Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnartibi
csendes tag
Sziasztok,
A tegnapi napon lettem S20 Ultra tulaj és egy kérdéssel nem tudok zöldágra vergődni, pedig kerestem is.
Van-e valakinek tapasztalata Telekom és eSIM témában?
Elkezdtem a váltást, meg is jött a QR kód egyből. Viszont nem sikerül aktiválnom, ugyanis mindig ezt a hibát írja:Mobilcsomagja még nincs kész.
További tájékoztatást a szolgáltatótól kaphat.
Hibakód: SVR_8.2/1.2Telekom ügyintéző 1 azt mondta, hogy várjak vele egy par órát és próbáljam újra. Ha megkaptam a QR kódot, akkor nem hiszem, hogy ez a probléma.
Telekom ügyintéző 2 pedig azt mondta, hogy keressem fel a flottakezelőt. Őszintén szólva én ezt sem hiszem, mert ha ilyen okból fakadna a probléma akkor hogyan tudnám egyáltalán igényelni? És ugye meg is kapom a QR kódot.
Magyar oldalon nem találtam erről a hibáról semmit, két külföldi szolgáltatónál már igen.
Van ötletetek esetleg?Előre is köszönöm!
Üdv,
Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest