- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
Az előrendelt telefonom csomagolás alatt-ra váltott. Kedden de talán már hétfőn is jöhet.
-
mihail38
senior tag
válasz
ForRedGlory #794 üzenetére
Akár mihez viszonyitom az 1mm az 1mm marad
Lehet hamarabb kezeltem mint te az Ultrát és másik két S20-atEzt hogyan máskép értelmezzem? : Baromi sokat számít az 1mm
-
MikeWazowski
veterán
válasz
ForRedGlory #794 üzenetére
Rendesen kiosztottad.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mihail38 #791 üzenetére
Rendkívül okosat szóltál... Csak így tovább.
Számold ki, hogy a 8.8 mm a 7.8 mm hányszorosa. Az arányok számítanak és nem az, hogy 1 mm, mert nem mindegy mihez méred... 10 cm vastag telefonnál az 1 mm valóban nem számít, de 7.8 mm-hez képest sokat...
A #793-as hozzászólásod is nettó baromság. Apropó, még csak véletlenül sem azt mondtam, hogy baromi nagy akadály a +1 mm, tanulj meg értelmezni. Gondolom te is csak poszteren láttál S20 Ultrát...
-
mihail38
senior tag
-
válasz
mihail38 #791 üzenetére
Hát ha alapul veszem, hogy az átlagnál picit rövidebbek az ujjaim, egy Redmi Note 7-et tok nélkül még át tudok fogni (alul hüvelyk felül gyűrűsujjal támasztva/fogva), ha már tokban van, a művelet nem kivitelezhető, így pl. ágyban fekve 1 kézzel fogni körülményesebb (1st world problem
) Szóval van, amikor számítanak a milliméterek.
-
mihail38
senior tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
1mm baromi sokat számít, amit szabad szemmel szinte észre sem veszel?
-
NavySeal
senior tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
Az S20+-tól is féltem előrendelni, mert a mostani telefonom után nagyon nagynak tűnik, főleg a spec alapján. Azonban kézben fogva már nem olyan egetrengetően gázos, szvsz.
Sokat számít, ha valaki meg tudja tapogatni és látja élőben. -
ForRedGlory
félisten
Ez a telefon a "vastagsága" miatt tűnik batárnak, mert azt azért kár tagadni, hogy nem olyan kecses, mint az S20, S20+. Baromi sokat számít az 1 mm.
-
janeszgol
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #786 üzenetére
Mér rég le lettünk nála tiltva. Vagy vissza sem fog nézni a hozzáértő. Nagyon jól tudhatná, hogy költségekben egy autó nem mérhető egy telefonhoz. Esetleg akkor, ha mellé valami drága, havi 12+ezres csomagot veszel. De ez ma már ritkaság.
Igen sok példát láttam, amikor a megkímélt autóra is rá kellett fizetni még a vételár közel dupláját, hogy használhasd. Ez egy tipikus eljárás. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
N.YCityBoy #761 üzenetére
Itt vannak az 1000 Eurós autóid. [link]
Kivétel nélkül mindegyik lelakott romhalmaz.
-
janeszgol
félisten
Nyugi. Hosszában zavarna, de szélességben még határeset. Egy telefonnal hasonlítottam össze, az Alcatel Pixi 4 (6)-tal.
S20 Ultra: 166.9 x 76 x 8.8 mm
Alcatel: 165 x 83.8 x 8.3 mmHosszra kb megegyeznek, nekem már hosszú. Szélességben viszont az ultra nem rossz, kb mint egy hagyományos 5.2 colos telefon, viszont az Alcatel brutál nagy tepsi.
Viszont a Nokia 2.1 (153.6 x 77.6 x 9.7 mm, 5.5 col, 16:9) meg már szélesebb, mint az S20 Ultra. Szóval nem kirívó az S20 Ultra sem. -
Noukoum
veterán
válasz
De melyik világban élsz amúgy?
-
sittes79
addikt
válasz
N.YCityBoy #759 üzenetére
Az hagyján 300 k ért már talán luxus kurvat is kapsz kb 40 percre mert az oradij kb fél milla. Mondjuk nekem elég lenne 5 percre is sőt
-
jose999
senior tag
válasz
Hangfalat is lehet kapni 20.000ert,te mégsem annyiért árulod ha jól láttam :) akinek megéri, megveszi a tiédet, nyilván. Nekünk ez a készülék ér ennyit. Neked nem. Nem kell másokat megérts. Neked nem éri meg, nem veszel. Kész. De hogy ezt miért muszáj mindenkinek leirni, nem hiszem el
-
bendegruz
őstag
amugy is ostoba ez a hasonlat..
ha már csúcsmobil, akkor ne egy dácsiát vegyél már inkább, hanem egy 50 millás audit
ja, arra sem telik? hat szar ügy -
LoGeN90
aktív tag
válasz
Miért írsz le ekkora ostobaságot? Komolyan érdekel.
-
janeszgol
félisten
válasz
Pedig igaza van. Utálom már az autós példákat, annyira bugyuták.
Notebook is van fél millióért, meg e felett is. Drága? Igen. Megéri? Többsége igen. Szóval nem írok olyat, hogy "te miért vettél Macet, amikor annyiért pajtát is lehet venni". -
válasz
Pythoncobra #766 üzenetére
Persze hogy megszólal, menet- de még lehet állás közben is nyiszorog-recseg mindenhol.
-
Pythoncobra
tag
válasz
Lássuk be, nagyon sok irigyet nem szereztél magadnak azzal, hogy szerinted az ezer euróért bárhol megvásárolható autó "megszólal". Halálfélelmem lenne egy ilyenbe beülni.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Micsoda? Ekkora hülyeséget!
Ezer eurót nem sajnálsz egy mások által levetett ezer éves fostalicska autóért, aminek az ülésébe ki tudja hányszor belefingottak, de egy vadi új multimédiás csúcs eszkőzért sokallod! Értem! -
NavySeal
senior tag
válasz
Próbálj meg azzal telefonálni...
-
atike
nagyúr
válasz
"de 300K-ért is már veszek egy elég jó 12 éves autót"
...hogy mit veszel te...?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Mert konzumer elektronikai cikket autohoz hasonlitani, konkretan az egyik leghulyebb parhuzam...
De helyes, akkor vegyel egy lefingott osztrak beszelo autot... te hozzaertoen itt befejeztem, meghagylak a szinteden, masreszt erosen off..
-
válasz
Schuler888 #760 üzenetére
Ez miért buta? Ausztriából 1000euroért olyan autót hozol, hogy "megszólal"! Inkább én meg azt mondom, amihez nem értesz abba ne szólj bele👍
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sok sikert a 300K-s autodhoz...
Komolyan, mindig ezek az atombuta hasonlatok.. -
-
PeteePeti
őstag
válasz
N.YCityBoy #757 üzenetére
Nem csak az Ultra létezik ám! Van sima S20 és S20+ is! Azok azért jóval barátibb árral rendelkeznek! S20+ 5G pl. nekem 395 helyett 306-ba lesz majd! Azért nem olyan vészes így már!
-
Semmi eget rengető nincs ebben amit pl az S10+ ne tudna, sőt ez még randa is, de ez mondjuk ízlés kérdése, nem igazán látom értelmét lecserélni! Aki S8-ról váltana annak talán megéri, de nem ennyiért, tényleg már ott tartunk, hogy egy autó ára egy ilyen kütyü, vicc😂 Várni kell 2-3 hónapot és fele ennyi lesz...
-
PeteePeti
őstag
Azért ez a 45 wattos töltés eléggé gyászos a 25 wattoshoz képest!
Kemény 6 percet hoz a konyhára egy 0-100-as sprint alatt!
WTF????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest