Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Én nem tudom hogy ennek az új vagy régi akksihoz van e köze de van egy elméletem aztán vagy igaz vagy mezcáfolják majd aki jobban ért hozzá.
Nekem a sima s20 van és eleinte nem értettem mi a rákért merül ilyen gyorsan. Aztán rájöttem hogy vakamiért egy kis nyomkodás vagy böngészés hatására is rögtön 40 fokos a telefon amit ereztem is. Egyrészt baromi gyorsan merül másrészt melegnek érződik.
Ezért én utána járva azt találtam hogy be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom. A mindennapokban semmi hátrányt nem tapasztaltam. És így normálisan merül és nem melegszik. Olvastam egy valahol hogy a leg jobb ha ki vannak kapcsolva bizonyos magok a processzorban ami észrevehetően hétköznapi használatban nem befolyásolja a teljesítnényt de nem fog melegedni és tovább bírja az akksi de ilyen szinten már hülye vagyok belenyúlni mert a leírások is túl hiányosak és nem találni eléggé szájbarágósat, a segédprogramok mellékelésének hiányáról nem is beszélve. Amúgy jó telefon lenne, nem értem miért kellett ennyire elszni a samsungnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest