemberi frissítés?
Ennyire dolgoznak az A15-ön🤔 -
-
tome0001
senior tag
válasz csorbajeno #11239 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a melóhelyen telócserénk volt, és a régi s21-emet meg lehtne venni 67e Ft-ét, 2022. szeptemberi vásárlás.
Nagyon elgondolkoztam rajta, mert szeretem, nem kéne jobb, hibátlan állapotú (mondjuk egy akksicsere ráférne) de hogy érdemes-e megvenni vagy itt az idő mondjuk egy s23-ra váltani esetleg, lévén hogy már csak egy év támogatás lesz az S21-re, így annyira nem jövőtálló, vagy engedjem el, és inkább nézzek egy s23-at (vagy akár mást).
Tudom hogy szubjektív, de kíváncsi lennék, ti hogy gondolkoznátok. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
S21-re meddig érkeznek android illetve biztonsági frissítések?
Vagy hol tudok ennek pontosan utánanézni?
Köszi -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Galaxy S21 FE 5G aksija hogy bírja a nyüstölést üzemidőben átlagos felhasználás mellett?Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
leweegee
aktív tag
válasz gainwardgs #11232 üzenetére
Engem leginkább a melegedés idegesített az s21-nél, itt szerencsére nincs ilyen. A mindennapi használatban nem érezni a különbséget, de pl ugyanazt a játékot az s21 kb 1 perc alatt telepíti fel az s23 meg 20 mp alatt végez. Videóvagásnál vagy AI szerkesztésnél már jobban érződik a különbség, persze generációs előnye is van az s23-nak, azért ezt se felejtsük el. De az akkukezelés az pl. parádés, egy százalékot merül egy éjszaka alatt készenlétben. Az exynos-al szerelt samsung telfonjaim (s8/s21) 15-20%-ot is merültek. Ettől függetlenül nem érzem visszalepésnek az s21-et a kezembe venni (a fiam örökölte, mindig megtalál valami mókolással) meg mindig frankó kis teló.
Ne nőj fel! Csapda!
-
Ceree
senior tag
válasz tome0001 #11227 üzenetére
En nyaron kertem ajanlatot ra az Oktogon szerviztol, mint hivatalos samsung szerviz. Fontosnak tartottam volna, hogy a vizallosag ne seruljon, ezert valasztottam oket. Vegul eltantoritott, hogy 1-1,5 hetre vallaltak volna, ebbol 2-3nap csak a bevizsgalas, ami nelkul nem vallalnak garanciat ra, hogy csak az akksi faradt el. (Es ha mast is cserelni kell, maris gtk.)
Nagyon kontrasztos a szolgaltatas az online idopont foglalos, megvaros 30percessel, en is szemeztem veluk.
Akkor ugy dontottem, hogy kivarok es decemberben inkabb beruhazok egy ujra, januarban lenne 4 eves, ezzel amugy is rekorder nalam. A dilemma csak, hogy fekete penteken s23-ra vagy 24-re ha akciozzak, esetleg rejoy, vagy s25et megvarni, hatha indulo akcioban lesz jo ajanlat (az s21-et is elorendeltem, es az ajandekok eladasaval nagyon baratira jott ki).
Másolat_eredetije
-
kanyeww
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg megbízható szervizt ajánlani akksi cserére? (Budapesten vagy a Dunántúlon)
Itt számít hogy gyári-e vagy utángyártott? (iPhone-nál befolyásolhatja a működést ugye…)
Esetleg jó vagy rossz tapasztalataitok vannak egyes szervizeknél?
Köszönöm szépen! -
hódmaci
senior tag
válasz Ricardo #11223 üzenetére
Seraph 16 ; Ricardo
KöszönömHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
hódmaci
senior tag
válasz csorbajeno #11220 üzenetére
" rostoslé "
Az meg mi?Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #11220 üzenetére
Köszi.
-
csorbajeno
veterán
A rostoslé után a Telekom is kiadta az októberi frissítését
-
zombei
aktív tag
válasz SztiviVander #11218 üzenetére
Én az A15-re leszek kíváncsi, hogy az lesz e olyan mint a 14, vagy valamit elrontanak benne, és ratyi lesz mint a 13. Bár sok újításra nem kell számítani, de mondjuk pár AI kép szerkesztő funkció 15-el jöhetne nekünk is még. (Tudom hiú ábránd.... )
-
őstag
SIO-ra kint a havi frissítés.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
duo
addikt
most nincs meg fejben de megnézem otthon. githubról jött le, grafikus felület, legtöbb csomaghoz van leírás mit miért csinál, és van recommennded, advanced expert, dangerous (itt nem is enged semmit leszedni) és unlisted legördülő menüpont.
kipipálud uninstall. (nem törli csak a cahce-t meg letiltja és nem látszik onnantól és el sem indul a háttérben.)
ami kell vissza is kapcsolható. elég jó cuccEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
duo
addikt
no csatlakoztam egy másfél éves s21-el.
adbvel kipucolva belakva. készenléti ideje kiváló kijelzőidő átlagos. 5 óra jött össze az első töltés után. jól bekonfiguráltam szerintem, mert merülés készenléti állapotban alig.
egyelőre egy olcsó de kompakt tpu tokot vettem hozzá egy zug-gsmből, teljesen jó gomb-nyomáspontokkal.
Eddig minden rendben, kellemesen unalmas az egész. csak úgy van, nem kell vele kínlódni csak megy.
meg a MM-ben egy ilyen matt hidrogél fóliát is vásároltam. egy nap után kicsit vegyesek az érzéseim.
a tapintás és kinézet eszetlen jó.
a gesztusvezérlés kellemetlen. a fólia hajszálpontosan a kijelzőre illeszkedik, a kávákra kicsit sem nyúli. a "rés" igy elég nagy az előzőhöz képest ami rajta volt. meg az kicsit vékonyabb volt. a szélei kicsit élesek .
a fényerőt tompította ez a fólia, viszont nem csillan be.
a vonalélességet meg még nem döntöttem el hogy jól érzem e hogy csökkent kicsit, vagy csak placebó a matt felület miatt.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
J.C.G.
aktív tag
válasz csorbajeno #11207 üzenetére
Meglett a hiba oka. Este bekapcsolva maradt a kerékpáros GPS aztán gondolt egyet és magától elindított egy navigációt a szobában. Reggel vettem észre amikor felpattintottam a bicajra, hogy megy a navigáció.
-
J.C.G.
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyszer csak megszólalt a navigáció holott el se indította? Újra indítottam a telót ennek ellenére szövegel a navi, de nem fut semmi amit látnék.
-
Ricardo
titán
válasz zombei #11197 üzenetére
"Egy szenzor, zoom, meg még változtatható rekesz is ekkora méretben mai technológiával full esélytelen. (Max olyan formában mint a Galaxy Zoom volt.) "
A Samsung már az S9 készülékébe beletette 1,5-2,4 közti váltás lehetőségét.
A Sony tovább ment, és a Sony Xperia Pro-I esetén 4,0-ás rekeszérték állítására is adott lehetőséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest