Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doner

aktív tag

válasz Garsza #9108 üzenetére

Én nem tudom hogy ennek az új vagy régi akksihoz van e köze de van egy elméletem aztán vagy igaz vagy mezcáfolják majd aki jobban ért hozzá.

Nekem a sima s20 van és eleinte nem értettem mi a rákért merül ilyen gyorsan. Aztán rájöttem hogy vakamiért egy kis nyomkodás vagy böngészés hatására is rögtön 40 fokos a telefon amit ereztem is. Egyrészt baromi gyorsan merül másrészt melegnek érződik.

Ezért én utána járva azt találtam hogy be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom. A mindennapokban semmi hátrányt nem tapasztaltam. És így normálisan merül és nem melegszik. Olvastam egy valahol hogy a leg jobb ha ki vannak kapcsolva bizonyos magok a processzorban ami észrevehetően hétköznapi használatban nem befolyásolja a teljesítnényt de nem fog melegedni és tovább bírja az akksi de ilyen szinten már hülye vagyok belenyúlni mert a leírások is túl hiányosak és nem találni eléggé szájbarágósat, a segédprogramok mellékelésének hiányáról nem is beszélve. Amúgy jó telefon lenne, nem értem miért kellett ennyire elszni a samsungnak.

Új hozzászólás Aktív témák