Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Hát ez k.jó. Lejött a frissítés, ami után hiába állítom 120hz-re, szerintem 60hz-en megy.
Konkrétan rossz használni...
-
MrTwister
őstag
válasz
Leonardo91 #1247 üzenetére
Ja bocs értem azért köszi!
-
MrTwister
őstag
válasz
Leonardo91 #1245 üzenetére
Telenorra is kijött már? Ugye ez már a megjelenés óta a 2. frissítés? Legalábbis itt EU-ban ill. Magyarhonban.
-
Titana
tag
Sziasztok!
Ide is leírom a kérdésemet.
Szeretném kérdezni, hogy volt-e olyan aki élt a 14 napos elállás jogával most vagy tavaly az s10-nél ? Szolgáltatónál lett vásárolva. Ilyenkor vissza kérik az ajándék buds-ot?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
GaS-
aktív tag
válasz
MikeWazowski #1240 üzenetére
Vodafone
-
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #1240 üzenetére
A vodafonenál szokta kijelezni a volte-t, meg talán diginél.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok! Makro módban milyen beállítással lehet a legélesebb képet lőni? Nekem kb 15cm távolságtól közelebb már teljesen homályos a kép, nem találja a fókuszt(hiába jelölöm ki a fókuszpontot), illetve csak rettentő nehezen és ugyanolyan könnyen el is veszíti. Vagy ennyit tud makroban? - S20 Ultra
-
TODI1111
veterán
válasz
MultiDoodad #1230 üzenetére
Lehet, hogy beragadt valami. Nekem előtte Note 10+ volt este fél 11 körül vettem le a töltőről és reggel fél 6-ra 94-95 % volt az akku. Az ultra ugyan ez. Az viszont biztos, hogy 120hz-en nincs annyi kijelzőidő mint a Note10+-nál 60 hz-en.
-
válasz
MultiDoodad #1230 üzenetére
S10e és S20+ is merül mint a kő sajnos idle-ben is, használat közben meg főleg...
-
polonic
félisten
válasz
MultiDoodad #1228 üzenetére
A kamerához tudok hozzászólni.
Arra már meg is érkezett a javítás egy SW frissítés keretében. Mondhatni tökéletes működik. Hamarosan ide, a magyar régiós készülékekre is megérkezik. -
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok, március 16.-tól vagyok egy Samsung Galaxy S20 Ultra készülék cseppet sem boldog tulajdonosa…
Vártam pár napot mielőtt írok, hogy próbálgassam a készüléket.
Na már most több problémám is van a készülékkel, elsősorban az akkumulátor üzem ideje ami számomra nagyon fura. Ha a samsun galaxy s10 pluszt leveszem este a töltőről akkor az reggel 94% környékén lesz (amivel nincs semmi problémám), ha ugyan ezt megcsinálom az Iphone 11 por-val az reggel is 100%-99% környékén van, na már most ugyan ez a s20 ultránál reggel 82-84%… ami szerintem eléggé borzasztó.
A másik probléma a kamera, bár nem nagyon szoktam fotókat készíteni, de itt egyből szemet szúrt az autofocus rettenetes működése. Mivel van összehasonlítási alapom (iphon 11 por, s10 +) így rettenetesen szúrja a szemem a dolog. Szóval a kérdésem az lenne felétek, hogy én csinálok valamit rettenetesen rosszul vagy tényleg ennyire rossz ez a készülék?
Napok óta bóklászom és eddig csak egy gyanúm van, mégpedig ez az istenverte exynos-os processzor…
Válaszaitokat előre is köszönöm, további szép napot mindenkinek. -
utomi
senior tag
válasz
Tatu-1981 #1222 üzenetére
De attól, hogy erőlteted még nem lesz igaz. Persze a telefontársaság annyira aranyos, hogy megengedi, hogy részletekben fizess. Mondjuk mint amikor veszel részletre egy TVt? Igen az különbség, hogy ott pénzintézet adja a hitelt értem én de ettől még továbbra is az van, hogy veszel valamit pénzért amit Hitelbe adnak. Tehát meghitelezik neked a telefont. Mindegy nem akarom ezt tovább tolni mert semmi köze az S20 Ultrához. Majd úgyis ki fog derülni minden.
-
utomi
senior tag
válasz
ForRedGlory #1220 üzenetére
Hogy mi??? Ha vonatkozna akkor miért is nem?
-
Tatu-1981
tag
Ahogy irod is, reszletfizetest irsz ala. A reszletfizetes nem azonos a hitelszerzodessel.
Minket esetben tartozol ugyan, de a reszletfizetesnel csak tartozas van, hitelrol szo nincs. Ahogy akkor sem lesz hiteled,amikor utolag fizeted ki a villanyszamlat. Attol meg persze tartozol az aram araval, hiszen elhasznaltad, de ettol az nem lesz hitel.
Az aruhitelt meg ne keverd ide. Ott egy bank nyujtja a hitelt. Amikor a telefonszolgaltatoktol hozol el telefont reszletre, ott nincs semmilyen bank. Nem is aruhitel emiatt.
Mindossze annyi tortenik, hogy veszel egy telefont, es a szolgaltato megengedi, hogy ne egyben, hanem reszletekben fizesd ki.
-
utomi
senior tag
válasz
Tatu-1981 #1215 üzenetére
Már, hogy a viharba ne lenne. Hát aláírsz egy részletfizetési melléket. Nagyon komoly gondok vannak itt a fejben. Attól még, hogy nem egy pénzintézet biztosítja a lehetőséget ez pont ugyanannyira hitel, konkrétan áruhitel. Egyébként maguk a cégek is azt nyilatkozták, hogy egyenlőre vizsgálják, hogy rájuk vonatkozik-e de semmi baj ti biztosan sokkal okosabbak vagytok.
#1213.
Ugye el is olvasod amit linkelsz? A jellemzően azt jelenti, hogy általában és nem kizárólag. Nem baj nyugodtan nyomd a hülyeséged tovább.Mégegyszer mondom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez a telefon társaságokra is vonatkozik csak éppen az sem biztos, hogy nem. De imádom a sok kanapé szakértőt.
-
bendegruz
őstag
Azért bízok benne hogy a telofontarsasagok is konnyitenek valamit ebben a helyzetben.
Nekik sem érdekük hogy tömegesen kelljen átadni az ügyeket az adósságrendező cégekhez…
Meglatjuk :-) -
Tatu-1981
tag
A moratorium a hitelekre vonatkozik.
Amikor szolgaltatotol hoztok el telefont reszletre, az nem hitel. Nincs kolcsonszerzodes peldaul. Nem kerul be a tartozas a Kozponti Hitelinformacios Rendszerbe sem, hiszen nem hitel.
Bar hasonloan viselkedik a 2 konstrukcio (elhozod a telefont, es havi reszleteket fizetsz), jogilag mas a ketto.
-
GaS-
aktív tag
Ha nem vagy képes utánajárni, akkor bemásolom a lényeget bátyja:
A moratórium minden üzletszerűen (vagyis jellemzően hitelintézet, pénzügyi vállalkozás
által) nyújtott hitelből eredő tartozásra vonatkozik, a háztartási, vállalati és egyéb intézményi hitelszerződésekre egyaránt. -
Mr. Sanyo
csendes tag
Kár vitázni ezen. A győri MM-ben azt mondták tegnap nem adhatnak 30 havi kamatmentes részletfizetést a kialakult helyzet miatt. Így csak S20+ lett, de lehett jobb is. 😁
-
TODI1111
veterán
Ha valaki odinnal szeretne romot feltenni akkor Itt az ultra OXM csoportba tartozó multi CSC-je.
ODIN 3.14.4 -
utomi
senior tag
Jesszus haver nálad komoly gondok vannak. A telefont is hitelbe kapod. Hogy részletfizetésnek hívod attól még nem lesz más. Mit nem értesz ezen? Ugyanúgy meghitelezik neked mit egy kocsit vagy egy lakást. És nem csak a bankokra vonatkozik ezt gyorsan tisztázták. Most jelenleg minden pénzintézet, bank és cég mint a Voda és a T azon van, hogy kitalálja rájuk vonatkozik-e. Ki fog derülni, nyugi ne verd a fejed a falba mert komoly károkat fogsz szenvedni.
-
utomi
senior tag
Jól van látom megfogtad a lényeget. A Vodafone érdeke, hogy fizesd aztán majd meglátjuk a kormány mit mond. Egyébiránt az áruhitel is hitel hiába rugózol a részleteken.
Hát nem. De attól, hogy nem pénzintézet miért ne vonatkoznának rájuk is a szabályok. Mégegyszer mondom én nem állítom, hogy a készülék részletre vonatkozik de abban sem vagyok biztos, hogy nem. Nyilván kifognak jönni majd erről is állásfoglalások. -
GaS-
aktív tag
Nekem tökre egyértelmű volt, mivel a bankokról szól az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest