Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
TODI1111
üzenetére
Nem értek egyet. Felhasználás függő. De amúgy szerintem is szomorú hogy még a cpu sebességet is korlátozni kell hogy ne fűtse szét magát a kezedben.
Engem pl nem érdekelnek a játékok sem a fényképezés. Ami miatt ezt vettem az a vezeték nélküli töltés és mert még ennek nem volt annyira batár nagy kijelzője bár ez is lehetne még kisebb momdjum 5,8 inch. Jó lenne nekem akármelyik galaxy A szériás teló is de hogy hogyisnem a samung azokba nem teszi bele ezt a funkciót sajnos.. (vezeték nélküli töltés)Természetesen nem.újonnnan vettem hanem használtan. Szerintem a kutyát nem érdekelné a legtöbb flagship telefon ha bizonyos funkciókat az olcsobb telefonjaikba is bele raknának akár gyengébb kamerával vagy kijelzővel ami nem annyira fontos. De nagyon ügyes számító marketingel csak a flagship mobilokba teszik hogy a hozzám hasonlókat is bevonzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest