- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
bendegruz #843 üzenetére
Több ezer
. Nyilván sarkosra vettem a számot - észre kellene venni hogy ez egy rétegterméknek (S20 széria) a rétegterméke... Abszolút nem összehasonlítható semmilyen "normál" telefonnal. Sok az ára de kiakadva nem vagyok, költöttem én már hasonlóan sokat telefonra az elmúlt években.. ( [link] ez volt a legérdekesebb sokéve
)
iPhone túl van árazva de ha kicsit körbenéz az ember látható hogy NEM a Pro Max 512GB fogy belőle igazán... Még az USA-ban SEM. De ezeket az itthoni számokat úgysem fogjuk megtudni, egy becslést talán lehet csinálni ha lenne olyan statisztika hogy az emberek mennyit szánnak telefonra. (De tudod mit lehet igazad van.. Amennyi olyan ember van aki inkább nem eszik hogy meglegyen az áhított csodatelefon...) -
S e t h
nagyúr
válasz
bendegruz #711 üzenetére
Semmi gond a méretével, kifogásnak persze jó, hogy ó a francba, pedig meg akartam venni, de ez túl nagy.
Akinek a kisebb fekszik talál mást a piacon.Amíg meg nem fogtam addig azt hittem tablet méret, mert olyan hozzászólásokat olvastam róla, hogy minimum king kongnak kell lenni a kezeléséhez, szó nincs róla.
-
NavySeal
senior tag
válasz
bendegruz #283 üzenetére
Én a Pixel 2-t váltanám egy S20+-al. Vodánál rendeltem elő, mert a szolgáltatói 12GB RAM-al van (5G verziók) és ajándék egy BUDS+. Méretre S20 nekem picit jobban bejön, de az időtállóbb hw (nagyobb akksi, 12GB RAM) miatt és mert lassan, de biztosan romlik a szemem is S20+-ra esett a választásom.
Soha nem volt még Samsung flagship-em, remélem nem fogok ezzel sem mellényúlni. Engem annyira a fotózás nem érdekel, amire nekem kell, azt a legtöbb felső kategóris telefon kamerája tudja. Net, videó, zenehallgatás fog menni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged