- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Ghostman78 #10614 üzenetére
Azt értem, csak egy javaslat, hogy egyébként inkább az Android autót használd, mert sokkal jobb, mint a MirrorLink! Meg próbaképpen is érdemes megnézni, hogy úgyis eldobja-e a kapcsolatot. Vagy el sem jutsz addig a pontig, hogy kiválaszthatsd az Android autó kapcsolódást?
-
sgeza
veterán
válasz
Ghostman78 #10587 üzenetére
Ha tudja a fejegységed az Android autót is, akkor erősen ajánlom inkább annak használatát! A MirrorLink egy sz@r.
Kell hozzá az Android autó alkalmazás a készülékre, ami Magyarországon nem elérhető az áruházból, de az apkmirror oldalról prímán letölthető. -
guriga1234
addikt
válasz
Ghostman78 #10427 üzenetére
Igen, amit a samutól lehet letölteni.
-
sgeza
veterán
válasz
Ghostman78 #8458 üzenetére
Én sem látok benne ilyet. Személyes véleményem egyébként, hogy a waze sokkal jobban navigál, és jóval hamarabb megjelennek benne a térkép változásai. Messze naprakészebb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Ghostman78 #8264 üzenetére
Túl sokat nem keresgéltél ugye!?
LINK(#8282) Evil Snowman: köszönöm, megnézem
-
sgeza
veterán
válasz
Én rendeltem egy ilyet, de még nem érkezett meg, úgyhogy egyelőre nem tudok nyilatkozni:
https://esfranki.co/products/universal-auto-grip-car-phone-holder
Nekem egyébként van egy felesleges tartóm, illetve amit most használok, az meg qi töltős, de ha az új beválik, akkor ez sem fog kelleni. A töltő részét eleve nem használom, mert Android autót használok, ahhoz meg usb-n kell rádugni a telót közvetlenül a fejegységre.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
én ilyet használok, nekem bevált.
-
dikan
tag
válasz
Ghostman78 #8142 üzenetére
-
kcsa
veterán
válasz
Ghostman78 #8142 üzenetére
Beállítások, Hangok és rezgés, Speciális hangbeállítások, Külön alkalmazáshang
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged