- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
krazo
csendes tag
Néztem én is az Élő Fókuszt, nem rossz és utólag is állítható a háttér élessége(ez egyben fura is, bár nem vagyok fotós) . Az S20 nem használja automatikusan, oda kell lépkedni, addig elvész a pillanat. Most leraktam az alsó menübe, közvetlen a 'fénykép' menüpont mellé, így majd gyorsabban elérem.
-
Rinocerosz
őstag
Sajnos ez ilyen
ezen a területen még dolgoznia kell a samsungnak. A frissítés után nem melegszik annyira a telefon és jobb lett az üzemidő, de még így is lenne mit reszelni. Remélem fognak még egy picit gyúrni rajta.
Igazából a OP olyan telefon ami gyors, stabil és úgy alapvetően nem szenved hiányt semilyen területen. (Persze nekik is van mit fejlődni). Viszont nekem nem túl izgalmas telefon mert hiányozna a Dex, Biztonsági mappa... one ui.
Egyébként én is kikapcsoltam a % jelzést mert így stabilabb a pulzusom.
Szerintem egy picit még maradj ennél a telefonnál mert lehet javítanak még ezen és a 4:30 perc az nem is olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest