Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
Hány hozzá szólás ami nem tartozik ide? Sok
azt leszámítva, hogy senki nem használta napi szinten, mi lesz még itt, ha már kezelik, bele sem merek gondolni, senkinek sincs szemékyes tapasztalata hogy hogyan működnek ezek a telefonok, de szakmai topik...
Ez még csak elmélet és szerintem eldöntheti mindenki hogy mit ír be ide egyenlőre....
Miért ne írhatnád le hogy mi az ika hogy ez a telefon neked miért nem tetszik? " nagy, tepsi" ennyi más meg leírja hogy neki miért tetszi és ez így van rendjén... -
mihail38
senior tag
-
mihail38
senior tag
Felesleges újra ezt nyomnod mert csak te nem akarsz ilyet használni, ebből is látszik hogy még élőben nem láttad és nem nyomkodtad, mert nem.lehet mondani tepsinek.
Az S10 + 6,4" a Note 9 is 6,4" és nagyobb a Note 9 méretre...ezeknek a telfonoknak S20, S20 Plusz, S20 Ultra nem sokkal nőtt a méretük, majd nézd meg őket élőbben, addig én is azt gondoltam hogy mekkora, de nem, keretük alig van... -
Wapmester
senior tag
majd fizetsz te is mikor nem lesz más kis méretben csak nyomógombos nokia, szóval majd akkor is írd ezt, hogy ingyen sem kellene ... lehet te visszaszorultál 10 évvel ezelőtti fejlődésnél, de szerencsére nem a te kérésed szerint működnek a gyártók, neked pedig jó szórakozást a mini szutykokhoz
-
Nem értem, néhányan miért hasonlítjátok autó vásárláshoz a vételárat.
Amúgy meg 500 ezerért mondj már olyan kocsit, amit megvennél, mert én biztosan nem vennék. A másik meg, miért jobb egy kocsi, mint ez a telefon? Az autó csak viszi a pénzt, folyamatosan költesz rá, full bukó...ahogy egy telefon is költség és értékvesztő. Az autó még mindig többe kerül, mint egy telefon. Szóval nem értem ezt a hasonlítgatást.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged