- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
kb. 1 hete ezt kérdeztem én is, de eddig nincs válasz. Ezek szerint itt mindenki a gyári app-ot használja...
Máshol kell keresgélnünk.
A régi telefonon a Manual Camera : DSLR - Camera Professional -t használtam, de ezen a telefonon max. 12 megapixeles képeket tudok vele készíteni.... -
És jó is lett😁 én meg mit meg kinlódtam mi lehet a baj😏egy másik kérdés be van kapcsolva az automatikus frissités ,de nekem nem jelzi ha van új.Most is hogy itt olvastam rákerestem és találta is egyből.De magától nem jelzi. 2x is frissitett tegnap ugyan is rákeresve és ma megint lett egy. A lényeg az 5g mostmár megvan lehet utana nézni egyáltalán elérhető e itt a szolgáltatás😁
-
bbendre
őstag
Nem teljesen az a helyzet, de lehet, hogy segít.
Nekem nem volt VoLTE és szerettem volna bekapcsoltatni. Pont egy Voda ügyfélszolgálat mellett mentem el. Bementem és mondtam, hogy szeretném az Opciót, de nem jelenik meg a menüben mert nincs engedélyezve az elōfizetésen.
"Áh, az kizárt. Add ide a telefont."
"Nem, ismerem a telefont, még a Rádiot is tudom mi van ráflashelvel"
"Öööö. ok értem, akkor kellene a telefonszám, blablabla"
"..."
"Igen látom már mi a gond, az előfizetés típusa régi. Meg fogjuk szüntetni ezt a díjcsomagot így ezen a díjcsomagon nem is kapcsolható be a VoLTE és az 5G. Meg kellene változtatni az díjcsomagot..." -
hunluigi
senior tag
-
Kasya
nagyúr
Ha eddig beégett, most is befog. Az elkerulese ugy lehetseges, ha valtoztasz a hasznalati szokasaidon. Tudom, mert Nekem is evente kellett cserelni, de Note8 pl. ma sincs beegve kicsit sem.
- Fenyero automatikuson legyen, azon belul is kb. 25%-on (szobakornyezetben). 50% folott ha nem szukseges, hosszu tavon ne hasznald.
- Waze es tsi hasznalata kozben a kijelzot kapcsold ki.
- A telefont ne engedd 40 fok fölé melegiteni tartosan (az aksit is rontja - erre jo program pl. a GSam Battery, ami jelez a beallitott hofok eleresekor).Tobbet nem irok, mert a melegedes es az allando tartalom elkerulese a legfontosabb. A Samsung gyarilag jol alkalmazkodott a problemahoz. Pl. az AOD is mozog, attol nem fog beégni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest