- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Kezd lejönni az S20U-ról a fólia, valahogy alá ment a kosz egy helyen és fel levegősödött. Szeretnék rá új fóliát teteni, a Mediamarktos Clearplex mennyire barátja az ujjlenyomatolvasónak?
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek ez a fólia hibája, vagy kijelző hiba és gar.?
Kijelző bal széle és teteje, a sarokban kb.
Bekapcsolt állapotban semmi nem látszik, csak kikapcsolt állapotban. A fóliát tapogattam, körömmel nem érezni egyenetlenséget. Sosem esett, nem nyomta meg semmi.
A fóliát nem akarnám lehúzni, hogy megnézzem, de azért érsekelne, hogy kell e aggódnom, főleg amig tart a garancia.
Mi lehet ez?
-
JockeyEwing
aktív tag
PC Fórum: Pofonegyszerűvé teszi majd a képhamisítást a Samsung Galaxy S21 fotóalkalmazása.
https://pcforum.hu/mediatar/6432/pofonegyszeruve-teszi-majd-a-kephamisitast-a-samsung-galaxy-s21-fotoalkalmazasa -
JockeyEwing
aktív tag
Jó lesz ez a 11. Megint megjavították ami sosem volt rossz.....A Messenger üzenetjelző buborék állandóan a bal felső részen jelenik meg. De eddig itt sem volt, mivel úgy kellett bekapcsolni ezt a featurét.... De ha áthrlyezem, újra visszateszi oda ahol volt, a bal felsőbe...
-
JockeyEwing
aktív tag
A legújabb update óta ésurevettem, hogy az Edge képernyő mindig elég nagy szeletet hasít ki az akkuból. Most is 12 %. Nektek is ?
-
JockeyEwing
aktív tag
Próbálgatom ezt a Dex-et, de nem működik.
Nekem egy LG 49lh630v TV-m van, WEB OS-es. Szerintetek ezzel nem lehet? -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
bbendre #2166 üzenetére
Sziasztok
Nekem az a tapasztalatom Ultrával, hogy kültéren , vagy átlagos távolságban szép képet készít, rendesen fókuszál. Viszont beltérben, vagy kicsit kevesebb fénynél, vagy egy kicsit közelebbi téma eseten (nem makró) egyszerűen nem talál fókuszt, vagy ha megtalálja el is dobja. Nem hallottatok semmit róla, hogy lesz e ez valaha javítva? Majd félmilliós készülék, ez elég soványka tőle. (space zoom ide vagy oda)
-
JockeyEwing
aktív tag
Nektek nem kezdte el enni a Google Play Szolgáltatások az akkut? A háttérben 9-10 órája fut. Eddig szerintem ilyen nem volt.
-
JockeyEwing
aktív tag
Hívásrögzítésre találtatok már működő megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest