- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #10298 üzenetére
Ez melyik?
-
csorbajeno
veterán
TMH-ra kint a frissítés. S21-re legalábbis megjelent.
-
Guitar14
senior tag
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
DaniTm
csendes tag
válasz mhydas99 #10283 üzenetére
Nem, rosszul fogalmaztam valóban. Dokkolóra dugva a monitoron láttam a kijelzőt. Lényegében a kijelző teljesen elsötétült, ahogy azt illik, de az érzékelés továbbra is működött. Redditen rákerestem, több ember is hasonlót tapasztalt ebből gondoltam, hogy annyira azért nem egyedi a probléma. Lényegében mindenkinek hw-s probléma volt, senkinek sem oldotta meg egy fr.
Közben le lett gariztatva a telefon, új kijelző, akku, hátlap, usb port. Most mint az új.
-
Parallaxis
addikt
válasz Csocsesz75 #10288 üzenetére
Át kell állni olyan CSC-re, aminél ez engedélezve van.
Én speciel az XID CSC-t (Indonéz) használom erre.Konkrétan Odinnal felrakod az XID-es firmware-t és kész.
Az összes hátránya a dolognak annyi, hogy a frissítések pár nappal később jönnek, mint a XEH-re, más eltérést nem tapasztaltam az elmúlt 2 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
Megjott 2 napja a juniusi frissites. Eddig ugy tunik MINDEN problemam a telefonnal megszunt majus ota. Uh Samsung sw hiba volt. Csak gondoltam szolok
-
Csocsesz75
őstag
válasz Parallaxis #10286 üzenetére
Ezt hogyan kell beállítani ?
-
slice14
veterán
Kint a júniusi biztonsági csomag XEH-ra.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Parallaxis
addikt
-
mhydas99
aktív tag
válasz Parallaxis #10270 üzenetére
Par wve megvettem az ACR Prot a play storebol, hivasrogzitesre. Mukodott is android 13ig. Azota nem. .a olyan hivasom volt hogy rogzitenem kellett, ezert megnyitottam az appot ujra engedelyeztettem a kisegito lehetosegek alatt a programot minden engedellyel, GDPR-ra azt nyomtam hogy az orszag torvenyeibe nem utkozik es voila, mukodik ujra a rogzites. Amugy hivas itan kikapcsoltam ujra, nem rogzitek mar csak hivatalos magyar ugyintezes miatt volt ra szukseg mert hajlamosak a hivatalok a kezuket mosni h nem jartam el egy ugyben, igy legalabb ott a bizonyitek....
-
mhydas99
aktív tag
válasz DaniTm #10279 üzenetére
Ezt ugy erted ha toltest kap a telwfon akkor nem sotet a kinelzo, anelkul viszont igen? Szoftveres es hardveres gond is lehet de mindenkepp koze van az aramfelvetelhez. Bar ettol nem vagyunk okosabbak Bar Damsung mar evek ota kivaloan twljesit a kinelzotechnolgia teten ugyhogy nem hoszem ha ez tomeges jelenseg akkor hardveres. Sztem csak szoftver lesz a gond, mivel Samsung abban hirhedten szar
-
Magnat
veterán
válasz Parallaxis #10275 üzenetére
Szia,
itt is emlegetik az értesítések problémás mivoltát, ezekből tapasztalsz valamit?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
DaniTm
csendes tag
Sziasztok,
Ahogy néztem a neten, kb. tömeges jelenség az, hogy S21 esetén elsötétül a képernyő, de ettől függetlenül hibátlanul működik a telefon - érzékelő az nyomásokat stb. Konkrétan ahány leírás, annyi megoldás, valószínűleg a best practise a szervíz lesz, csak nem garanciális már... Dokkolóra dugva a telefon látom a kijelzőt, maga a telefon hibátlanul működik. Találkozott már valaki ezzel a hibával?[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Jól tudom/értem, hogy 11-gyel jött a telefon, és 15-ig frissül?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
sgeza
veterán
AUT-ra kint az új ROM S21-re.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
Parallaxis
addikt
Tényleg nem értem mit írsz..
Itt egy iPad az asztalomon és pontosan ugyanolyanok az értesítések, mint Androidon.
A zárképernyőn sem a legutolsó értesítés látszik, hanem az összes, amit a legutóbbi megnyitás óta kaptam.
Ha meg lehúzom a sávot, akkor iOS-en és Androidon is alkalmazásonként csoportosítva ott figyel minden értesítés, amit széthúzhatok, ha részletezni akarom.Én semmi különbséget nem látok.
Az más kérdés, hogy évek óta rühellem, hogy a GMail-es leveleim iPad-re azonnal megjönnek, míg Androidra csak van, hogy 5-10 perccel később, pedig ott is azonnali letöltés van beállítva. A GMail app katasztrófális ezen a téren, így inkább a Samsung Mail programját használom, de az se azonnal jelez (halkan megjegyzem a Messenger értesítései is hasonlóan rapszódikussak Androidon).
A vissza gombra pedig van gesztus valóban, ami a legtöbb alkalmazásban működik, de alkalmazások között már nem.
Ezt sem tudom értelmezni, mert iOS-en nem a vissza gesztussal kell az alkalmazások között váltani, és Androidon sem.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Az értesítéseket soha nem értettem IOS alatt. Kezdjük azzal, hogy kapásból két helyen ugranak fel, a zárképernyőn, és az értesítési központban, ami két különálló dolog. Androidon, bármikor, ha lehúzom az értesítési sávot, látom az összes értesítést. IOS-en a zárképernyőn felugranak a legutóbbi értesítések, de ha az összeset akarom látni, az már az értesítési központban lesz, jó esetben, ami, ha sok értesítés jön egyszerre, könnyen válik átláthatatlanná.
A vissza gombra pedig van gesztus valóban, ami a legtöbb alkalmazásban működik, de alkalmazások között már nem. Androidon a vissza univerzális, alkalmazások között, alkalmazáson belül, a főképernyőn mindenhol ugyanúgy működik.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Parallaxis
addikt
A 9-es, vagy 10-es droidnál API szinten tiltva volt a hívásrögzítés (csak a hangszóróból beszűrődő szöveget lehetett rögzíteni), utána oldották fel és régió szinten engedélyezték. De csak 2-3 régió van összesen, ahol ez engedve van (nem csak az EU-ban tiltott, hanem az USA-ban is).
Viszont baromi kényelmes, hogy nem kell hívás közben jegyzetelnem, mert vissza tudom hallgatni, így ez nekem elsődleges funkció jelenleg
-
-
mhydas99
aktív tag
Ez az EU GDPR politikaja miatt van es nem a Google sara. Szoval nem lesz egyetlen telefon OS nativan sem tamogatott hivasrogzitesre!
Kiskapuk meg vannak. De sztem mar nem sokaig...[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Nem bántásként, de mi baj az értesítésekkel? Ugyanúgy alkalamzásonként testreszabható, mint Androidon (sőt, ezt ott jóval korábban megoldották).
A vissza gombot sem értem, hisz ott is gesztusvezérlés van, mint most már droidon is.Én egyetlen egy dolog miatt nem lépek át iPhone-ra és az az, hogy a hívásrögzítés nem megoldható.
Ha Androidon végleg bezárják a kiskapukat ez ügyben, akkor én is búcsúzom a robottól.[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
Akkor nem csak én vagyok az iOS-szel ilyen kapcsolatban
Pár órája megint megnyomkodtam az IP14-et és az S23-at, és megint a Samsung jött ki győztesen.
Én már így maradok, azt hiszem...
Köszönöm mindenkinek a témában a hozzászólásokat[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz MadMancs #10267 üzenetére
Na igen a testreszabhatóság. A hangbeállítások pl., illetve azok hiánya maga megér egy misét, a főképernyő szerekesztését meg inkább hagyjuk is.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
veterán
Én is pontosan így vagyok vele. Túl korlátolt, túl zárt. Időről időre adok neki esélyt pedig.
Viszont mi akik ide írunk.. Ez egy többnyire technikai fórum. Pár kivételtől eltekintve nem nekünk találták ki iOS. Maga módján nagyon jo a maga faék egyszerű kezelésével. Nem véletlen a legnépszerűbb a világon. De akit kicsit jobban vonz a telefonok lelke és testreszabhatósága, soha nem fogja tudni megszokni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kutga
nagyúr
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz fzboxx #10264 üzenetére
Az s23hoz nem volt szerencsém sajnos, csak nézegetni tudtam emagban Az volt a terv, ha az iphone nem jön be, eladom pár naposan... és veszek az árából egy s23+t, úgy hogy még pénzem is marad Hát...1 hónap után most úgy érzem ez a lehetőség megszűnt létezni. Amúgy mindig így rántottak be samuék, elmentem megnézni a két évvel fiatalabb csúcsot, és már vittem is haza... aztán 1évre rá már megint nem volt minden OK. Simán lehet amúgy, hogy én várok el túl sokat egy ilyen fogyasztói társadalomban :/
Egyben biztos vagyok, a SoT-ot, és az értéktartást az sem übereli. Tenném hozzá nagyon nem értem miért.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
fzboxx
senior tag
válasz s.Oliv3r #10263 üzenetére
Szerintem hasznos, hogy ezt leírtad, köszi.
Szerintem vagyunk páran úgy, hogy elgondolkodtunk az Apple-re váltáson.
Én ki is próbáltam egy hónapja egy IP12-t, és jobb, mint régebben, de még mindig nem érzem a váltást.
Egyébként s23-at próbáltad?
Mindenhonnan azt hallani, hogy komoly előrelépés az s21-hez képest. -
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
rég voltam itt, gondoltam leírom I14PRO-s tapasztalataimat.
Egy toltessel 10 ora kijelzőidő... tegnap 8 körül szedtem le a töltőről 88%on, és most reggel volt 40%on 5ó40p sottal.. Van par fura dolog, amit nehez volt megszokni(billentyűzet, fájlkezelő, zenék rátöltése) de mindenkepp megerte valtani. Nincs tobb samus huncutság, tök fluid minden... a böngészés gördülékeny, nem fagy - nem gondolkozik.Néha csinál olyat, hogy az ltpo panel lassabban reagál, és nagyon rövid ideig picit kevesebb fps-t nyújt amikor olvasásból tovább görgetsz. De ez elég ritka, és az én 180hz-hez hozzá szokott szemem érzékenyebb is az ilyenre, a 60hz-t már majdhogynem fájdalmas is nézni
Am nagykertol 390e volt a telefon, ennyiert tok elheto..500ert nyilvan nem.
ui.: nem az volt a cél, hogy itt emberek átpártoljanak, csak gondoltam 9 év csúcs samuzás után megírom - mizu almás fronton.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
mhydas99
aktív tag
Koszi a valaszokat. Akkor meg arom a kovetkezo havi patchet es meg 2 hetet ra az appok frissulesehez. Ha nem oldodik meg akkor jon a gyulolt hard reset :-(
-
mhydas99
aktív tag
A legutobbi (majus vegi) hokozi frissitessel mar ugyan nem indul ujra a telefon de eleg sok hibaja lett, nektek is van hasonlo azota?:
-Wifi sebesseg kritikan aluli, 1/4-e a korabbinak. Ha repulogep uzemmodba rakom es vissza akkor fel-1 orat maxon megy de aztan belassul allandora. Nem wifi router es halo problema mert a tobbi eszkozon tokeletes.
-kijelzo surun kifagy es erzeketlen lesz, telokepernyo lezar/felold es utana jo de idegesito.
- Google Chrome egyszeruen sokszor omlik ossze. Nem tudok keresni, gepelni, kinelzo kifagy es bizonyos oldalakat sosem tolt be. Youtube app is kifagy es elfobja a keresesem. Bar ez lwhwt Google sara, xe a Samu frissites ota lett ilyen.
-Telefon nagyon fel tud forrosod i a semmitol (nem hasznalok hatterben sem semmit, vezetek nelkuli komm ki van kapcsolva a wifit leszamitva).
Nektek van hasonlo? Ez Samu update hiba?
-
sgeza
veterán
válasz Lalaland #10249 üzenetére
Ha kell a hangrögzítés, tedd át ilo-ra, és ha nincs vele gondod, akkor hagyd az fr-t! Nézd meg a kolléga által is említett Frijával, hogy ilo régióval lekérve melyik a legfrissebb build, és ha az frissebb, mint a jelenlegi, akkor dobd rá odinnel! Innentől fogsz kapni otán majd frissítést.
Esetleg az odinozás után futtasd le azt a samsungos optimalizáló alkalmazást, amit valaki nemrég ajánlott. Galaxy App Booster a neve. Érdekes módon azonban ez nem jelenik meg ikonként az alkalmazások között, de a Galaxy Store-ban a telepítés után ott lesz a futtatás lehetőség, illetve a beállítások/alkalmazások menüben az alkalmazást megkeresve onnan is indítható.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Lalaland #10247 üzenetére
Az ilo maradhat a hívásrögzítéshez.
Hogyan váltottál csc régiót? Azért kérdezem, mert ilyenkor eleve javasolt a factory reset.
Az fr nélküliséget magára a helyreállításra értettem, hogy pusztán egy frissebb verzió felrakásához nem kell reset. Ha bevállalod, akkor végülis csc váltáskor sem kötelező, inkább ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
Lalaland
tag
Köszi mindkettőtök válaszát. Nem talált OTAn frissítést, gondoltam visszarakom de úgy sem, aztán vissza ILOn. Melyik csc régió ajánlott erre a típusra, melyiket használjátok hogy legyen hívásrögzités? meg spam szűrő esetleg.
Hogyan tudnam egyszerűen Odinnel frissíteni factory reset nélkül?[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
MrPetya19
addikt
Ha sestore-ban vettem a telót, akkor a számlát nem kéne látnom a fiókomban a letöltések között?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
sgeza
veterán
válasz Lalaland #10243 üzenetére
Nem biztos, hogy kell fr, és amint felteszed a következő, adott csc régióban kiadott verziót, újra lesz ota frissítésed.
De akkor összegezzük: milyen fw verzión, illetve csc régión vagy most? Azon, amit legutóbb megadtál? És milyen CSC régión szeretnél lenni? Hogyan váltottál csc kódot?
Egyébként ha már ilo-n voltál, nem lett volna szükség visszaállítani a régiót, helyre lehet rakni a frissítést odinnel.[ Szerkesztve ]
-
Lalaland
tag
Uh nagyon örülök neki.. Az Odin módszerrel ami FR nélkül tudok frissíteni, hogy megmaradjon minden? Honnan érdemes letölteni a firmwaret?
[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
csorbajeno
veterán
válasz Lalaland #10240 üzenetére
Mert valószínűleg megakadt egy olyan hibrid ROM-on a telefon, amit hivatalosan nem adtak ki. Erre két megoldás kínálkozik. Az egyik, hogy FR-rel egybekötve felteszed a legfrissebb ILO ROM-ot, a másik, hogy minden hónapban Odinozol és te rakod fel a legfrisebb ROM-ot.
-
őstag
Én is ilyenekre gondoltam, és még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a frissítés okozott bármit is, de tény, hogy azóta kétszer is volt, hogy estefelé még rátöltöttem, eddig erre nem volt szükség mostanában. Szóval ezért is vagyok rá kíváncsi, hogy ki mit tapasztalt.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Lalaland
tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek miért lehet az hogy nem talál frissítést a telefon, és a biztonsági frissítés leragadt 2023.február 1-nél? A teló s21+ 256gb független. Alapsáv verzio: G996BXXU6EWAF
Annyi történt hogy a csc megváltoztattam 3 hónapja ILO-ra, a hivásrögzítés miatt. De hiába teszem vissza EUX-ra akkor sem talál frissítést.. Valakinek lenne ötlete?N o S o u n d J u s t S p e e d
-
dnelb
veterán
válasz jeffreybboy #10238 üzenetére
az ok de a nap jobban süt valahogy mindig junius körül jönnek a visszajelzések hogy jobban merül a frissítés óta, pedig csak többet van világos, magasabb fényerőt lő be, melegebb is van , throttle stb de persze lehet jobban merül, viszont ez egy több éves pattern már kb minden telo topikban nyár elején
[ Szerkesztve ]
-
jeffreybboy
tag
Felhasználási szokásaim nem valtoztak
Egyedül az idő a barátom.
-
csorbajeno
veterán
válasz SztiviVander #10234 üzenetére
Nekem nem tűnt fel semmi hasonló, igaz nem használok Teams-t.
-
őstag
Az utolsó frissítés óta olyan érzésem van, mintha jobban enné az akkut. Ti nem tapasztaltatok hasonlót az újraindulós bug javítása óta?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
veterán
válasz SztiviVander #10228 üzenetére
Vodánál szerepel listaár is.
Nálam jelen esetben:
Ár: 497000Ft
Kedvezmeny: -83000Ft
Fizetendő: 414000FtElőrendelés, Voda, S21U
2021.01.13Jó itt mindegy is lenne, de amikor rákérdeztem más miatt kellett akkor mondták amit mondtak.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baani59
aktív tag
válasz SztiviVander #10228 üzenetére
Ha szerepel a listaár a számlán, akkor alacsonyabb promóciós ár esetén is 3 év garancia.
"Amennyiben valamilyen promóció okán a termék számlán feltüntetett eladási ára alacsonyabb, mint a számlán szintén feltüntetett listaár, akkor a termékre a listaár alapján irányadó jótállási idő vonatkozik."Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
veterán
válasz Kroni1 #10226 üzenetére
Attól függ hol vetted.
Ha szolgáltatónál a normál (lista)ár a mérvadó.
Legalábbis vodától azt az infót kaptam anno.
Utána kérdeztem samsungot, ők meg az akksit mondták hogy teljes idő alatt garanciális.
-
veterán
-
fzboxx
senior tag
Akksira nem csak egy év a gari?
Jól értem, egy év után garanciával cserélték az akkut? -
Iller
tag
válasz jeffreybboy #10218 üzenetére
Telekomos készülék így oda kerül.
-
csorbajeno
veterán
válasz jeffreybboy #10218 üzenetére
Nekem biztosítás miatt volt 2-szer a TMX-ben az S21 és semmi gond nincs vele.
-
Iller
tag
válasz jeffreybboy #10215 üzenetére
Szia én két hete küldtem vissza akkumulátor problémával. Simán cserélték ,meg a hátlapot is .
-
kutga
nagyúr
válasz jeffreybboy #10215 üzenetére
Régen csináltam ilyet, azt mondtam, nagyon merül két évesen, cserélték az akkut, alaplapot, kb mindent, kaptam egy új telefont.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok!
Érdeklődnek hogy garanciába akkumulátor cserét lehet kérni? Másfél éves s21-em azért 5-6 óra sot hozott eddig. Mostmár 4 órát is jóindulattal éri csak el.Egyedül az idő a barátom.
-
Ceree
senior tag
Sracok, jol mukodo G991BXXU7EWCH-re erdemes a most felajanlott G991BXXU7EWE6 G991BOXM7EWE6
G991BXXU7EWE1 frissitest feltenni? Ez mar a fagyas/ujraindulas bugtol mentes?[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
dnelb
veterán
válasz SztiviVander #10205 üzenetére
teams nekem 2 éve ilyen laptopot ugyanigy megoli, legújabb i5el
[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
válasz SztiviVander #10205 üzenetére
Teams nálam nagyon ritka, hála istennek.
Egy fél éve, frissítések után mindig futtatom a Samsung app booster-t, mert érezhetően jobban teljesít utána a telefon.
Esetleg csináld meg, hátha segít, persze csak akkor, ha még nem tetted meg...
Samsung App Booster -
SztiviVander
őstag
Az uj frissitessel viszont az tunt fel hogy a teams video meetinget hasznalva mult heten (es eddig mindig) epp hogy kicsit meleg volt a ket oras meeting utan a telo, most meg kb egette a kezem amikor felemeltem. Idoben ma is tok ugyanaz volt, cirka ket ora. Az akkubol pedig 40%-ot megevett ami szinten majdnem dupla mint eddig. Teams app nem frissult mar vagy ket hete ugyhogy nem gondolnam hogy az a hunyo. Milyen jo is a suru frissites, igy legalabb gyakran lehet szetbni valamit ami addig jo...
-
fzboxx
senior tag
Azért volt benne valami, jól éreztük...
link -
sgeza
veterán
válasz gabber01 #10201 üzenetére
Csak az adott alkalmazás adatait törli, vagyis nagyjából azokat a beállításokat, amiket módosítottál a gyári alapról. Illetve alkalmazástól függően az abban létrehozott olyan tartalmat, ami az alkalmazáshoz kapcsolódik, annak adatai között kerül tárolásra. Fájlokat és fiókokat nem töröl.
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz Seraph 16 #10200 üzenetére
Aha, ezt már néztem, az Alkalmazások opcióból is el lehet ide jutni, csak a Tárhely részbe nem mentem bele.Töröltem a gyorsítótárat, de maradt a bug.
Az adatokat nem merem törölni, mert kiírja, hogy ezzel mindent IS töröl, file-okat, fiókokat, beállításokat.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest