- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gims
tag
Maga az S20 Ultra hardveres tudása bőven elég. Pakoltak bele annyi ramot, hogy lazán elvan. Ilyen téren az S9+ a maga 6 GB ramjával is igencsak ütős a mai napig.
A Chrome valamikor kapni fog állítólag valami frissítést, hogy ne zabáljon annyit.
Bár 12 GB ram esetén nem mintha lehetne érezni. -
Gims
tag
Megnéztem az S21 Ultra-t. Konkrétan az ajándék füles ami pluszt ad, meg, hogy új modell. De semmi több, mint egy optikai tuning. Így szerintem arra nem érdemes menni.
Az S20 Ultra így android 11-el igencsak jó lett.
A fényképezés azért igényel odafigyelést. Hiába a sok okosság, kell az ember is hozzá.Csináltam sötét szobában vakuval baromi jó képet, fényben pedig egy makróval szívtam.
A véleményem persze ne befolyásoljon! Minden felhasználó másképp éli a telefonjával az életét. Így nyilván van akinek ez a monstrum is gyenge, van akinek sznobság.
Én nem akartam Ultra-t. Tetszett, nem tagadom. De sok dolog miatt nem. A végén ez jött össze. :D
-
A 2. Vesztes
senior tag
Mindenképpen ajánlom.
Ha meg voltál elégedve a 20 Proval, akkor ezzel is meg leszel. Rosszabb nem lett a technika az elmúlt 2 évben, szóval...
Az 5000-es aksi kicsit becsapós, mert nagynak nagy ugyan, de az üzemidő nem kiemelkedő. Azért másfél napot elkocog, főleg ha éjjel nem nyúzod. (Inkább aludj akkor.)Megfelelő fotókat lehet vele készíteni, úgy látom nincsenek túl magas elvárásaid. Meg leszel vele elégedve.
Vuff.
-
Gims
tag
Az Ultra még most sem olcsó. Nyilván nem a másik zsebét nézem! :)
Nekem nagyon bejött. Igaz én Samsung vonalon vagyok és eddig el ne kiabáljam, nem volt problémám.
Egy S9+ volt az előd.
Szerintem nem jársz rosszul.Lépj be egy szolgáltatóhoz vagy Samu boltba megnézni.
A súlya mondjuk juj bammeg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged