- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz Kleroo #15319 üzenetére
Jaja. De tulajdonképpen most nem is az a lényeg, hogy kikapcsoljuk-e, hanem, hogy 2,4-en nem merül szinte semmit éjszaka, 5GHz-en meg elég durván. A kérdés, hogy miért? Én úgy gondolom, hogy valami miatt ilyenkor nem alszik el. De nem találok rá értelmes magyarázatot.
[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
válasz Kleroo #15098 üzenetére
Egyetértek, a RAW ennél a telefonnál nagyjából használhatatlan kategória. 1db RAW képből egy nagyon szűk dinamikájú, zajos valamit kapsz amiből még rengeteg munkával sem lehet értelmes végeredményt kihozni. Ez a szenzor sajnos csak ennyit tud.
A gyári kamera feldolgozása képes használható (bár számomra kicsit mű) eredményt adni mert az több RAW-ot gyúr össze és a zajszűrés is direkt a szenzor profiljához van paraméterezve. Én mondjuk mindenképp végzek némi utómunkát a gyári app JPEG-jein, legalább a szaturáción csökkentek kicsit, úgy vállalhatóak a képek (DSLR helyett azért nyilván nem fogom a telefont használni, és a képekbe se nagyon fogok belenagyítani). -
dkovizoli
addikt
válasz Kleroo #15048 üzenetére
Annak idején amikor kezdtem az androidozást, rengeteg helyen volt olvasható, hogy kapcsoljuk ki 2-3 naponta, hetente vegyük ki egyszer az akksit egy percre. Ez még az 1.6 és 2.1 idejében volt. Azután ezek úgy feledésbe mentek. Nyilván maga rendszer is sokat fejlődött azóta, meg az ákosukat sem lehet ma már nagyon kivenni. De nekem is az a tapasztalatom, hogy egy néhány perces kikapcs után, főleg ha elmaradt egy-két hétig, hogy újult erőre kap a telefon. Gyorsabb, fluidabb lesz minden. Héti néhány perc pedig belefér, hogy ne legyek elérhető. De a menüben is benne van az ütemezett ujraindítás és még valami magyarázat is van mellette. Pedig régen sokszor néztem én is a futásidőt pl G4- en és volt hogy több mint 2000 óra volt minden gebasz nélkül. Sokszor csak azért lett ujraindítva, mert épp jött valami új rom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kleroo #15037 üzenetére
Maga a téma érdekel, nem az hogy mikor ér utol a károsodás
Meg persze ha épp eladok egy telót, akkor sem mindegy hogy milyen aksival adom elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kutyek
senior tag
válasz Kleroo #15010 üzenetére
Welcome :)
Bár ez a play store-ból is elérhető, a Good Lock-nak is része. Ez egy olyan gyári app kollekció, amellyel a UI számos eleme a default lehetőségeken túlmenően is tuningolható. Ezek többsége a Galaxy store-ból tölthető, de valami hülye okból régió korlátozással :(
Megoldás: NiceLock, illetve az APK-k Sammobile/XDA-ról is elérhetők. Kedvenceim a TaskSwitcher és a Quickstar. Érdemes a Good Lock többi tagját is csekkolni, számos plusz funkció elérhető így...Amúgy szvsz a Good Lock infókat erdemes lenne az összes támogatott Samsung készülék topic összefoglalójába betenni...
[ Szerkesztve ]
-
kutyek
senior tag
válasz Kleroo #14927 üzenetére
+Gara88
Erre van gyári megoldás: OneHandOperation+. S9-en hibátlan, erdemes kipróbálni. Rommá paraméterezhető.
-
Gara68
tag
válasz Kleroo #14927 üzenetére
+1
BlackBerry fanként, mikor a Huawei bevezeztte az android 9-en a gesztus vezérlést, azt gondoltam végre újra "haza értem". Mate20 Pro után itt az az S10+ gesztusa valóban fapados. Én is azt gondolom a 2.0-ban bevezetendő gesztusnak már az 1.1-ben jelen kellett volna lenni, mint ahogy a konkurenciánál...Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
guriga1234
addikt
válasz Kleroo #14894 üzenetére
Igen, én csináltam sok videót így. Tény, hogy ezeket a felvételeket olyan tévén kell megnézni, ami támogatja ezt a formátumot, ellenkező esetben lehet, hogy a tévé mediaplayere nem is tudja lejátszani. A telefon egyébként át tudja konvertálni ezeket a videókat meglepően gyorsan hagyományos formátumra, ami már bárhol nézhető.
A HDR10+ videók, amiket a telefon készít, döbbenetesen jók. -
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #13806 üzenetére
Illetve mikrofonban hogy teljesít?
Note4-em pl zseniálisan jó volt. Nagyon tiszta részletgazdag hangok. Pl egy tárgyalóban a halk introvertált előadást is megérte felvenni. Semelyik más telóm nem tudta ezt, fehérzajban pityogó paca volt a hang. (Amit amúgy real life is alig értettem )[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 512GB gyári független 12 hónap szavatosság
- IPhone 12 128GB gyári független megkímélt új akku 12 hónap szavatosság kék és fekete színben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! TCL 40 NXTPAPER 8GB/256GB Mobiltelefon! Független!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB / 6GB+2GB / független gyári töltővel + doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest