Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok! 1 éves s20+-om van. Tapasztalt más is olyat, hogy a főképernyő egyszerűen befagy? Nem reagál érintésre, de pl alul az alkalmazás váltó gomb működik, de pl az alkalmazásokat ott bezárni vagy váltani nem engedi. A redőnyt le tudom húzni, ott be tudom kapcsolni pl wifi, zseblámpa stb., ha messengeren rám írnak tudok válaszolni, de főképernyőn lapozni, alkalmazást megnyitni nem lehet, nem reagál. Telefonkönyv, névjegyzék, üzenetek lent szintén semmi. Egy frissítéssel el vagyok maradva, az vajon megoldja a problémát? Ha egyáltalán szoftveres a gond, bár ha a kijelző reagál a fenti esetekben, akkor nem lehet fizikai probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged