Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok! 1 éves s20+-om van. Tapasztalt más is olyat, hogy a főképernyő egyszerűen befagy? Nem reagál érintésre, de pl alul az alkalmazás váltó gomb működik, de pl az alkalmazásokat ott bezárni vagy váltani nem engedi. A redőnyt le tudom húzni, ott be tudom kapcsolni pl wifi, zseblámpa stb., ha messengeren rám írnak tudok válaszolni, de főképernyőn lapozni, alkalmazást megnyitni nem lehet, nem reagál. Telefonkönyv, névjegyzék, üzenetek lent szintén semmi. Egy frissítéssel el vagyok maradva, az vajon megoldja a problémát? Ha egyáltalán szoftveres a gond, bár ha a kijelző reagál a fenti esetekben, akkor nem lehet fizikai probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest