- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
TODI1111 #1109 üzenetére
Szia! Oké. írok. Nagyon megijedtem mikor megjelent a piros Faled, pedig elég régi androidos vagyok. Hiába nyomkodtam az oldalsó gombokat együtt és felváltva semmi. Akkor jött egy ötletem, hogy megpróbálom ujra. Veszteni valóm nincs! Letöltöttem a legújabb odint. Újra betallóztam a fájlokat és elinditottam. Láss csodát elindúlt a letöltés és szépen végigment a szokásos módon. Mikor készen lett , beindúlt a telefon. Minden rendesen megy. Én meg bevettem egy nyugtatót. Hát ennyi volt.
-
MrTwister
őstag
válasz
TODI1111 #860 üzenetére
Nekem 11.-én van és 12.-én jön az elektronikus számla.
leslien: MPL még nem küldött semmit sem sms, sem email.
wong kok wah: "Én ragaszkodtam hozzá, hogy valami azonosítót kapjak előrendelésnél." kár, hogy csak így utólag mondod én is kértem volna ha tudom, hogy ilyet is lehet. Gondolom a RAG számot(csomag számot) adta meg neked az ügyintéző.
polonic: semmi, semmiÉn sem tudtam ellenállni, az a baj, hogy maximalista vagyok, mindenből a legjobbat akarom.
-
bendegruz
őstag
-
helixP
nagyúr
válasz
TODI1111 #566 üzenetére
Nagyon egyet tudok érteni. Az egyik legjobb topicot tették tönkre sokan az elmúlt 2-3 évben. [link]
Kezdve azzal a stílussal, és e-pénisz méregetéssel, amit Te is említettél, folytata azzal, hogy a mozgó autóból fotóztak téglafalat, vagy plázában mozgólépcsőt. A végét az jelentette nekem, amikor a Gcam szerintük a szerkesztett fotó topicba való. -
-
Drakmusz
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
TODI1111 #549 üzenetére
Nem is akarok meggyőzni senkit, ahogy tisztában vagyok azzal is, hogy nem tetszhet mindenkinek amit én mutatok. Sőt, ha olyan kérdést olvasok, ahol azt kérdik, hogy P30Pro vagy Honor20Pro-t vegyenek, az utóbbit írom mindig, mert az sokkal helyénvalóbb, mint az enyém. Sőt, van mikor a Xiaomit javaslom.. Ennyire vagyok fan..
Viszont a kommentjeimmel az S9+-ból indulok ki, hogy az jóval jobb minőséget adott, mint a 20-ak (legalábbis amiket csináltam vele tavaly)
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a felhasználói képekre, feltéve ha lesz aki megosszon egyet teljes méretben, és nem az oldal feltöltője által (fototrend pl), mit is javít az a frissítés..
A többi véleményt amit írnék, azt már megírtam korábban + mások is hasonlókat írtak a témáról.(#551) EclipseGT nem is mondtam hogy azok az atyaúristenszint
-
Helltak
őstag
válasz
TODI1111 #520 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Nekem 3 hete van 11 Pro Max-om ( 4s volt a legutóbbi iPhone-om). Abszolút Android párti voltam mindig is, jelenleg is azt preferálom jobban, de mindkét rendszerben vannak remek és kevésbé jó dolgok. Most jól elvagyok a szifonnal, kíváncsian vártam az S20 szériát, de nem győzött meg eléggé, várom a Mi 10 Pro és Oneplus 8 Pro megjelenését. -
Noukoum
veterán
válasz
TODI1111 #520 üzenetére
Szépen hangzik, csak nem matyarhonban. Itt az a legjobb amit én veszek mert másképp nem az én pöcsöm a legnagyobb érted?
Ezért spammelem a topikot azzal hogy vérbeli iphone-osként miért nem kell ez a telefon meg hogy miért szar, tudod úgyis hogy soha nem venném meg de na, tudd hogy egy szar mobilt veszel mert az Iphone a legjobb -
NavySeal
senior tag
válasz
TODI1111 #520 üzenetére
Így van én is így gondolom. Biztos vagyok benne, hogy az S20+-nak is lesznek nyűgjei. Nekem még soha nem volt Samsung flagship-em gondoltam most bevállalom és kipróbálom. Nem hiszem, hogy ez lesz a legjobb telefon (főleg ár/érték arányban) a piacon, de remélem az ÉN ígényeimet ki fogja tudni szolgálni. Ha ezt megbízhatóan fogja tenni 2-3 évig már rendben lesz nálam.
-
MrTwister
őstag
válasz
TODI1111 #451 üzenetére
Hol rendelted elő ha szabad megkérdezni? Tegnap beszéltem Telenorral(ott rendeltem elő az Ultrát) és azt mondta az üsz. csávó, hogy vagy március 3.-án ,4.-én, 5.-én esetleg 1-2 nappal később érkezik meg a készülék a tavalyi Galaxy S10 előrendelési tapasztalatok alapján a raktárkészletükbe! Így 9.-én már megy is az előrendelőknek a postával gondolom én naivan, hogy 10.-én kényelmesen ki tudja szállítani a postás mindannyiunknak. Hát sokáig nem fog porosodni a raktárukban az is biztos!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TODI1111 #429 üzenetére
Várjunk. Most olvastam csak a tesztet. A 87 óra az 120Hz-re vonatkozik. Még jó, hogy odaírják az adatlapra.
1440p@60Hz mellett 97 óra jött ki. Ez meg pont annyi, mint a Note 9-em üzemideje.
Ekkora akksival ez sem egy világbajnok érték, de azért mindjárt jobb.
A plusz mAh-t gondolom elviszi a nagyobb kijelző, meg a kamerák. Vagy még talán az 5G. Azt nem tudom, hogy milyen hálózaton használták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest