- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
N.YCityBoy #2115 üzenetére
Pedig elhiheted nem a Xiaomi az Istenkirály, és mivel szintet léptek ők is felfelé árban ott vannak ahol a Samsung, a Redmi mint márka lett az új ár-érték teló de remélem nem sokáig, van aki majd megfogja őket!
Ja, és nem vagyok samsungos mielött fansággal vádolják, mindig más kínai márkát választók telefonomnak.
Amúgy a MIUI sem a legtökéletesebb OIS megvannak a hibái, mondom ezt úgy hogy több OIS-t is használtam az androidon belül! Nem az a legélhetöbb rendszer, de ez az én véleményem, bár nem is a Samsungé. -
PeteePeti
őstag
válasz
N.YCityBoy #2125 üzenetére
Akkor minek osztod itt az észt, ha az ilyen gusztustalan embereket levegőnek nézed???
Egyik szavaddal ütöd a másikat!
Nem mellesleg, meg te jöttél ide fröcsögni, ennek a "trágya" telefonnak a topikjába! Szal bírd a kritikát, ne csak kritizálj!
(Részemről a téma lezárva! Megmutatom, hogyan kell valóban levegőnek nézni a gusztustalan embereket!) -
slászló65
tag
válasz
N.YCityBoy #2125 üzenetére
+1
-
slászló65
tag
válasz
N.YCityBoy #2120 üzenetére
Azokat nem érdekli. Havi millás fizukkal. Ezek a Samsung " ájfonos" nagyképű klónjai....Gátlástalan, antiszociálisoknak áll ez a Világ! Egy, aki mindent visz, a többiért még nem sír senki...
-
PeteePeti
őstag
válasz
N.YCityBoy #2120 üzenetére
Tulajdonképpen mit foglalkozol a másik zsebével???? Arra költi mindenki amire akarja! Van, akinek telik efféle hóbortra, van akinek nem!
Én például mindig null kilométeres autót veszek, mert nem vagyok hajlandó a más által telefingott ülésbe beleülni! Te viszont igen! Gusztus dolga ez is! -
slászló65
tag
válasz
N.YCityBoy #2115 üzenetére
-
Bdanyy
addikt
válasz
N.YCityBoy #2109 üzenetére
amúgy miért pont 20 éves alsóközépkat autóval kell összemérni? miért nem elektromos rollerrel, videokártyával, fényképezőgéppel, órával pl?
-
GaS-
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #2105 üzenetére
Már bocs de a xiaomi szoftvere borzalmas :)
Neked lehet hogy f*s vagy trágya, szerintem viszont pont a kínai telók azok, pl a xiaomi.
-
bbendre
őstag
válasz
N.YCityBoy #2105 üzenetére
Furcsa, hogy az Oppo, Xiaomi, OP, mar tobb teruleten jobb es dragabb. A samsung vissza is esett 30%ot eladasban. Talan az S21 visszaadja a remenyt
-
bbendre
őstag
válasz
N.YCityBoy #2101 üzenetére
En is ide tartozom, most ha az aksit nem szamitom a Pixel3XL nekem negyed aron tobbet ad.
Viszont a telefon nem f*s szerintem. vannak jo oldala es kevesbe jo oldala. Talan ar ertek aranyban rossz valasztas. Nagyon zavar, hogy jonnek a samsung appban a reklamok hamarosan itthon is nagy valoszinuseggel.fel sem tudom fogni.
-
válasz
N.YCityBoy #2101 üzenetére
Az elégedett vevők ritkábban írnak. Te is pl. csak fröcskölni jársz ide, holott nem vagy tulaj. Remélem a 12 éves autó amit említettél hogy vehetsz az árból már megjött és hibamentesen szolgál
-
slászló65
tag
válasz
N.YCityBoy #2096 üzenetére
Köszi a megerősítést.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
N.YCityBoy #761 üzenetére
Itt vannak az 1000 Eurós autóid. [link]
Kivétel nélkül mindegyik lelakott romhalmaz.
-
Noukoum
veterán
válasz
De melyik világban élsz amúgy?
-
sittes79
addikt
válasz
N.YCityBoy #759 üzenetére
Az hagyján 300 k ért már talán luxus kurvat is kapsz kb 40 percre mert az oradij kb fél milla. Mondjuk nekem elég lenne 5 percre is sőt
-
jose999
senior tag
válasz
Hangfalat is lehet kapni 20.000ert,te mégsem annyiért árulod ha jól láttam :) akinek megéri, megveszi a tiédet, nyilván. Nekünk ez a készülék ér ennyit. Neked nem. Nem kell másokat megérts. Neked nem éri meg, nem veszel. Kész. De hogy ezt miért muszáj mindenkinek leirni, nem hiszem el
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Miért írsz le ekkora ostobaságot? Komolyan érdekel.
-
janeszgol
félisten
válasz
Pedig igaza van. Utálom már az autós példákat, annyira bugyuták.
Notebook is van fél millióért, meg e felett is. Drága? Igen. Megéri? Többsége igen. Szóval nem írok olyat, hogy "te miért vettél Macet, amikor annyiért pajtát is lehet venni". -
Pythoncobra
tag
válasz
Lássuk be, nagyon sok irigyet nem szereztél magadnak azzal, hogy szerinted az ezer euróért bárhol megvásárolható autó "megszólal". Halálfélelmem lenne egy ilyenbe beülni.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Micsoda? Ekkora hülyeséget!
Ezer eurót nem sajnálsz egy mások által levetett ezer éves fostalicska autóért, aminek az ülésébe ki tudja hányszor belefingottak, de egy vadi új multimédiás csúcs eszkőzért sokallod! Értem! -
NavySeal
senior tag
válasz
Próbálj meg azzal telefonálni...
-
atike
nagyúr
válasz
"de 300K-ért is már veszek egy elég jó 12 éves autót"
...hogy mit veszel te...?
-
Schuler888
senior tag
válasz
Mert konzumer elektronikai cikket autohoz hasonlitani, konkretan az egyik leghulyebb parhuzam...
De helyes, akkor vegyel egy lefingott osztrak beszelo autot... te hozzaertoen itt befejeztem, meghagylak a szinteden, masreszt erosen off..
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sok sikert a 300K-s autodhoz...
Komolyan, mindig ezek az atombuta hasonlatok.. -
PeteePeti
őstag
válasz
N.YCityBoy #757 üzenetére
Nem csak az Ultra létezik ám! Van sima S20 és S20+ is! Azok azért jóval barátibb árral rendelkeznek! S20+ 5G pl. nekem 395 helyett 306-ba lesz majd! Azért nem olyan vészes így már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest