- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
attila.86 #10749 üzenetére
nem uveget... ket eve uveg van rajta, 10-bol 10. annyi hogy nem gagyi szelenragadost kell venni hanem fullgluet es szoszmentesen feltenni. meg persze ujra felvenni az ujjakat. folia mi a tocsnek ugy oszinten? csak egyfajta hamis biztonsagerzet ad, ami addig tart amig le nem esik betonra pofara es akkor lehet nezni a mikrokarcmentes de rottyra tort kijelzot. szerintem az csak ablakon kidobott penz
-
amugy kint a januari havi frissites, semmi extra meretben. -
Masato
tag
válasz
attila.86 #10110 üzenetére
Hát ott van ráírva, de itt a közvetlen link. Ha jól emlékszem az Aliexpressről jött nekem, de azóta lett ott sok viszonteladó is. Lehet, onnan gyorsabban megjön.
Ne feledd, kell hozzá egy USB-C OTG adapter is, ahogyan a képen látható, meg valamilyen antenna sem árt. Egy darab drót is jó kezdésnek, aztán jöhetnek az erősebbek...
-
SztiviVander
addikt
válasz
attila.86 #9816 üzenetére
szerintem egy szuk vasarloi retegen kivul (kb akik a forumokon jelen vannak) senkit nem igazan erdekel hogy exynos vagy sd (a tobbseg azt se tudja mik ezek)
legyen gyors, porogjon az insta meg a tiktok, csinaljon jo kepeket es kb ennyi az elvaras. ezt meg azert tudja ez is. az en nem jatszos, atlag hasznalatomra is pl teljesen mindegy mi van benne. -
bounty123
őstag
válasz
attila.86 #9146 üzenetére
Konkrétan ugyanebbe a problémába futottam bele ma, kétszer is. Újra kellett indítanom a telefont, hogy telefonálhassak. Egyértelműen a frissítés után jelentkezik, bár néhány napja tettem fel, de csak ma futottam bele. Te csináltál FR-t frissítésnél? Én nem, úgyhogy azt fontolgatom.
Viszont ha nullázás után is előjönne, akkor hülyét kapok, mert fél napom el fog menni a gyári állapot után a belakással.
-
attila.86
tag
válasz
attila.86 #8354 üzenetére
Pont ma ránéztem az értesítő sávban, és backup calling-ot írt az ikonnal jelzett simre. Arra már dobott eredményt a kereső. Dupla sim esetén , ha aktív az internet automatikus átkapcsolása és a wifi hívás is, akkor a gyengébb vagy 0 térerejű kártya tud adathívást indítani (mint VoWIFI) a másik sim adatforgalmán. Ezt jelenti az ikon. Gondoltam, mást is érdekelhet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
attila.86 #1533 üzenetére
Ja, nekem is volt ez az OTA bug korábban. Most is csak azért frissítettem SmartSwitchel, mert OTA-n nem jelzett semmit, gondoltam akkor ránézek gépről, és az megy egyből feldobta. De akkor ha ilyen veszély is fennáll, lelgközelebb inkább türelmes leszek, és megvárom, amíg jelzi a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB 8GB RAM Dual , üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB gyári független 100% hibátlan készülék.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Sasmsung S21 Fe 5G 6/128Gb
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest