- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
senior tag
válasz
Gabesz87 #11291 üzenetére
En masfel eve csereltettem akksit az enyemben, mivel berepedt a kinelzom es kompletten csereltek csak a kijelzot/keretet/akksit hivatalosan.
Azota ha van dogunalmas napom, hogy csak telefonon olvasgatok, youtubeozok meg ilyen alapveto dolgok (jatek nem), akkor 100%-rol nekem olyan 6 ora alatt merul le teljesen. Most. De amikor kicsereltek az akksit sem erezhetoen jobb uzemidot, talan ha erzetben 10%-kal jobban birta sokat mondok. -
zombei
aktív tag
válasz
Gabesz87 #11299 üzenetére
Hát ha kvázi azonos használatot feltételezünk, és azt nézzük, hogy a két mérésben kb. azonos a kijelző idő, akkor a merülési %-ot vissza oszva 60%-a az új mérés a réginek, szóval azért van javulás, főleg, hogy ez az exynos készenlétben is úgy merül mint az állat.
csorbajeno: Pont a lekerekítés nem tetszik ?
Szerintem épp az teszi kecsessé, a mostaniak olyanok mint egy tégla. A minőség érzet is teljesen más ilyen kidolgozásnál, van egy A55 is nálam, de az ehhez képest egy bóvlinak érződik.
-
csorbajeno
veterán
-
attila.86
tag
válasz
Gabesz87 #11013 üzenetére
https://www.alza.hu/spigen-neo-flex-2-pack-samsung-galaxy-s21-kijelzovedo-folia-d6293688.htm
Ez az, ami nagyjából azt a szintet hozza, ami gyárilag is rajta volt. Minden jól/ugyanúgy működik, de ütés ellen nem véd. -
Burt1793
veterán
válasz
Gabesz87 #3575 üzenetére
IKEA-s éjjeli szekrény szó nélkül tölti a telót nekem, OTA-n frissül, szar térerő nem tűnt fel, nem melegszik, Andoid Auto tökéletes, végre nem kell ráhenkölni a telóra, sőt tudja vezeték nélkül is, ujjlenyomatolvasó elég jó, de persze nem tökéletes, főleg ha hosszabb alvás után oldanám fel, akkor hosszabban kell rátenni az ujjat.
#3581gainwardgs: Ez példány és felhasználás függő is. Én az előző telómat 5,5 évig használtam (S7), nem kíméltem, Locus map pl navigált motoron, futva, túrázva, bicajozva, nem égett be a kijelző. Családban S8 3,5 év után már erősen be van égve.
Szervíz menüben nem látom az ujjlenyomatolvasó helyét, max fényerőnél se tűnt fel.
Erről jut eszembe, nagyon komoly a max fényerő, amit tud a teló, simán olvasható napsütésben! Mondjuk ilyenkor tényleg merül, mint a búvár... -
Jose1000
csendes tag
-
sgeza
veterán
válasz
Gabesz87 #3575 üzenetére
Ezek közül nekem határozottan egyik sincs.
IKEA töltő működik, Android autó hibátlanul működik, ujjlenyomat olvasó szerintem sokkal jobb, mint az eddigiek, nekem tökéletesen működik, stb.
Ezt csak azért írom, hogy legyen viszonyítási alap.
És, hogy OTÁ-n nálad miért nem frissül, az felettébb érdekes annak fényében, hogy SmartSwitch-csel meg igen. Én mindenképp újrahúznám a nulláról! Vagy nem tudom. -
ForzaLoki
csendes tag
válasz
Gabesz87 #3038 üzenetére
Köszi az infokat, nekem most Mate 10 Pro-val megy és hol elindul magától a Waze, hol nem. És olyan is van hogy jelzi hogy csatlakoztatva van majd pár sec múlva irja hogy leválasztódott a teló, dugjam fel újra....2020-s Toyota Corollával. A telefonon szerencsére nem kell babrálni semmit, így ez elviselhető.
Szoktam használni a Deezer-t is, na az mindig elindul aut-n (ha a teló nem választódik éppen le).
Éppen az ilyenek miatt bizonytalankodok, a Mate 10 Pro is kínai, a Xiaomi is, és panasz is van a szoftverekre (igaz a teló pöpecnek tünik), és van "szerencsém" kínai fejlesztőkkel dolgozni...hát min. 2-3-szor annyi fejlesztő kell belőlük mint magyar ugyan ahhoz a melóhoz, az igazi tömegelők az indiaiak...olyat ne!!! -
Multi13
tag
válasz
Gabesz87 #1202 üzenetére
Akkor ezek szerint mégsem ugyan az. Nem kell kapcsolgatni a töltés funkciókat (minden legyen on) és majd a telefon érzékeli, hogy miként tud tölteni. Ha megkapja a 25W-ot, akkor fogja kiírni a szuper gyors töltést. Én itt és ezt vettem [link] , ez "megfelelően" működik, bár a 25W-os hatékonysággal nem vagyok megelégedve.
Amúgy a saját méréseim alapján 60%-os töltöttségnél az alábbiakat becsli:
Sima 5V 2A töltő: 54 perc a teljes feltöltésig
15W gyorstöltő: 45 perc
25W gyorstöltő: 41 perc
15W vezeték nélkül: 1 óra 8 perc
Sima 5V 1A vezeték nélkül: 1 óra 35 percNem tudom másnál milyen a 25W-os vezetékes töltés, de ha hasonló mint nálam, akkor annyira ne bánd.
-
Multi13
tag
válasz
Gabesz87 #1171 üzenetére
15W a gyors, a 25W pedig a szupergyors. A telefon is írja pl. a zárolt képernyőn, hogy épp mivel tölti.
Amúgy én jelentős különbséget időben nem vettem észre a 15 és 25W között. kb annyi, hogy ami a 15W-al 1 óra az a 25W-al 50 perc. De van olyan töltőm is (iqos) ami nem tud gyors funkciót, tehát 5V-os, de időben ugyan annyi idő alatt feltölti a telefont mint egy 15W-os.
Az esetek 50%-ban én 15W-os vezeték nélkülit használok (otthon és a kocsiban is), a másik 50% az pedig vegyes. -
adlersson
aktív tag
válasz
Gabesz87 #1102 üzenetére
Szerintem az automata 4:3 produkálja a legjobb képminőséget tele, normál meg széles látószög esetén is, a kis csúszkával viszonylag hatékonyan lehet állítani az EV-t (világosabbá vagy sötétebbé lehet tenni a képet a szoftver által javasoltnál). Én hagyni szoktam a HDR-t is, hadd dolgozzon ha kell, mert ugyan a színek szerintem túlságosan telítettek, összességében jó munkát végez (ld. összehasonlítás alant).
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #1014 üzenetére
Érted, ha kényszerítetten, szerviz menüben LTE-n van és stabilan, jól működik, akkor mi lehetne más? Ez alapján egyértelműen nem hardveres probléma. Hogy miért nem mindenkinek nem tudom.
Ahogy írtam ez már a második készülék, ugyanott cserélték. Még bunyózok majd egyet a Samsung ügyfélszolgálattal is.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #999 üzenetére
Valószínűleg a Sim-ed nem támogatta.
4G-nél is ment a para, hogy jobban meríti, mint a 3G, de igazából kevesebb váltogatásra volt szükség, hamarabb kiszolgálta, jó tererő mellett nem is volt kérdés.
Jó eséllyel itt is hasonló lehet.
Az én ügyem margójára:
Féltem, hogy nem tudom majd kicseréltetni a készüléket (72 órán belüli csere), mivel dolgozói készülék, de minden sikeresen le lesz ma bonyolítva
-
Soulfly842
addikt
válasz
Gabesz87 #995 üzenetére
Semmi, stabilabb lett a háló páromnak is a 4G-s x-aktát leszámítva. s azért a korábbi karcolódások, felületi sérülések stb miatt is több hibárra van ok a 'klasszikus' sim-nél. még ha szemmel alig látható felületi karcok vannak, akkor is.
Önkiszolgálón egy perc alatt meg van.
Önkiszolgálón csak arra vigyázz, hogy multisimet csinálj, mert az a fül van alapban lenyitva.
Miután azt lenyitod, ott automatikusan megjelenik az E-simre váltás 'gomb'.
-
MadMancs
veterán
válasz
Gabesz87 #908 üzenetére
Csak megerősíteni tudom csorbajeno fórumtársat, kábel nem szabadna hogy gondot okozzon. Nekem sincs USB C gépen így egy noname USB-A/C kábel lóg gépből évek óta, minden telót ezzel használok, samsungok közül először A50 majd S20+ és most S21U. Egyiknél se problémazott SmartSwitch. Viszont samsungon nincs felugró ablak, értesítések között jelenik meg a választási lehetőség. Ami felugrik az hogy DeX et akarom e használni, de ezt értelem szerüen smart switch használat esetén el kell utasítani.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Gabesz87 #870 üzenetére
Csak a könyvjelzőket tudod átvinni, a jelszavakat nem. Én is próbálkoztam a Samu böngészőjével, nem rossz de nem tudtam megszokni, maradtam Chrome-on. Ultrán kifogástalanul működik.
leslien Nálam is sokat fogyaszt a Samu indító, mindig az elsők között van. Tegnap feldobtam lawnchair V2-öt, meg sem jelenik a fogyasztók között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest