- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
A 2. Vesztes #2598 üzenetére
Köszi. Kiváncsi leszek az s21 ultrara, abban van makró, vajon mennyivel jobb.
-
válasz
A 2. Vesztes #2596 üzenetére
-
válasz
A 2. Vesztes #2591 üzenetére
Minek a makró, ha ott az optikai zoom?
-
makoveizs
csendes tag
Sziasztok! Két napja vettem az Ultrát. Tapasztalatok: 1 napos akksi, de gondolom még alakul ez, új akkumlátor miatt. Az ujjlenyomat olvasás, hát nem valami acélos. Nincs rajta csak a gyári fólia. LG V40-em volt előtte, ott villámgyors volt az ujjlenyomat leolvasó, igaz, az nem képernyőbe épített volt. Alapvetően tetszik, baromi nehéz a telefon, Spigen tokkal használom. És a kérdés: céges e-mailt feltettem rá, de baromira zavar, hogy vegyesen hozza a gmail maszek email címemmel együtt. Külön fiók, de ha az összes levélre kattintok, akkor vegyes és nagyon gáz. Van erre valami megoldás? THX
-
Lecs@
addikt
Szevasztok. Mi lehet az oka, hogy messengerbe nem müködik a hangüzenet küldés? Más ilyen programokon ( whatsapp, telegramm, viber ) működik. Engedélyek megadva, alkalmazást töröltem, újraraktam. Hol keresdem a hibát?
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
minimumgame #2590 üzenetére
Szia!
1.-Én nemrég vettem 3 évre, nekem megérte.
2.-A kamerát minden frissítéssel fejlesztik. Dehogy mi javul rajta, azt nem tudom. Szerintem a Iphone 11-nek jobb e fényképezője, de csak egy induipindurit. Amúgy ez is remek nekem.
3.-Az én képernyőm nem zöldül. Úgy tudom ez amoled hiba, de aztat hallottam, hogy már nem annyira pálya ez, egyre ritkábban fordul elő.
4.-Az aksi pont a megfelelő ütemben romlik.Én nemrég váltottam iPhoneról és nagyon nem bántam meg. Úgyhogy hasonló cípőben jártunk.
De makrókamera továbbra sincs.
Vuff!
Ui: Így utólag azért csak nehezen tudom magamnak megindokolni, hogy töredék vételáron miért nem egy csúcs Xiaomit vettem.
De azért nagyon szeretem ezt.
-
minimumgame
tag
Sziasztok! 10 év android után váltottam iPhone 11 Prora, kb. 2 hónapja használom de, menekülnèk vissza androidra és egy S20 Ultrában gondolkodom. Megéri még a tepefon? A kamera hibákat javították? Tényleg zöldül a képernyő? Akkumulátor mennyire romlik?
Köszönöm
-
A 2. Vesztes
senior tag
Végül hozzám is elérkezett a Tyson álltal beharangozott frissítés. 👏👏
Hajnali kettőre állítottam be a telepítését.
Reggel csekkolom a kameraszigetet. 🙏🙏🙏 Remélem teljesül az álmom a makrólencsével! 🥲Vuff.
-
Gims
tag
Telekom januári frissítés (végre...) megérkezett.
-
bodnartibi
csendes tag
válasz
Leonardo91 #2583 üzenetére
A másik SIM kártyámra (szintén Telekom) is megigényeltem a munkáltatómon keresztül az eSIM-et, az működik rendesen, valszeg csak a sajátomra legyártott eSIM-mel volt csak a probléma, de az egy az édesanyám által régen igényelt céges flottában van és kicsit nehézkes az ügyintézés azon az előfizun, ezért inkább hagytam a dolgot...
Lényeg a lényeg, megy rendesen. -
coleen
aktív tag
válasz
sirály69 #2561 üzenetére
Szia,
Ma voltam a MM-ban csekkolni az S20 Ultrát és ha már ott voltak, akkor az S21 szériát is (nem számítottam rá, hogy a hivatalos megjelenés előtt ki lesznek állítva).
Nos, azt kell mondjam, hogy engem az S21+ vett meg kilóra. Az S21 Ultra nagyon nem jött be, az S20 Ultra egész korrekt volt, de rájöttem mi a baj (ami miatt végig gondom volt a a Mate 20 Pro-val, de ez lényegében csak most tudatosult): a lekerekített kijelző! Az S21+ igggazi felüdülés volt, mintha kaptam volna levegőt, a billentyűzet valami elképesztően zseniális!!!!! (a Mate 20 Pro-n a mai napig mindig félregépelek, eddig azt hittem én vagyok a béna, de az S21+ -on minden simán ment elsőre).
Szóval, végül az én preferencia sorrendem (szubjektív!): S21+, S20 Ultra, S21 Ultra.
Nem tudom még, hogy mi lesz, megvegyem-e most vagy majd mondjuk ősszel, amikor kihoz megint valamit a Samsung.
Amúgy vicces, tisztára Kína lettünk (a mikrohitelek szempontjából, ugye ott Nike cipőt is lehet így venni): a MM-ban van 30 hónapos 0% THM-es megoldás is az S21-ekre, khm.
Egyébként nagyon komolyan érezhető az előrelépés a Mate 20 Pro vs. S20/S21 között, anyaghasználatban pedig a műanyag hátlapos(!!!) S21-ek viszik nálam a prímet!!!Üdv,
Coleen -
Leonardo91
őstag
válasz
bodnartibi #2582 üzenetére
Ez engem is érdekelne mert 1 hónapon belül én is megyek át a Thez és kérnék E simet...
-
bodnartibi
csendes tag
Sziasztok,
A tegnapi napon lettem S20 Ultra tulaj és egy kérdéssel nem tudok zöldágra vergődni, pedig kerestem is.
Van-e valakinek tapasztalata Telekom és eSIM témában?
Elkezdtem a váltást, meg is jött a QR kód egyből. Viszont nem sikerül aktiválnom, ugyanis mindig ezt a hibát írja:Mobilcsomagja még nincs kész.
További tájékoztatást a szolgáltatótól kaphat.
Hibakód: SVR_8.2/1.2Telekom ügyintéző 1 azt mondta, hogy várjak vele egy par órát és próbáljam újra. Ha megkaptam a QR kódot, akkor nem hiszem, hogy ez a probléma.
Telekom ügyintéző 2 pedig azt mondta, hogy keressem fel a flottakezelőt. Őszintén szólva én ezt sem hiszem, mert ha ilyen okból fakadna a probléma akkor hogyan tudnám egyáltalán igényelni? És ugye meg is kapom a QR kódot.
Magyar oldalon nem találtam erről a hibáról semmit, két külföldi szolgáltatónál már igen.
Van ötletetek esetleg?Előre is köszönöm!
Üdv,
Tibi -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Megírná nekem valaki a legjobb kamera számát? Hogy tudjam mennyivel vagyok lemaradva a jó kamerától.Nagyon köszönöm előre is.
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2575 üzenetére
Utána se lesz sokkal jobb ne aggódj..
-
Gims
tag
válasz
A 2. Vesztes #2573 üzenetére
A vaku helyére fészkel egy 40-es optika. :D
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Leonardo91 #2572 üzenetére
Hát ja. Megnéztem a szérijaszámot és nem stimmel. Nekem a régi van gondolom, alaposan lemaradtam.
Nincs mit tenni, türelmetlenül várok, mert ahogy látom jobb lesz a fényképező. Remélem ezzel a frissítéssel megjön az ötödik optika! Majd figyelem a teló hátulját. 🥸
Vuff!
-
Leonardo91
őstag
válasz
A 2. Vesztes #2571 üzenetére
Ezekszerint mégse vagy
amúgy serialt szám alapján küldik ugy tudom. XEH és XEH közt is lehet késés
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Leonardo91 #2564 üzenetére
Hmmm...
Én naprakész vagyok. Ez lehet neked később jött, vagy nekem fog....?
Viff?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Leonardo91 #2569 üzenetére
Köszönöm!
-
Leonardo91
őstag
válasz
MikeWazowski #2567 üzenetére
XEH igen
-
Gims
tag
válasz
MikeWazowski #2567 üzenetére
Odinnal.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Leonardo91 #2566 üzenetére
XEH régiós a telefonod?
Nálatok lehet TMH-ból XEH-t csinálni? -
sirály69
őstag
Fel is raktam.
Még nem látok változást.... -
sirály69
őstag
Többször van min. 20 app frissítés a Play-ből.
Jellemzően fél óra alatt csinálja meg és nem a letöltés lassú..., hanem a telepítés.
A huwei szinte le sem töltötte, már kész is volt az app frissítésének telepítése...
Akkis 2 napot bír. Ugyan ezzel a felhasználási szokásokkal a huawei 3 nap...
Ez van.... -
Gims
tag
válasz
JockeyEwing #2559 üzenetére
Igaz külső, ingyenes alkalmazással, lehet ilyet csinálni.
Ez most olyan, mintha a dupla koppintásos lezárást és feloldást valaki újként élné meg... -
JockeyEwing
aktív tag
PC Fórum: Pofonegyszerűvé teszi majd a képhamisítást a Samsung Galaxy S21 fotóalkalmazása.
https://pcforum.hu/mediatar/6432/pofonegyszeruve-teszi-majd-a-kephamisitast-a-samsung-galaxy-s21-fotoalkalmazasa -
Gims
tag
Maga az S20 Ultra hardveres tudása bőven elég. Pakoltak bele annyi ramot, hogy lazán elvan. Ilyen téren az S9+ a maga 6 GB ramjával is igencsak ütős a mai napig.
A Chrome valamikor kapni fog állítólag valami frissítést, hogy ne zabáljon annyit.
Bár 12 GB ram esetén nem mintha lehetne érezni. -
coleen
aktív tag
Igen, S21 Ultrát nem szeretnék, nekem is csak egy gyenge ráncfelvarrásnak tűnik, cserébe a brutális ár - azt a teljesítményt már tényleg nem tudnám kihasználni.
Fontos, hogy "pörögjön" a készülék, de egy Viber / MS Teams / Outlook / Google Meets / Zoom / Chrome / Youtube átlagos napi felhasználási kombóra szerintem elég az Exynos 990 is - persze látatlanban mondom. -
Gims
tag
Megnéztem az S21 Ultra-t. Konkrétan az ajándék füles ami pluszt ad, meg, hogy új modell. De semmi több, mint egy optikai tuning. Így szerintem arra nem érdemes menni.
Az S20 Ultra így android 11-el igencsak jó lett.
A fényképezés azért igényel odafigyelést. Hiába a sok okosság, kell az ember is hozzá.Csináltam sötét szobában vakuval baromi jó képet, fényben pedig egy makróval szívtam.
A véleményem persze ne befolyásoljon! Minden felhasználó másképp éli a telefonjával az életét. Így nyilván van akinek ez a monstrum is gyenge, van akinek sznobság.
Én nem akartam Ultra-t. Tetszett, nem tagadom. De sok dolog miatt nem. A végén ez jött össze. :D
-
coleen
aktív tag
(& "A 2. Vesztes"):
Köszönöm Uraim az infókat. Valóban nem olcsó még mindig, sőt, de mivel 2020-as csúcsmodell, így bízom benne, hogy 2022. közepéig-végéig stabilan ki tudna szolgálni.
A nagyon hétköznapi igényeimet talán egy Oneplus 8T is kielégítené (a kamera mondjuk határeset), viszont 200k-nál nagyobb összeget már csak nagyon ismert és stabil / nem kínai brand-ért adnék ki (a supportot egyre fontosabbnak érzem). -
A 2. Vesztes
senior tag
Mindenképpen ajánlom.
Ha meg voltál elégedve a 20 Proval, akkor ezzel is meg leszel. Rosszabb nem lett a technika az elmúlt 2 évben, szóval...
Az 5000-es aksi kicsit becsapós, mert nagynak nagy ugyan, de az üzemidő nem kiemelkedő. Azért másfél napot elkocog, főleg ha éjjel nem nyúzod. (Inkább aludj akkor.)Megfelelő fotókat lehet vele készíteni, úgy látom nincsenek túl magas elvárásaid. Meg leszel vele elégedve.
Vuff.
-
Gims
tag
Az Ultra még most sem olcsó. Nyilván nem a másik zsebét nézem! :)
Nekem nagyon bejött. Igaz én Samsung vonalon vagyok és eddig el ne kiabáljam, nem volt problémám.
Egy S9+ volt az előd.
Szerintem nem jársz rosszul.Lépj be egy szolgáltatóhoz vagy Samu boltba megnézni.
A súlya mondjuk juj bammeg lehet. -
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Mate 20 Pro tulaj vagyok, de lassan úgy érzem eljön a csere ideje. Most, hogy az S20 árak kicsit lejjebb mentek, képbe került az S20 Ultra.
10% telefonálás, 40% chat és email (főleg munka miatt) 40% böngészés és 10% youtube a hozzávetőleges használati arányaim. Illetve a kamera minősége jó erős közepszinten fontos szempont, nem vagyok egy insta huszár, de ami érdekes vagy nem akarok jegyzetelni azt azonnal fotózom.
Jó felé kapisgálok S20 Ultra irányban?Üdv,
Coleen -
Foose
addikt
Aham. Na, köszi nektek. Én sajnos legnagyobb részt munkahelyen vagyok, ahol csak a saját mobilnetem van. Sok nettel és telefonálással többször összejön a 7 óra is, így hogy egyáltalán nem játszok rajta. Soha. 24 órát dolgozom, ha reggeltől késő délutánig kibírja, az már jó.. egyszer nekem is összejött 10 óra, de azt nem tudom hogy sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest